ring-sko

Idag var vi och tog en kaffe hos svärmor efter jobbet. Hon och Mickes syster kom igår hem från Cypern så vi ville säga hej. Med oss hem fick vi godis, en flaska Disaronno Amaretto (som är Mickes favorit) och en liten söt sko. Det är en sko man fram till kan sätta ringar i och remmen baktill kan man nog fästa örhängen i. Jättefin och glittra i rosa gjorde den med. Tack!


/veronica ♥

nedräkning

Nu är det bara en vecka kvar. Om en vecka befinner jag mig i värmen på Mallorca. Längtar massor nu och det ska bli skönt med lite sol. Det har verkligen börjat bli höst och då jag inte hade någon riktig solsemester så är detta välbehövligt.
7e september klockan 07:00 går planet och klockan 10:05 är vi framme. Planerat har vi en vecka som kommer bestå av dagar på stranden med sol och bad. God mat, härliga drinkar och kall öl på stranden. Vi snackar verkligen en härlig slappar-semester!

/veronica ♥

stilren höst

Till hösten vill jag ha ett par skor med kilklack, stilrena och bekväma. Problemet är bara att det finns ju lite att välja på. Vad ska man köpa?


Jag är såklart väldigt sugen på de dyraste, de för 1500:- från Bianco. De ser väldigt enkla ut om man har jeans över dom men är lite kul med detaljer till exempelvis leggins..

/veronica ♥

emmy awards 2010

Årets Emmy-gala har nu gått av stapeln och jag har hittat lite bilder från röda mattan.


Glee-skådisen Lea Micheles klänning var toppenfin!


Dianna Agron även hon från Glee i en fin skapelse signerad Carolina Herrera.


Claire Danes strålar som en sol och vann även en Emmy för Bästa kvinnliga huvudroll i en Miniserie eller Film (Temple Grandin).


Klänningen Eva Longoria Parker bar var superfin, enkel men med fina detaljer.


Skådespelerskan Nina Dobrev som syns i Vampire Diaries var vacker som få.


I en jättefin rosa sommrig klänning fick Keri Russell presentera vinnaren i kategorin Bästa Reality Show.


Kvällens godbit är allt Ryan Kwanten som spelar Sookies bror i True Blood.


Även om jag inte riktigt gillar klänningen så är True Blood-paret (och numera gifta), Anna Paquin och Stephen Moyer, riktigt fina tillsammans.


Skådespelerskan Toni Collette ser ut att ha trampat i en stor lerpöl på väg till galan..


Heidi Klum bar en kortkort klänning och även om hon har kroppen för det så tror jag klänningen varit finare i längre modell.

Bilder: E! online.
Vinnarna kan du hitta här.

/veronica ♥


rainbow

En väldigt klar och tydlig regnbåge blottade sig för oss för en liten stund sedan.


/veronica ♥


alone again

Igår eftermiddag kom Carro och Kenny upp för att gå på kräftskiva med oss. Vid sex var vi hemma hos våra värdar och där blev det kräftor, räkor, paj, sallad och bröd. Till det såklart en hel del öl, vin och snaps. Sjukt kul var det i alla fall men idag har man legat halvt utslagen.
Carro och Kenny åkte precis och har nu ca en och en halv timmas bilkörning framför sig, stackarna. För oss blir det till att ligga på soffan resten av kvällen och i morgon återigen jobb. Tack och lov att jag bara har en vecka kvar nu. Sedan bär det av till Mallorca!

/veronica ♥

efterlysning: småbarnsföräldrar

Jag har tidigare skrivit om Buzzador. Buzzador är en marknadsföringskanal där konsumenter delar med sig av sin ärliga uppfattning om produkter eller tjänster och är helt gratis.
De efterlyser nu föräldrar med mindre barn och bebisar enligt kriterierna nedan.

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar.

Självklart tycker jag du ska registrera dig om du tycker detta passar in på dig. Du kan självklart läsa mer innan du bestämmer dig.
Är du inte småbarnsförälder så registrera dig ändå och få chansen att testa nya saker.



/veronica ♥

scorett fall 2010

Jag har ju tidigare i veckan visat mina höstfavoriter från Bianco och idag är det Scoretts tur som även dom fått in flera fina höstskor.

♦ Supermysigt och varmt från Björn Borg 999:-
♦ Dessa kängor från Plexx ser jättesköna ut 700:-


♦ Riktigt snygg grå stövlett 1299:-
♦ Underbar färg till hösten 899:-


♦ Svart enkel skolett från Tiamo 499:-
♦ Stilren enkel stövel med kilklack från Vagabond 1199:-


♦ Svart stövel med pälskant och remmar 799:-
♦ Brun skinnstövel med träcklack 1799:-


♦ Enkel brun skinnstövel 1999:-
♦ Beige mockastövel 1699:-


♦ Fodrad känga med kilklack och remmar 1199:-
Beige eller svart, svart eller beige? Båda dessa är superfina men jag lutar nog åt dom beiga. Dom ser ut att vara fodrade också och de hade gärna fått pryda mina fossingar i vinter.

/veronica ♥


ny e-shop

I veckan så lanserade Kicks sin e-handel.
På deras hemsida kan man t.ex. gå in och läsa att;
"KICKS är första, och hittills enda, auktoriserade nätåterförsäljare av ett stort antal attraktiva varumärken såsom t ex Lancome, Clinique, MAC, Biotherm, YSL, Estée Lauder, DKNY, Armani med fler"

Förr eller senare blir det säkerligen att paket från Kicks och det ska bli spännande att se hur leveranstid och service är. Jag är alltid väldigt nöjd i butik i alla fall.

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan och tänkte kika runt lite. Får se om det blir någon beställning redan idag. Titta du in på Kicks med!



/veronica ♥


grejat och donat

Idag efter jobbet började vi med att åka en sväng förbi systemet. Därefter blev det ett par röda mysbyxor för mig från Sport Inn (69:-). Sedan handlade vi på ica och då de hade både färska räkor och kräftor slog vi till inför morgondagen, för övrigt blev det lite choklad, mat och frukost.
När vi kom hem slängde vi i en tvätt i maskinen och jag har sedan städat toaletterna, plockat lite och bäddat extrasängen. Carro och Kenny kommer nämnligen hit i morgon! Då ska vi alla fyra på kräftskiva hos Mickes moster. Supernajs ska det bli.
När tvätten är klar ska jag köra en omgång handdukar och i morgon så ska vi köra en dammsugning, handla lite fräsch frukostbröd (till söndag) och gott bröd till kräftskivan. Nu blir det nog lite slappande (Micke sover redan på soffan...)

/veronica ♥

katt i kruka

Vi har haft lite problem med att våra små kissar har fått dille på jord. Då vi har två stora krukor på golvet så har det inneburit jord i hela lägenheten. Det sista har krukorna fått stå i gästrummet med stängd dörr men nu tröttnade jag. Vi köpte igår efter jobbet en slags kräftbur som jag tog av nätet på och satte om innerkrukan. Vips så kunde vi ställa ut krukorna och om det var populärt =) Detta innebar tydligen ett nytt litet ställe att mysa på och jag hittade båda sovandes i en kruka igår.


/veronica ♥

o'hoj

Idag blev det lite glass. Vi köpte en bytta vanilj med krossad choklad och en med vanilj/blåbär från Sia. Dessutom köpte vi (för mig i alla fall) en nyhet bland O'hojs såser. Jag älskar choklad och hittade Hard Topping - mjölkchokladsås. Det är alltså en sås som efter ca 20 sekunder stelnar när man hällt den på glassen. Den finns också i smaken saltlakrits.


Häftigt är att såsen faktiskt stelnar. Den var helt ok i smaken även om jag inte var jätteimponerad. Jag föredrar helt klart vanlig chokladsås. För övrigt så var vanilj/blåbärsglassen inget god alls. Smakade bara syntet.

Till glassen hade vi dessutom choklad och hasselnötsfyllda rån som är smaskens.


Nu är det nog dags att sova!

/veronica ♥

stickat

På tal om stickade byxor så har Gina Tricot just nu två stickade tröjor jag fastnat för.
Den första är en lite längre modell och glesare stickad, finns i massa färger och kostar 199:-


Den andra tröjan är en cardigan med 3/4 ärm och ser jättemysig ut, för den får man ge 249:-


Problemet med den första för mig är att den innehåller 15% ull. Jag och ull går tyvärr inte så bra ihop men man kan ju ha en långärmad tunn tröja under.. Den andra är jag dock riktigt sugen på.

/veronica ♥


najs or not?

H&M har återigen tagit in nyheter i sin webshop och även om det finns en hel del fint så kan jag inte sluta fundera över hur man ska bära den stickade byxa de har fått in. Jag gillar dom inte alls.

Vad tycker du?
Hade du velat ta på dig dessa i höst?

/veronica ♥

bianco fall 2010

När jag var i Göteborg på semestern var jag såklart tvungen att springa in på Bianco som inte finns i min närhet. Tyvärr så var det precis när det mesta på sommarrean var slut och inte så mycket höstskor kommit in ännu så jag hittade ingenting. Kikade in på deras hemsida idag och hittade massa fina skor. Nu vill jag shoppa för hösten!


♦ Church Boot 1599:- (helt underbara!)
♦ Sula Shoe 900:-


♦ Tough Stud Bootee 1200:-
♦ Dirsa Bootee 700:-


♦ Urban Tiger 1000:- (dessa står högt på önskelistan)
♦ Texas Party Bootee 900:-


♦ Veronica Boot 1300:-
♦ Low Hardy Boot 1000:-

/veronica ♥

höstväder

Idag blåser det full storm här och riktigt kyligt är det i vinden med. Det kändes som hösten kom så fort man började jobba igen och nu känns hoppet om fint väder igen helt ute. Jag kikade lite i H&M's webbshop idag inför morgondagens klubbdag och jag hittade allt lite fint.

♦ Jacka - 299:-
♦ Halsduk - 99:-
♦ Cardigan - 349:-
♦ Ponco - 199:-
♦ Stövlett - 399:-
♦ Jeans - 399:-

Det återstår att se om det blir något. Med största sannolikhet väntar jag lite. För det första så kommer det komma mer i höst. Dessutom så befinner jag mig på Mallorca om två veckor så jag får avsluta sommaren där först.
Ska du shoppa något?

/veronica ♥

syskonkärlek ♥

Behövs inga fler ord.



/veronica ♥

kräftskiva

I lördags var vi på kräftskiva och självklart glömde vi dom fina shotglasen vi köpt. Idag köpte vi dock 4 till och de får åka med nu till helgen då det vankas mer skaldjur. Galet trevligt hade vi i alla fall men igår mådde jag som jag förtjänade. Usch, inte dricka igen. Men nästa helg är det samma visa igen misstänker jag..

Kräftor såklart

Räkor och Aioli till mig

Jag och Mickes syster med partyhattarna på

/veronica ♥

superdupertrött

Så skönt det var att komma hem idag var längesedan jag kände. Jag har sovit jättedåligt i natt och var verkligen galet trött. Vi kom för det första i säng aldelles för sent och på det så vaknade jag en gång i halvtimman vilket innebar att jag fick sova tjugo minuter och låg vaken tio ända tills det var dags att gå upp. När jag kommer till jobbet är det bara att slängas rätt in i verkligheten och nu ligger jag halvdöd på soffan.
Älsklingen min var så trött att han tog en extra semesterdag idag och hade jag kunnat hade jag gjort honom sällskap. Han har i alla fall både diskat och tvättat när han var hemma vilket är grymt uppskattat.
Nu ska jag slappa en stund och sedan blir det lätt mat, en variant på fish n' chips. Pommes och citronbitare med remouladsås helt enkelt =)
Klockan åtta väntar fångarna på fortet och innan dess är planen att jag är färdigduschad så jag kan slinka ner i sängen snabbt.
Ska du titta på fångarna på fortet?



/veronica ♥

min semester

Nu har mina tre semesterveckor gått och jag tänkte fundera lite över vad som blivit gjort egentligen. Jag har haft en bra semester och det var skönt att avsluta på hemmaplan. Jag har i alla fall;

♦ fått umgås med min familj
♦ gått på universeum
♦ träffat underbara vänner
shoppat lite
♦ gått på liseberg
♦ åkt till ullared
♦ ätit massa god mat
♦ druckit en hel del öl och rosé
♦ sett de två sista säsongerna av Lost
♦ varit på en kräftskiva

Jag önskar jag hade fått ett par soldagar med men om två veckor bär det av till Mallorca så jag får allt min sol i år jag med =)

/veronica ♥


knasiga katter

Våra små bebisar har en enorm förmåga att lägga sig i de mest knasiga positioner. Det ser riktigt obekvämt ut men misstänkt så gillar dom det =)


Zingo gillar den sittande stilen

medan Pepzi gärna gör sig lååång

/veronica ♥

kräftisar

Idag bär det av på årets första kräftskiva, för min del blir det räkor men det ska bli trevligt. Igår när vi kikade på hattar så hittade vi på ica små underbara shotglas vi faktiskt inte kunde låta bli. Endast 37,50 för fyra stycken med så det får nog bli ett paket till =)


/veronica ♥

what's the time?

När jag kom hem från Göteborg i förra veckan låg förresten ett litet paket och väntade i brevlådan. Det innehöll två finfina klockor från EC Wear Design. Klockorna kostar 379:- men de har ett erbjudande där du får köpa två valfria för 579:- (värde 738:-). De finns i flera fina färger och jag är redan sugen på ett par till.


Den rosa bråkar jag lite med länken fortfarande men den vita var det inga problem att förminska. Piggarna på den rosa sitter dock som sten men det ska nog lösa sig. Jättefina är dom i alla fall och jag är riktigt nöjd.

/veronica ♥


mera lost

Idag vaknade vi återigen senare än planerat. När vi fått i oss lite mat, slappat och spelat lite hade klockan blivit tre och vi åkte in till Lidköping för att våldgästa Mickes syster en sväng. Det blev dock lite svårt eftersom hon var i Skövde =)
Det fick bli systemet, ica och sedan hem igen.
Hela kvällen har vi legat och kollat på Lost och i morgon väntar nu det allra sista avsnittet... Spännande.

/veronica ♥

plättar

Idag gjorde jag plättar till middag. Tror jag invigde min fina plättlagg som gör hjärtformade plättisar. Första omgången fastnade alla och jag blev vansinnig men jag diskade ur pannan och hade lite fett i innan och då fungerade det bättre =) Till plättarna blev det socker, jordgubbar och vispad grädde.

Det känns lite dessertaktigt med plättar till middag men vi går och lägger oss sent och sover halva dan så inget är som det ska ändå =)
Äter du plättar till middag?

/veronica ♥

de tar över

De är verkligen helt underbara våra små missar och de har redan börjat visa vilka det är som bestämmer. De tar sin plats och vi får anpassa oss =) Husse lämnade igår tvåsitssoffan ett par minuter och därefter fick han komma över till mig istället.



De sover dessutom alltid i sängen och ligger gärna vid fötterna eller mellan oss. Det är ganska kul att man redan nu kan se vilka skillnader det är på dom små personligheterna.
Pepzi är tokig i husse och ska gärna upp och gosa på bröstet när vi tittar på tv, myspys! Han är väldigt frammåt och rätt kaxig. Det är han som tigger först när man går ut i köket men äter gör brorsan istället.
Zingo är extremt glad i mat och äter gärna och helst hela tiden. Honom får vi akta så han inte blir rund. Han är inte lika framåt som bror sin men kelar gärna lite när han vill. Han ska gärna gå på lådan när matte tömmer den också, får alltid ta en paus mitt i.
Charmtrollen!

/veronica ♥

lost

Ingen körning idag har det blivit. Istället har vi legat och sträckkollat på lost. Vi började redan igår kväll och har fortsatt idag. Vi har nu bara sista dubbelavsnittet på säsong 5 kvar innan vi får köra igång allra sista säsongen. Mäktigt intressant är det i alla fall och man blir bara mer och mer förvirrad för varje avsnittet. Måste dock säga att det känns som man fått lite svar nu, i alla fall som man fick tidigare i serien. Det ska bli spännande att se om man blir nöjd med finalen.


Nu har vi precis varit iväg och handlat lite, Micke har också fått lite tv-spel på posten så nu blir det en paus i lost och jag ska försöka fundera vad för mat jag ska hitta på. Antingen chicken nuggets med strips och vitlöksbröd (snabbt och lätt) eller plättar (orkar jag?). Det återstår att se

/veronica ♥

strandväskor

Det kanske börjar bli lite sent för det men det finns jättefina väskor perfekta för stranden på smink.nu. Väskorna är av vävda palmblad och axelband i läder, de kostar mellan 139:- och 189:-

Jag fastnade för den med lite längre axelband.

/veronica ♥


frustrerad

Idag sov vi länge. Vid fem i morse satte katterna igång och tyckte nog inte vi skulle sova mer. Efter en stund somnade vi om och vaknade strax efter elva. Efter lite slappande i soffan och en dusch skulle vi ut och köra igen.
Idag gick det inte alls bra. Jag och Micke kom inte riktigt överrens i bilen och jag kände mig irriterad. Jag tror vi hann köra ca en halv timma och stannade sedan till och då ville jag inte mer. Det hela började med att han bad mig svänga höger trots att jag inte såg någon avfart till höger och efter höjden så var det för snabbt för att jag skulle hinna med att göra det som behövs, det var ju trots allt andra gången jag körde på väg så lite hänsyn tack. Då blev det en disskussion och jag kände mig totalt okoncentrerad. Sedan så körde vi en väg med massa kurvor och jag vet hur jag ska ta dom men i praktiken är det inte lika lätt. Min frustration byggdes bara upp mer och mer och som sagt när vi stannade till för att vända så ville jag inte mer. Jag brast ut i gråt på vägen hem och det känns så satans jobbigt att det inte bara går. Men men, det är väl bara att ta nya tag i morgon.


news on bluebox

Det var ett tag sedan jag kikade in på Bluebox men hittade igår bland nyheterna ett par saker jag gärna klickat hem.

Supersöta muffinsformar i silikon och medföljande serveringsfat i plast, 4-pack för 179:-



Roliga glas att blanda giftiga drinkar i, 2-pack för 119:-

Sötaste iskuberna i form av högklackade skor. Bara diska och frys in på nytt hur många gånger som helst. 6st för 79:-

Rosa söta apor att hänga över tex dörrar för att skapa extra krokar. Den ena apan skapar två krokar och de andra två var sin, 3-pack för 150:-


Roliga fotoramar att enkelt hänga på väggen, 9st för 249:-

/veronica ♥


hemmagjord burgare

Till middag idag blev det hemmagjorda hamburgare, pommes stripes, rostad lök och grönsaker. Blev proppmätt och orkade inte ens äta upp min tallrik.


Efterätt gick dock så klart ner och det fick bli lite glass. Närmare bestämt Kling's blåbärsglass och Kling's underbara polkaglass.


/veronica ♥

pringles

Jag har aldrig varit något fan av chipsen från Pringles men när vi var på Gran Canaria i januari så hade dom Pringles med paprikasmak och jag blev frälst. Jag har därefter gått och kikat i hyllorna men inte sett dom här hemma. Men i fredags när vi var på Preem och handlade snacks så hade dom fått in smaken och en rulle för härliga 29:- var tvungen att följa med mig hem. Nu hoppas jag ica tar in dom snart.

Dessutom är det ju också världens sötaste små bilder på rullarna.


