denim


Jättefin sandalett i denim och med kilklack från Bianco, 600 kr

/veronica ♥

hårvård

Idag kom första paketet av de tre jag beställde i förra veckan. Paketet var från Bellbox och innehöll världens bästa schampo som är "Syntress volumizing lift schampo från Nexxus". Dessutom beställde jag hårmousse då min nästintill är slut. Jag körde på Schwarzkopf Osis Grip Mousse och har inte testat den förrut. Jag brukar gilla Osis-seriens stylingprodukter och hoppas därför att denna är bra. Egentligen gör jag inte så mycket med håret men jag gillar strukturen håret får av mousse och brukar krama i lite på morgonen.

En fundering förresten. Är det bara för mig det går två flaskor schampo på en flaska balsam? Doserar jag jättekonstigt?

/veronica ♥

min söndag..

.. bestod mest av lodrätt läge i soffan. Det blev inte mycket gjort igår.
I lördags hade vi lite folk hemma, det var supertrevlig och väldigt städat. Vet inte vad klockan var då jag kände att shit nu blev det lite mycke. Mådde kalasdåligt och slängde mig i säng. När gästerna gått slängde jag mig över toaletten istället. Usch och fy.
Igår mådde jag då såklart som man förtjäna och jag kikade på serier och film hela dagen. Micke fick ta sig iväg och handla lite mat med och då blev det ju såklart fusk. En pizza slank ner och sedan choklad. Tänk vad synd det är om en ibland.

Update:
Så här såg det ut på bordet innan vi fick hem våra gäster.


/veronica ♥

lchf-bak

Jag och älsklingen försöker ju äta lite nyttigare och det blir väldigt likt LCHF då vi siktat in oss på att kapa kolhydrater och det blir då lite mer fett istället. Vi försöker undvika potatis, pasta, ris, bröd och socker. Något gott vill man ju dock ha och jag hittade ett recept på chokladbollar som jag testade.

Det blir inte riktigt samma sak som riktigt chokladbollar men helt ok substitut.
Ingredienser:
3 dl hassenötter
100g smör
2/2 dl sötning
3 msk kakao
kokos
Finhacka nötterna och blanda med sötning och kakao. Smält smöret och rör ihop med nötblandningen. Jag ställde in blandningen i kylen en stund då den blev ganska kletig. Sedan formar man små bollar som rullas i kokos. Enjoy!

/veronica ♥

juicy

Fina somriga sandaletter i fem färger från SkonaMig.

399:- får du ge för ett par

/veronica ♥

skodesign

Fick ett tips av Hanna igår. Hos Live it kan man köpa en upplevelse där man får designa sin egen sko! Helt galet coolt. Upplevelsen är i stockholm och varar ca en och en halv timma. Så här står det om vad man får göra;

"Vem har inte försökt köpa skor och inte hittat den modell eller storlek som man har tänkt sig. Nu finns möjligheten att själv vara med och bestämma  hur din nya sko ska se ut! I en kreativ miljö får du se och känna på provskor, material och förslag på utföranden. Foten mäts och man diskuterar modeller och storlekar. Skorna tillverkas i halvstorlekar och i olika bredder på lästen. Du väljer material, dekorationer, sula och klack. När du känner dig nöjd sys dina skor upp och levereras efter ca 6-8 veckor. Här får du möjligheten att skapa just dina egna unika skor!"

Paketet kostar på lite men om ett år fyller jag ju 30, kan ju önska mig detta av alla kanske =) Live it har för övrigt massa roliga upplevelsepaket som gör en superkul present.

bild lånad av Live it

/veronica ♥


chain letter

Avslutar kvällen med att skriva lite om filmen vi såg i tisdags. Filmen vi såg var Chain Letter och är en skräckfilm. Vad händer om du får ett kedjebrev du har 24 timmar på dig att skicka annars dör du? De flesta deletar det men de räknar då inte med att faktiskt dö. Det är vad som händer med tonåringarna i den här filmen som väljer just det alternativet.

Jag tyckte inte denna film var särskilt bra. Det är lite en blandning av Urban Legends och Saw, fast inte riktigt lika vidrig som Saw-filmerna. Jag tyckte dock det var lite för mycket blod/splatter. Emellanåt fick jag den där skräckfilmskänslan jag är ute efter, den där spänningen i magen och man vet att något ska hända men hoppar ändå till. Jag är dock mycket mer för thrillers och inte så mycket horror så ingen höjdarfilm.

