backpain

Imorse gick jag hem från jobbet.
Jag tog två steg ner i en trappa och det bara högg till. Det gör ont på vänster sida mellan skuldra och ländrygg. Det riktigt skär i ryggen och gör ont vid varje andetag. Det som underlättar lite är att ligga eller stå utsträckt.
Pratade med vårdcentralen och blev ordinerad vila och värktabletter. Så nu ligger jag hemma på soffan och försöker glömma av smärtan medans jag slötittar lite på Hells Kitchen säsong 6./veronica ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackare! Jag brukar ibland råka ut för samma sak. Hade en hälsopedagog här på jobbet för ett tag sedan som gav mig massage en gång i veckan under ca 6 veckors tid.

Hon fick mig också att förstå att det handlar mycket om stress och att man arbetar felaktigt. De där huggen som kommer så fort man andas förklarade hon med att det sitter små muskler mellan varje revben. Dessa är ju svåra att komma åt men det går att massera upp dem om man går till en duktig massör. I mitt fall beror det mycket på min andning då jag stressar. Man kryper upp och andas ej i magen, vilket gör att dessa muskler blir irriterade. Mitt tips till dig gumman är att vila som du säger och se till att ej stressa när du väl är tillbaka på jobbet samt att vara noga med att tänka på din andning. Man ska andas med magen utåt i sodorna (ej rakt fram som man gör på yogan ;))Hoppas du blir bättre snart!

Kram

2010-04-27 @ 13:50:35
Postat av: veronica

sv: Tack så mycket för dom uppmuntrande orden och tipsen. Kram

2010-04-27 @ 14:35:09
URL: http://dreamingvera.blogg.se/

Vill du kommentera mitt inlägg?:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara jag som ser)

Blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback