första skalet

Idag fick jag hem mitt första iPhoneskal. Det är rosa och mjukt. Beställningen gjorde jag hos Iphonedelar. Färgen var inte exakt som på bilden men jag är nöjd. Dessutom fick man en liten påse med nappar i paketet.



/veronica ♥

rolig reklam

Jag är inte mycket för reklamen man får i brevlådan och det mesta åker rakt ner till återvinningen. Idag fick vi dock ett reklamblad från ComHem som var lite kul.


Hur vill du se tomten?


Spindelmannen? The Bride i Kill Bill? Pippi Långstrump? Harry Potter?
Självklart reklam för filmpaket.

/veronica ♥

friends with benefits

Under den senaste månaden har det blivit några filmer. En av dom är Friends With Benefits. Filmen handlar om Jamie och Dylan som träffas i jobbsammanhang. De är båda två trötta på förhållanden men inser att de saknar något.. sex! De bestämmer sig för att vara "vänner med förmåner". Det börjar såklart jättebra men frågan är hur bra det slutar. Finns det relationer utan förpliktelser?



I huvudrollerna ser vi Mila Kunis och Justin Timberlake. De har absolut en kemi och det är väl inte för inte det gick heta rykten när denna film spelades in. Jag gillade den här filmen, det är en bra dialog och bra skådespel. Jag gillar storyn även om den såklart är lite lätt oförutsägbar. Helt klart sevärd och bäst en slapp söndag.

/veronica ♥

accessorize

Har redan börjat kika på fina skal till min telefon men har lite beslutsångest.

Hello Kitty?


Rosa och sparkly?


Update: Gjorde mitt val idag. Första skalet på väg och jag visar när det dimper ner i brevlådan

/veronica ♥

lila

I fredags blev det en tur till Skövde och förutom telefon hittade jag ett linne till julfesten.


Det blev detta lila från H&M för 99:-
Jag försökte ta en bild på det hemma men det blev bara en konstig blålila färg.


Hittade också ett 3-pack söta strumpor för 79,50 som fick följa med hem.

/veronica ♥

ny leksak!

Mitt telefonval slutade igår på en iPhone 4s:



Jag är supernöjd med mitt val men som jag skrev igår så har det blivit lite småstrul med abonnemang. Jag har bara mig själv att skylla som inte kollade ordentligt.
Jag tog ny operatör nu och var 100% säker på att min bindningstid på det gamla var slut men så var det inte. Så nu blir det nytt nummer tills jag lyckas lösa ut mitt gamla abonnemang (om det går) eller tills abonnemangstiden löpt ut. Det blir en liten extra kostnad i månaden men det får jag leva med.

/veronica ♥


julbak

Om ungefär en timma ska vi åka till Mickes moster för lite mat och julbak. Det är dock lite småjobbigt att jag inte kommit på ännu vad jag ska baka??



/veronica ♥

ny nalle

Då var man med ny telefon =)
Riktigt nöjd är jag om man bortser från att det blev lite strul med abonnemang och nummer. Men det löser sig nog. Telefonen är fin och imorgon visar jag vilken det blev!

Nu kikar vi på film efter en sen middag.

/veronica ♥

brunt och rosa

Hittade två par superfina skor från Giacomorelli hos Brandos idag. Brunt och rosa går fint ihop.


Pumps, (2899:-)


Boots, 2679:- (3349:-)

/veronica ♥


outfit

Nästa helg är det julfest på jobbet och jag är sugen på en ny outfit tills dess. Då festen är en fredag och shoppingen i Mariestad inte är något fantastiskt så får det nog bli en sväng till Skövde nu på lördag för min del. Jag har kikat lite på nätet och hittat några val.


Den första klänningen (den glittriga) är från Gina Tricot och övriga val från H&M.

/veronica ♥

svåra val

Jag varnar redan nu om att detta inlägg kommer handla om ett i-landsproblem.
Vad ska jag köpa för mobiltelefon?
Jag väljer mellan två olika telefoner och jag lutar lite mer åt den ena. Valet grundar jag egentligen mest på att jag vill ha pc+android eller macbook+iphone. Däremot så har jag inte till 100% bestämt mig för vad, varken när det gäller dator eller telefon. Telefon står först på tur och jag hoppas en ny blir min redan om någon vecka (läs efter lön). Dator får vänta ett tag till.


Mitt val står mellan Samsung Galaxy S II och iPhone 4s.


Någon som kan ge mig lite tips om vad jag ska tänka på? Jag vill ha konkreta exempel på varför den ena är bättre än den andra. Oavsett vad det blir så hoppas jag snart kunna visa mitt val.

/veronica ♥


doft

Detta är det sista jag köpte med mig från Kreta eller snarare från taxfreen. Jag beställde Marc Jacobs Daisy på hemresan då det var kampanj. Jag betalade endast 355:- för 50ml. Det kan jämföras med exempelvis Kicks som säljer den för 649:-. Tyckte jag gjorde mig ett riktigt kap och har använt den massor sedan jag kom hem. Blommig och fräsch doft.



Daisy är essensen i en ungdomlig själ: glad, fri och positiv. Daisy är fräsch, feminin och lekfull. Den är sofistikerad men inte alltför allvarlig, strålande och förtjusande.
Toppnot: Smultron
Hjärtnot: Violblad
Basnot: Vitt Trä

/veronica ♥


ett nytt försök

Oj, nu är det en månad sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Tror det är min längsta paus sedan jag startade bloggen. Tyvärr har jag haft noll inspiration till nya inlägg det senaste och har känt mig trött och energilös. Trött känner jag mig visserligen fortfarande men ska nog kunna bjuda på några inlägg i veckan. Så nu gör jag ett nytt försök och jag hoppas det finns några som fortfarande vill läsa det jag har att skriva.
Jag försöker fundera på vad som skett den senaste månaden men vet inte riktigt om det hänt så mycket. Vardagarna har bestått mest av att bara slappa och koppla bort jobb. Utöver det så har vi varit bortbjudna på middag 2 gånger sedan sist. Min bror och hans tjej har varit uppe och hälsat på. Vi hade en riktigt trevlig after work med jobbet som resulterade i en efterfest hos oss som avslutades aldeles för sent.
En del film har vi kikat på och jag ska försöka minnas och skriva lite om dom.
Hörs snart igen!

/veronica ♥