Nu ska jag bläddra lite i Cosmopolitan och sedan sova.

/veronica ♥

våren 2011

Idag damp det ner ett mail som informerade om att jag kommer ha mycket att göra fram till sommaren. Om jag lyckas med de 3 saker som nu är planerade fram till sommaren kommer jag känna mig stolt. Det kommer dock kräva mycket disciplin och planering.
Håll tummarna för mig!

Update: Insåg idag mina begränsningar och denna termin får det räcka med att uppfylla 2 saker av de 3 inplanerade. That's life.

/veronica ♥

mer scorett spring 2011

Här bjuder jag på ytterliggare lite favoriter bland Scoretts vårkollektion.


Brun och klumpig och en av de första skorna med den klacken som verkligen tilltalar mig.


Röda läckra med söt peep-toe och rosett. Piggar upp vad som helst.


Vita i roligt material med svarta detaljer som blir en fin avbrytning.


Högt, beige och lila. Superfint.


Mer lila men nu i mocka och matchat med aprikost, en höjdare!


Är lite lite kär i dessa. Bästa modellen på vår - och sommarskor, går att gå mil i och roliga färger.

Vi kanske kan konstatera att peep-toe är min grej i vår.
Ojojoj, vad mycket fint jag hittat redan innan de kommit ut i butik. Jag är för tillfället lite lite tacksam att jag inte har någon butik nära då det hade varit svårt att motivera för älsklingen alla köp jag bara känner mig tvungen att göra!

Bilder: Scorett Press

Vill du se fler skor? Kika då in här eller här.

/veronica ♥


övertid

Idag blev det övertid på jobbet, kan bara säga att det finns att göra. Det innebär att jag är hemma ca kvart över sju men med lite mathandling blev det kvart över. När jag kom hem så fixade jag mat och vi åt. Det blev ungeför samma mat som igår, alltså fett!
Nu har jag hunnit beställa lite paket och jag väntar med spänning, i det ena finns det saker för håret, i det andra saker för säng och fötter och i det sista hittar man min födelsedagspresent till mig själv! Det sista paketet ska komma innan torsdag nästa vecka och jag hoppas leveranstid stämmer och innehållet passar =)

Nu blir det nog ingen mer uppdatering idag då vi ligger och kikar på en läskig film. Jag återkommer i morgon.

/veronica ♥

cherries

Hittade ett finfint påslakanset hos H&M. Visade sambon och han sa köp! =)

Imorgon åker två set ner i shoppingkorgen och kanske hittar jag något mer..?

/veronica ♥

fett

Dagens middag var fet men såå god. Det blev stekt ägg, knaperstekt bacon, stekt korv och en halv tomat.

Kanonmätt blev man i alla fall.

/veronica ♥

inte åka

Så här såg det ut när jag packade väskan förra helgen för att åka till Göteborg;

Pepzi ville inte att vi skulle åka, eller så kanske han ville åka med?!

/veronica ♥

dinner for schmucks

Den andra filmen vi såg igår var Dinner for Schmucks. Dinner for Schmucks är en komedi med Paul Rudd och Steve Carell. Paul spelar Tim som är väldigt karriärsinriktad och har nu chansen till en befodran på jobbet. Ett av kraven är att han ska hitta en idiot och ta med på en traditionell middag som hans kollegor i sin tur kan skratta åt. Tim låter sin flickvän övertala honom om att tacka nej till middagen men det varar bara till Tim stöter på Barry (Steve Carell). Barry är en knasig typ som är lätt irriterande och samlar på döda möss. Barry nästlar sig in i Tims liv och ställer till med både det ena och det andra.

Jag hade inte hört talas om den här filmen tidigare men den visade sig vara riktigt rolig. Emellanåt känner jag dock att jag vill krypa ner under täcket och gömma mig på grund av pinsamma scener. Själva middagen är riktigt rolig och bland "idioterna" finns det en del sköna karaktärer.

De få timmar som är kvar av den här helgen skall tillbringas med att rensa ur mina garderober (igen), handla mat och jobba lite

/veronica ♥


shelter

Första filmen vi såg igår var Shelter. Den gick under kategorin horror/rysare/thriller och i huvudrollerna ser man Julianne Moore och Jonathan Rhys Meyers, dessutom är den svenskregisserad. Julianne Moore spelar Cara Harding som är en rättspsykolog som får träffa en patient som först verkligen verkar lida av multipel personlighetsstörning. Cara har precis skickat en barnmördare till avrättning med samma diagnos och hon är skeptisk inför fenomenet. Det hela visar sig dock lite mer problematiskt då patientens alla "inneboende" visar sig vara gamla mordoffer.