/veronica ♥


mer körning

Idag gick vi upp tidigt, eller i alla fall det tidigaste under semestern tror jag. Micke gick upp vid åtta och jag tjugo i nio, klockan nio hämtade vi Mickes kusin och körde honom till Skövde där han skulle skriva teori för mopedkörkort och han klarade det! Grattis säger vi =)
Efter det blev det lite fika hos Mickes moster och sedan skulle vi övningsköra lite. Vi beslöt oss för att ge oss ut på vägarna och det fick bra. Jag var upp i 80 och fick för första gången känna på 5ans växel. Jag vet när jag körde förra våren kändes 50 jättesnabbt men det är sjukt vad fort man blir fartblind. Efter 80 skulle jag ner i 70 men det var väldig lätt att vara uppe och nosa på 80 igen. Micke tyckte nog med det gick bra men jag styr lite ryckigt och tycker det är lite obehagligt att få möte fortfarande. Men ca en timma blev det och i morgon ska vi ut igen. Vårt mål är att jag ska ha kört så pass mycket att jag kan börja köra till jobbet nästa vecka.
Hu ja, det var ju det med, sista semesterveckan nu och sedan ska vi tillbaka igen. Denna veckan kommer nog till störst del bestå av övningskörning varvat med soffliggande =) Körkortsböckerna ska jag plocka fram med och börja läsa lite.

/veronica ♥

prince of persia

Filmen vi såg till maten idag var Prince of Persia - The Sands of Time. Filmen är baserad på ett tv-spel och handlar om prins Dastan som är på flykt och som tillsammans med prinsessan Tamina måste stoppa en man som hotar att förstöra världen. Det med hjälp av en speciell dolk som kan vrida tillbaka tiden.

Filmen är bättre än förväntat då den trots allt är baserad på ett tv-spel men jag gillade å andra sidan också Tombraider-filmerna som dök upp. Filmen har en bra story, innehåller häftiga actionscener, spänning och lite lite romantik. Filmen får tummen upp av mig!

/veronica ♥

dagens mat

Till middag idag blev det potatisgratäng (ej hemgjord), marinerade nötbitar, knorrs three peppers sås, vinbärsgele och gurka. Smaskigt som tusan!


/veronica ♥

inte som planerat

Vi gav oss tidigare idag iväg för att åka till Smögen men när GPS'en sa att det var två timmar en väg så fick vi tänka om. Vi började med att bara köra runt för att sedan besöka en kyrka jag varit nyfiken på. När vi ändå kikade på en kyrka så åkte vi också till Skara och tittade på deras gigantiska domkyrka. Mycket fin kyrka, och som sagt stooor.
Efter det letade vi upp mitt lämp och så fick jag övningskört lite för första gången i år. Nu har vi sagt att vi ska försöka köra lite varje dag under sista semesterveckan och snart kanske jag kan börja köra till jobbet med. Idag körde vi bara runt runt på lite vägar utan någon som helst trafik. Jag måste öva massa på att komma iväg vilket jag tycker är mycket jobbigare än själva växlingen när man kör. I morgon ska vi se om vi kan ge oss ut på vägarna på riktigt =)

Ikväll blir det lite god mat och en film så med andra ord en riktig myskväll.

/veronica ♥

snart bär det av

Jag är duschad och frukosten är intagen. Micke står i duschen nu och snart bär det av på en utflykt. Här ska det bli regn men målet för vår destination ska ha uppehåll så vi hoppas på fint väder. Vart vi åkt berättar jag senare. Jag hoppas vi får lite fina bilder med.
Ha en skön dag allihop!

/veronica ♥

vad har hänt?

Återigen är vi helt utslagna. Jag har legat på soffan och sovit till och från hela dagen och känner mig katastrofalt trött. En tvätt har blivit körd i alla fall men det finns mer att ta av. Nu för en stund sedan insåg vi att mat kanske man ska få i sig men då ingen av oss orkar ta oss till affären så får det bli lite ihopplock av det som finns hemma. Det som fanns var olika pastasorter och köttbullar.
Får se om det kanske blir någon film om en stund med. Har vi spenderat dagen hittills i soffan så är det lika bra att fortsätta. I morgon ska vi dock se om vi kommer ut på någon utflykt.

/veronica ♥

världens tröttaste kissar


Igår kväll.


Zingo somnade i denna sköna ställning under tiden han putsade magen.


Husse har lekt lite med rekvisita =)


Jag hittade våra missar i badrummet precis nu. Det blev lite otäckt tyst och då var jag tvungen att leta efter dom.

/veronica ♥

riktiga latmaskar

Idag har vi haft den mest ineffektiva semesterdagen hittills. Vi vaknade vid ca halv ett och har slappat på soffan hela dagen. Jag har slösurfat och kikat på när Micke spelade PS3. Rätt som det var kom det in ett riktigt regn och åskoväder och jag tror strömmen gick tre gånger. Första gången gick strömmen precis när spelet skulle autospara vilket resulterade i att hela sparningen gick åt skogen och Micke var allt annat än nöjd.
Då vi inte orkat oss ut idag så blev det Pizza till middag. Vi passade på att köpa lite snacks också men jag har inte orkat äta något efter maten.
Nu blir det lite slötittande på tv och snart läggdags.