Filmen börjar bra och har alla delar som gör den lovande. En bit in blir det dock lite för mycket mystik för min smak och jag hade hellre sett att man utgått från första spåret. Det är bra skådespelare men hade velat förenkla manuset lite. Man får dock hoppa till lite i filmen och innehåller lite läskigheter. Helt ok men inte superbra.

/veronica ♥

pizza & paj

Igår blev det ingen nyttig mat men jag fyllde ju ändå år.


Till middag blev det hemmagjort pizza (på färdig botten). På min halva hade jag, krossade tomater med basilikasmak, rökt kalkon, rödlök, färsk tomat, färsk champinjon och mozarellaost. På toppen lite basilika. Smaskens blev det.


Till dessert köpte vi en Frödinge hallon & björnbärspaj och till det marsansås.


Godis blev det också, kinapuffar och gott & blandat, det måste ätas upp idag =)

Vi kikade också på två filmer som jag tänkte skriva lite om senare.

/veronica ♥

presenter

Nu är vi hemkomna efter lite fika på kinnekulle. Det blev kaffe och var sin bit daimtårta.
I morse fick jag två presenter av älsklingen, den ena var ett jättefint halsband med en berlock där det hängde en sko och ett hjärta.

Just nu hänger det runt min hals. I vanliga fall har jag alltid mitt Homo Sapiens halsband på mig som jag fick julen-09 och eventuellt kommer jag hänga på denna berlocken på det sedan.
I det andra paketet fanns ett presentkort till butiken här i Götene som har dom fina samlarskorna. Så fort jag varit där och valt en så lovar jag att visa. Jag har redan en lite aning om vilken jag kommer att välja =)
Ikväll blir det mat, dessert, lite godis och förhoppningsvis någon bra film.

/veronica ♥


29 år

Det fyller jag idag. Det känns precis som vanligt. 29 är ganska tråkigt att fylla. Inget särskilt som händer. Fördelen är att det bara är ett år kvar till 30 =) Jag längtar lite efter att fylla 30, det känns som en kul ålder och världens bästa ursäkt att ha en stor fest med något kul tema, det ska nu planeras i ett år, hihi.
I morse fick jag två paket på sängen (visar sen) och nu väntar en lugn dag. Inga särskilda planer alls. Jag hoppas jag kan få Micke att laga mat idag, det är inte mer än rätt när det är min födelsedag. Pappa höll med, hann tyckte jag skulle ligga på soffan och dricka vin och äta praliner medans Micke passar upp på mig.. får väl se hur det blir med det.

Grattis till mig och Grattis till Angelika som jag delar min dag med!

/veronica ♥

pysselresultat

Gårdagens pyssel resulterade i en variant av hallonpannacottapajen jag gjort tidigare. Jag valde denna gången att göra den i portionsform och bjöd idag jobbet på fredagsgott.


Innan kylning och dekorering


Efter dekorering (då jag la på strössel på morgonen hade det tyvärr smält (?) under dagen i kylen men de var glittriga i alla fall =)

Anledningen är att jag firar min födelsedag i morgon.

/veronica ♥

klumpig klack

H&M har fått in några vårskor där jag känner mig kluven. Jag är egentligen inte mycket för den klumpiga klacken men tycker ändå att dom är ganska fina. Dom ser löjligt bekväma ut dessutom. Kanske jag kan vänja mig?




Samtliga kostar 399 kronor paret.

Vad tycker du om klacken?

/veronica ♥

pyssel

Idag hade jag mer än mina vanliga rutiner att göra. Efter maten blev det lite pyssel. Jag tänker inte avslöja vad jag gjorde men här kommer en ledtråd.

Vad tror du det är?
I morgon kommer svaret =)

/veronica ♥

tiden räcker inte till

Jag har en fundering. Är jag och sambon dom enda som inte tycker tiden räcker till när man kommer från jobbet?
Egentligen gör vi inte så mycket på vardagarna men ändå. För min del så har jag min lilla rutin när jag kommer hem, jag kollar mailen och bloggen, uppdaterar den, kika igenom bloggarna jag följer och kollar serieupdates. Dessutom skall det självklart fixas något att äta och ibland måste det handlas.
Om jag inte handlar är jag hemma ca 18:15 annars någon gång mellan 18:30 och 19:00.
På morgonen skall jag upp vid 6 och borde definitivt ligga i sängen åtminstone senast 23. Det sker ju nästan aldrig, möjligtvis att vi börjar fixa ordning oss då men oftast så blir det runt tolv. Sedan ska katterna stöka runt lite så det tar ytterliggare en halvtimma, timma innan man somnar.
Det blir för lite sömn och det har resulterat i att jag försovit mig lite grann två gånger denna vecka. Inte bra!

Är jag ensam om att tycka att tiden inte räcker till?

/veronica ♥

klassiker till fyndpris

Hittade ett par superfina klassiska pumps i 4 olika färger hos Bonprix. Peeptoe och 9 centimetersklack till priset 279 kronor. Jag tycker det låter som ett bra pris.

Jag har dock aldrig beställt från Bonprix. Är det någon som vet hur det är med kvaliteten?

/veronica ♥

look-a-like

Har bland Scoretts vårnyheter hittat en sko som är lite lik en jag redan har vilket är kul.


Scoretts


Min från Jimmy Choo for H&M

Lika? Mina är fortfarande oanvända men det ska det bli ändring på så fort våren behagar komma. Tycker mina är finare med =)

/veronica ♥

17 januari 2011

Igår hade jag tänkt att jobba lite hemifrån men det blev såklart inte av. Tyvärr kom vi i säng sent och hade bråkiga katter så jag har inte sovit mycket i natt.
Upp klockan 5 idag för att få en extra timma på jobbet innan mitt möte. Jag jobbade till 17 så det blev en lång arbetsdag och nu är det snart dags för sängen.
I morgon ska jag dock inte till jobbet men upp ännu tidigare. Då ska jag upp halv fem. Micke kör mig då till Skövde där jag ska möta upp några kollegor för att köra till Arlanda, vi kör kundbesök i morgon. Med tanke på att vi räknar med att vara hemma senast nio så blir det en lång dag i morgon med.
Need some sleep!


/veronica ♥

I’m afraid of 18 out of 69 common fears

Hittade en rolig lista och var tvungen att se om jag är paranoid!

 1.  the dark
 2.  staying single forever
 3.  being a parent
 4.  giving birth
 5.  being myself in front of others
 6.  open spaces
 7.  closed spaces
 8.  heights
 9.  dogs
10.  birds
11.  fish
12.  spiders
13.  flowers or other plants
14.  being touched
15.  fire
16.  deep water
17.  snakes
18.  silk
19.  the ocean
20.  failure
21.  success
22.  thunder/lightning
23.  frogs/toads
24.  my boyfriends/girlfriends dad
25.  boyfriends/girlfriends mom
26.  rats
27.  jumping from high places
28.  snow
29.  rain
30.  wind
31.  crossing hanging bridges
32.  death
33.  heaven
34.  being robbed
35.  falling
36.  clowns
37.  dolls
38.  large crowds of people
39.  men
40.  women
41.  having great responsibilities
42.  doctors, including dentists
43.  tornados
44.  hurricanes
45.  incurable diseases
46.  sharks
47.  friday the 13th
48.  ghosts
49.  poverty
50.  halloween
51.  school
52.  trains
53.  odd numbers
54.  even numbers
55.  being alone
56.  becoming blind
57.  becoming deaf
58.  growing up
59.  creepy noises in the night
60.  bee stings
61.  not accomplishing my dreams/goals
62.  needles
63.  blood
64.  dinosaurs
65.  the welcome mat
66.  high speed
67.  throwing up
68.  falling in love
69.  super secrets

If you repost this, it’s been requested that you title it “I’m afraid of _ out of 69 common fears”
If you get more than 30, I strongly recommend some counseling.
If you get more than 20, you’re paranoid.
If you get 10-20, you are normal.
If you get 10 or less, you’re fearless.
People who don’t have any are liars.

Jag landade på 18 och är med andra ord normal =) Testa du med!

/veronica ♥


kvällsmål

Jag och Micke försöker hålla oss undan lite från kolhydrater i form av bröd, pasta, potatis och ris men i helgen blev det ju lite fusk. Eller jag fuskade medans Micke var duktig. Det blev för min del både lite pasta, tårta, bröd och kaka. Jag ville därför ha något lätt och nyttigt till kvällen. Det fick bli en fruktsallad som bestod av 2 kiwis, 1 apelsin, 1 halv banan, 1 passionsfrukt, kokosflingor och till det vaniljkesella. Detta hade jag nog kunnat leva på, jag menar det!