/veronica ♥

beutiful blogger



Av söta Mamma Vitamin har jag fått min första award. Tack!
Nu är det min uppgift att ge denna award vidare till 7 andra bloggar samt skriva 7 intressanta saker om mig själv. Shit vad svårt att komma på något om sig själv men här är 7 fakta om mig. Om det är intressant eller inte får du som läsare avgöra =)

♦ Har flyttat ca 15 mil för kärleken. Även om jag började söka jobba här så fick jag inget och vore det inte för kärleken så hade jag inte varit kvar. Lägenheten i Göteborg är nu uppsagd och jag blir Götenebo på riktigt.
♦ Har under mitt ca ett och ett halvt år i Skaraborg börjat byta dialekt vilket retar gallfeber på min familj, mina vänner och mig själv.
♦ Går aldrig någonsin med omålade tånaglar.
♦ Är världens tröttaste på morgonen till sambons förtret. Jag har bland annat lyckats sova igenom en grundsprängning ett par meter från väggen jag sov vid.
♦ Jag är världens kakmonster och kan äta mängder, min största svaghet är delicatobollar.
Choklad är det bästa som finns och då i alla former, praliner, bakverk, muffins, desserter, glass...
♦ Nu skulle jag kunna skriva att jag älskar film eller är tokig i skor men har du läst min blogg så vet du redan det. Istället får jag berätta att jag är frälst i postordershopping som är galet smidig och enkelt. Jag älskar att bara kunna sitta vid datorn och trycka på några knappar för att få det jag vill ha. Inte alltid så jättebra.

Awardet skickar jag vidare till följande (som är sju av bloggarna på min lista);
...cosmoscatten...
Miss Malmberg
Princess Maddie
MyShoebox
Obsessive Cuteness
Kelly
Lindas sminkblogg

Här är reglerna:
♦ Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
♦ Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
♦ Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem.
♦ Skriva 7 intressanta saker om dig själv

/veronica ♥

the happening

Idag åt vi sen middag. Det blev tacos och till det filmen The Happening som jag missat att titta på. Filmen handlar om en man (Mark Wahlberg) som försöker rädda sin familj från ett osynligt och dödligt hot. När han upptäcker orsaken till det som händer inser han att ingen är säker. Nu hotas världens befolkning av en attack mot den mest grundläggande mänsliga insikten av alla - överlevnad.

Jag tyckte filmen var bra. Den är spännande, lite småläskig och har en bra story. Jag gillar både Mark Wahlberg och Zooey Deschanel. Det är M. Night Shyamalan som både regisserat, producerat och skrivit filmen och det syns tydligt. Filmen är en kategoriblandning av drama, thriller, sci-fi och mysterium.
Nu spelar Micke tv-spel och om en stund kan det bli ett avsnitt av True Blood. Vi har två stycken att se.

/veronica ♥

stövelfynd

På Scorett Outlett i Ullared hittade jag ett par grymma stövlar som var nedsatta från 899:- till 99:- på grund av 2a sortering. Jag frågade vad det var för fel och de sa att de kunde vara lite tröga i dragkedjan vilket jag inte kände av. Jag gillar dom skarpt och var tvungen att slå till.



/veronica ♥

borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma igen efter ca 1½ vecka i Göteborg. Trots att jag verkligen känner mig hemma när jag är där nere och känner en liten längtan så är det enormt skönt att komma hem till Götene. Vi har haft det riktigt bra och det har varit superkul att träffa familj och vänner igen.
Nu ligger jag på soffan i myskläder och bara slappar. Njuter av en kopp kaffe och delicatobollar (som köptes i Ullared). Katterna är på plats och all packning uppackad. I morgon får vi ta hand om tvätten.

/veronica ♥

ullared

Idag gick vi upp vid åtta ungefär. Då åt vi frukost och fixade oss och vid halv tio satt vi i bilen på väg mot Ullared. Det var jag, Carro, Micke och Kenny, att vi fick med dom förundras jag fortfarande. När vi kom ner började vi med Gekås.

När vi kom ner möttes vi av skylten att filminspelning pågår och rädslan dök upp hos alla fyra. Vi splittade och gick tjejer och killar för sig. Killarna dumpade kundvagnen och gick ut efter en kort stund. Jag och Carro körde butiken på 3 timmar. Jag var nöjd med min shopping, jag köpte enligt mig inget onödigt denna gång. Här är lite saker på bild.

Söt liten Hello Kitty tavla som får åka upp i hallen


Klassikern Monopol superbilligt (179:-)


Bäddset med rosor på ena sidan och smalrandigt rosa på andra


Katterna fick 3 tallrikar till sina delikatesser ;-)


Svart väska (finns också längre axelrem)


Brunt flätat skärp


Söt rosarandig klänning (Carro fyndade en likadan blå)


♦ Schampo och Balsam från Bobbys för 9,90/st
♦ Duschcreme
♦ Solcreme
♦ Deo
♦ Eyemakeup-remover
♦ Nagelfil och nagellack
♦ Pincett
♦ Hårband

Förutom sakerna ovan köptes också fryspåsar, bomullspads, träningsredskap, trosor, leggins, linne, b-h, diskmedelsflaska, salladstång, våtservetter, superlim, läkerol och delicatobollar.

Efter Gekås fick vi i oss en hamburgare och körde sedan Sko-Boo där vi inte hittade något, väskaffären där jag köpte en ny plånbok med massa fack i, enligt Micke en damplånbok =) Sedan blev det Scorett där jag hittade ett riktigt fynd som jag visar lite senare.
Micke och Kenny har nu fullt upp med Guitar Hero då dom köpte varsin gitarr och näst intill allt de fick med sig hem.
Nu slappas det mest och i morgon bär det av hemåt.

/veronica ♥


liseberg

Igår spenderade dagen med min bror och hans tjej. De kom och hämtade oss strax efter tre och då åkte vi till Liseberg. Det blev inte så mycket åkt men lite i alla fall. Jag åkte Lisebergsbanan (2 ggr), Balder, Juke Box och FlumeRide. Galet kul var det i alla fall. Tog tyvärr inga bilder men jag lånade lite från Liseberg.


Efter Liseberg åkte vi till Texas Longhorn på Linnégatan och åt oss mer än mätta. Jag gillade att man fick in en liten sallad till att börja med och dressingen var super.

Till middag beställde jag Lamm med bakad potatis och vitlökssmör. Köttet var riktigt mört och jättegott.

Till dessert blev det för mig och min bror var sin bit Oreo Cookie Pie och det var en av de godaste desserterna jag ätit.

Kvällen avslutades hos oss med lite vin och sedan åkte de hemmåt. Trevlig avslutning på en trevlig kväll.

Nu har äntligen Carro och Kenny kommit hem och dagen och morgondagen blir helt tillägnade till dom.

/veronica ♥

survival island

Idag har vi haft en lugn dag. Vi har slappat i soffan, hunnit tvätta lite kläder och slängt massa skräp. Till middag blev lite korvgryta vilken blev riktigt spicy idag. Till det lite rosé för min del.

Till maten kikade vi på filmen Survival Island som jag köpte på Media Markt i veckan. Filmen handlar om Jack och Jennifer, ett par som tillsammans med några vänner hyr en yacht för en tur. Mannuel finns med i besättningen och Jennifer får ett gott öga till honom samtidigt som Jack och han inte kommer riktigt överrens. När en olycka sker befinner sig plötsligt Jennifer och Mannuel strandsatta på en öde ö. I tron om att de är ensamma dyker helt plötsligt Jack upp på ön..

Jag köpte den här filmen på grund av att Billy Zane är med samt att den kostade 49:- Jag har inte hört talas om den innan och hade inga direkta förhoppningar. Under de första minuterna kändes det som att filmen skulle vara lite B men den var riktigt bra. Den var spännande och Zane gör sin roll riktigt bra. Detta är en thriller som man inte riktigt vet hur den ska sluta och den är absolut sevärd.

/veronica ♥

god pasta med goda vänner

Igår åt vi lunch med Karin och Fredrik. Vi skulle ses i linné vid ett. Halv tolv vaknade vi och då Micke inte vill köra i centrum så skulle vi åka kommunalt och fick självklart skynda. Fem över ett var vi i alla fall på plats och gick till Vino Pasta. Jag åt en supergod pasta,  Pappardelle al salmone - Vitlökfrästa champinjoner, färsk lax, purjolök & grädde, som jag självklart glömde ta kort på. Vi hade ett par trevliga timmar och sedan begav det sig hemåt för att hämta bilen.
Därefter åkte vi till pappa och fikade lite. Det blev kaffe och kaka samt lite vienetta. Precis när vi gav oss därifrån kom min bror, hans tjej och hennes mamma så vi blev kvar en liten stund till.
Idag har vi helt tomt på schemat och det blir nog minsta möjliga gjort. Jag är lite sugen på bio så vi får se om det blir en film sedan kanske.

/veronica ♥

shoes x2

I torsdags när vi var på Allum så fick 2 par skor följa med mig hem. Bägge paren är från Skopunkten och köper man 2 par får man det billigaste för halva priset så jag tror det blev ynka 423:- vilket är toppen.


Svarta ballerina med liten kilklack


Cocnagsbruna sandaler som jag gillar massor, jättesköna och följsamma på dessutom

/veronica ♥

tjolöholm

Igår åkte vi vid två ner till min mamma som bor i Fjärås. Vi tog en tripp till Tjolöholms slott och gick sista rundvandringen för stan. Det var jättefint och riktigt intressant. Vilket slott... hade jättegärna haft det i mina ägor =) Tyvärr fick man inte ta bilder där inne men det blev några bilder på utsidan.


Efter det åkte vi hem till mamma och åt en smaskig kebabpizza och bara tog det lugnt. Därefter begav det sig hemmåt och jag somnade som en stock på soffan medans Micke spelade lite tv-spel.

/veronica ♥

sole sensations

Bjuder på detta till lite senare då jag får skriva om de sista dagaranra.
Jag sprang på en härlig sida för ett tag sedan där man kan köpa fantastiska skoskulpturer. Du kan köpa skorna här, vill du se fler skor som artisten Robert Tabor gjort så gå in på den här sidan. Det finns ett gäng skor att använda som godisskålar, några ljusstakar och flera att bara ha som prydnad.
Mina favoriter går självklart i rosa.


Hot pink mama


Polka-dot slingback


My fair lady

Här kommer lite fler roliga;


Hungrig?


Tänd ett ljus


Skålar

/veronica ♥


grillat hos syster

Igår åkte vi till Allum på dagen och träffade Paula och Micke. Det blev lite strosande i affärer och självklart kom jag hem med en påse (visar sedan vad som fanns i). Sedan blev det lite fik och tjöt då det var riktigt längesedan vi sågs.
Därefter åkte vi till min syster med familj där det bjöds på grillat och det var såå gott. Där hade vi också riktigt trevligt och min underbara systerson har blivit så stor nu. Helt underbar liten familj!