Nu kikar vi på Solsidan (skriver detta i reklampausen) och sedan ska jag försöka orka jobba en stund. Behöver få det gjort men det känns lite segt.

/veronica ♥


hemma igen

Nu har vi kommit hem och jag har krupit i min One Piece och upp i soffan. Helgen har varit bra men det är alltid skönt att komma hem.
Igår åkte vi ner till Göteborg och började med ett besök hemma hos farfar som fyllt 88 år. Där var familj och släkt som var längesedan jag såg vilket var trevligt.
Därefter åkte vi till min syster med familj där vi kikade på film och slappade i soffan. Hon tog examen i fredags, Grattis!, och skulle firas idag så det var perfekt att sova över. Idag hoppade vi upp vid nio och det blev frukost. Sedan fixade jag och syrran pastasallad till en herrans massa personer medans Micke fick vara barnvakt.

Mys i soffan till Hitta Nemo. Sötaste killarna ♥ (obs! snusdosan är tom =))

Ikväll är planen Solsidan, fruktsallad och sedan lite jobb.

/veronica ♥

finally!

Sveriges bästa komediserie på väldigt länge är tillbaka. Solsidan säsong 2 startar idag klockan 20:00 på tv4. Jag kommer sitta bänkad. Kommer du?

Första säsongen införskaffades så fort den släpptes. Såå rolig med superbra skådisar och underbart manus. Hoppas på en lika bra säson som den första.

/veronica ♥

sweet dreams

Hittade bland favoritsakers nyheter ett helt underbart bäddset jag gärna haft i sängen.

Rosa och sötsaker från Bombadill.

/veronica ♥

animal spring 2011

Jag har kikat vidare bland Scoretts kommande vårskor och tar mig vidare till pumpsen. Först ut är snakeprint. Såå fina!

Höga fina i gräddvitt som kommer vara superläckert till bruna ben


Svarta med fin mönstrad rosett (finns även i vitt med grå rosett)


Snake i allra högsta grad men så läckra.

Det underbara är att det finns ännu fler underbara skor från Scorett. More to come!
Bilder: Scorett Press

Vill du se mer kan du se mitt tidigare inlägg här.

/veronica ♥

dubbelt firande

Idag bär det av till göteborg. Vi börjar med att fira farfars 88:e födelsedag. Efter det sover vi över hos syrran med familj och på söndag väntar lite firande av hennes examen.

Det blir alltså en riktig familjehelg och Micke ska få träffa stora delar av släkten (på pappas sida) för först gången.

Det dyker upp något inlägg här trots min frånvaro så kika gärna in.

/veronica ♥


let's dance - först ut

Idag har jag haft på let's dance i bakgrunden men mest suttit och surfat. Jag har därför ingen jättekoll eller tänker göra någon "recension" idag. Men en liten kommentar måste jag göra =)
Först måste jag bara säga att jag inte gillar duellinslaget, det blir lite som i melodifestivalen där man ska rösta och rösta och rösta och till slut börjar fundera på när tusan någon åker ut.. Inte bra.

Sedan så gillar jag verkligen inte Figge Norling. Han må dansa bra men han är för smilig, showig och inställsam, funkar inte och för mig känns just den delen som väldigt mycket skådespeleri *läs fejkat*.

Frågan är vem min favorit är.. Svårt men det lutar nog fortfarande åt Alexander Ryback. Jag får ge det något avsnitt till.

Först ut blev deckarförfattarinnan Denise Rudberg. Inte jätteoväntat faktiskt, baserat på både första och andra avsnittet.


Men en stor eloge till kändisarna som ställer upp på detta. Det ser otroligt roligt ut och är garanterad fantastiskt bra träning. Jag tror dock att hade man själv stått där hade man sett ut som en skadeskjuten höna.

/veronica ♥

sötaste bokstödet..

.. står favoritsaker för. Handgjorda i konstläder och i begränsad upplaga.


How cute?

/veronica ♥

healthy

Idag fortsatte vår nya nyttiga matväg och det blev vår fredagsfavorit utan bröd, alltså tacos.

På min tallrik hittar man tacofärs, lök, banan, sallad bestående av gurka, tomat, paprik & majs, till det Santa Marias Tropical Salsa.

Dock har jag köpt en chokladbit som nog slinker ner sedan, det är ju trots allt fredag.