Idag bär det av till Fjärås för ett besök hos min mor så nu blir det en dusch och lite sen frukost.

/veronica ♥

aprikost

I tisdags var vi en sväng på Allum och jag kom då hem med några plagg. Som jag skrivit tidigare kunde jag tyvärr inte ha allt just nu men några kilo lättare så ska det gå. Allt var billigt på rea med så det är inte hela världen.


Löst skönt linne i assymetrisk skärning från Vero Moda


Tunika från Vero Moda som är lite tajt över armarna


Mörkare nyans med brottarrygg och ficka på bröstet från H&M


Tunn rosarandig top från H&M som var lite tajt över magen


Fint nagellack från H&M med titeln Blue my mind

Idag ska vi ut en sväng till och lite senare blir det middag hos min syster,.

/veronica ♥


universeum

Idag kom vi hemifrån lite sent men det är skönt att på semestern kan man ligga och dra sig hur länge man vill. Vi låg i sängen till halv tolv och tog bussen vid tre. Då bar det av till Universeum.


Vi har båda varit där tidigare men det var många år sedan. Vi strosade omkring och svettades som galningar i regnskogen. Här är några djur vi fick syn på.

Apan var helt underbart söt.

Efter turen gick vi in i deras presentshop och jag kom där ut med två GIANTmicrobes, en äggcell och en spermie. Såå söta. Det finns massa olika varianter av sjukdomar och baciller.


Sedan blev det lite mat på McDonalds och därefter hemåt. Nu blir det en slapp kväll framför tv'n.

/veronica ♥

mina söta ♥



/veronica ♥

gigantisk

Idag gick vi upp och tog det lugnt. Vid ett åkte vi till Allum (köpcentrum i Partille) för att kika lite. På plats så kikade vi lite i affärer och tog en kaffe och glass med pappa, för min del blev det brownie och cocosglass, helt underbart gott. Jag fick shoppat lite men provade dock inget så 2 av 4 plagg får vänta tills jag väger några kilon mindre. Ska visa vad jag handlade i morgon. Även älsklingen fick handlat både jeans, t-shirts och en skjorta.

När vi kom hem blev det till att snabbt fixa sig lite, byta kläder och hälla i sig en breezer. Därefter åkte vi till röda sten och mötte upp bland annat Hanna och Jessica. Lite rosé blev det i hamninloppet och sköna skratt och härliga återminnen. Dessutom en väldigt rolig nyhet fick jag reda på!

Utskikt från röda sten

Efter Röda sten åkte jag och Micke till järntorget och Bishop Arms och drack lite öl respektive cider och trots att det var samma storlek (50 cl) så ser min öl gigantisk ut!

När glaset var fullt kunde jag inte dricka eller bära det om jag inte använde två händer...

Hoegarden är galet gott!

Nu sitter vi hemma, en panpizza mättare och slappar. Micke spelar lite PS3 och jag sitter här framför datorn. Snart blir det sängen och i morgon är en ny dag!

/veronica ♥

summer in the city

Igår åkte jag till Hanna för lite lätt lunch med henne och Anna-Karin. Det var riktigt längesedan vi sågs och riktigt trevligt. På Hannas mysiga innegård bjöds det på pasta och hemmagjord pastasås med spenat och lax. Och efter det lite kaffe och bulle.


Hemmåt åkte jag vid fyra och hann mellanlanda en timma ungefär. Sedan vidare till tapasrestaurangen Cicero och då fick även Micke följa med =) Jag åt fyra små tapasrätter och jag var riktigt nöjd. Eftersom jag fortfarande var mätt från dagen så räckte det gott och väl. En dessert går dock alltid ner och då fick det bli en italiensk chokladtårta som var smaskigt krämig.


Till maten blev det rosé och därefter fick jag Micke och Hanna vidare till the Old Beefeters Inn för en öl. När Hanna sedan åkte hem tog jag och Micke oss en sista öl på Bishop Arms


Idag har vi inga planer utan det blir nog en lugn dag med lite inhandlande av mat, rosé och kanske en tripp till Allum.

/veronica ♥

mysig lunch

Nu har vi landat i Göteborg. Vi kom ner igår och då blev det lite vin och pizza och umgicks med Carro och Kenny. Katterna tog resan bra och var lugna och stilla i sin bur hela vägen. Dom anpassade sig fort till denna lägenheten med så det känns skönt.
Idag har vi fått i oss frukost och våra husvärdar packar det sista för att ge sig av mot sin semestervecka. Snart blir det en dusch för mig och sedan ska jag åka till Hanna där jag ska träffa henne och Anna-Karin för lite mat och fika. Det ska bli supertrevligt.

Misstänker att det inte blir jättebra uppdaterat här under veckan nu men jag får se. Något inlägg om dagen kommer nog.

/veronica ♥

göteborg

Nu bär det av till Göteborg. Det sista ska packas och sedan åker vi!

/veronica ♥