/veronica ♥

elin kling ♥ h&m


H&M lanserar nu för första gången en kollektion designad i sammarbete med en modebloggerska. Den 3 februari lanseras kollektionen som är skapad tillsammans med Elin Kling. Kollektionen kommer säljas på Divided-avdelningen i 10 butiker. De 10% av försäljningspriset går till UNICEF.


Det som lockar mig mest är skärpet, den draperade klänningen och shortsen.


Info från H&M
Bilder lånade från Style by Kling

/veronica ♥


you again

I tisdags så kikade jag på You Again. Filmen handar om en kvinna som får reda på att hennes bror ska gifta sig. Hon skyndar hem för att hitta honom med tjejen som mobbade henne i high school. Hon gör nu allt för att avslöja hennes sanna jag.

I huvudrollen som den mobbade tjejen och oroliga systern ser vi Kristen Bell. Filmen är en komedi och är rolig med bra skådespelare. En lättsam film som inte kräver så mycket eftertanke.

/veronica ♥


teambuilding?

Kikade på konferensresan nu och det måste vara det mest underhållande program år 2011 hittills bjudit på. Hysteriskt roligt och stundtals skäms man ögonen ur sig. Såg du inte detta så titta på reprisen i natt eller på fredag, ställ sedan alarm på måndagar klockan 20:00 =)


/veronica ♥


brun mocka

Din Sko har fått in lite nyheter och jag fastnade för dessa;


Kilklack för 599 kr
De hade fått in fler men det var mycket stövlar och skor, lite mer höst över det nästan. Jag längtar efter vår och sommarskor nu, sandaletter och pumps vill jag ha!

/veronica ♥

nyttigt

Nu har jag och Micke gett oss tusan på att äta nyttigt igen. Jag har ett par veckor nu kört Nutriletts hunger control smoothies till lunch och det märks lite på vågen i alla fall. Men nu blir det till att ta i med hårdhandskarna. Bara ett par månader kvar till vår och sommarplagg nu.
Idag började vi och jag åt ugnsstekt laxfilé med smörstekt sparris och till det Creme Bonjour med smak av vitlök och franska örter.


Kändes supernyttigt och var väldigt gott. Lite LCHF över det.

/veronica ♥


amazing art

Igår kväll kikade jag runt på nätet lite och hittade en kostnär vid namn Dalton Ghetti. Han bor i USA men kommer ursprungligen från Brasilien. Han gör magiska saker utan förstoringsglas och har gjort detta i 25 år av sitt 50-åriga liv. Jag låter bilderna tala för sig själv;

Helt ofattbart vilka grejer. Jag är sjukt imponerad och önskar jag vore riktigt riktigt bra på något.
Bilderna hittade jag här.
Det finns lite mer att läsa om honom på denna sida.

/veronica ♥

julen borta

Idag har jag bytt gardiner, plockat undan vår lilla gran och stjärnor och julstake. Det enda spår av julen man kan hitta nu är julgruppen jag fick av mamma.
Skönt är det att ha fått bort allt i alla fall.
Nu vet jag inte riktigt vad kvällen har framför sig men det blir nog lugnt och beskedligt i soffan. En riktig slapphelg. Snart måste vi åka och handla lite mat bara, men vad ska man äta idag?

/veronica ♥


how to?

Fick en länk av en vän som ledde till ett par skor med minst sagt udda klack.



Hur går man i dessa? Är det som vanligt?

/veronica ♥

let's dance 2011

Idag var det premiär för Let's Dance! Me like alot. Här är säsongens deltagare och lite kommentarer.

♦ Frank Andersson (fd brottare) dansar med Charlotte Sinclair
Lite stel men det är ju väldigt tidigt. Liknelsen med Magnus Samuelsson var bra.

♦ Alexandra Pascalidou (programledare och författare) dansar med Ludwig Jerkander
Lite dålig balans i början men bra potential för att gå en bit i tävlingen tror jag.

Jessica Andersson (artist) dansar med Kristjan Lootus
Vacker men såg ut att ha lite att jobba på.

Figge Norling (skådespelare) dansar med Oksana Spichak
Skådisar verkar ha lite fördel i danstävlingar men jag tycker han är lite "för svängig".

Anders Bagge (jurymedlem i idol och musikproducent) dansar med Cecilia Ehrling
Man ser ju tydligt att Bagge har taktkänsla och musik i blodet när han dansar.

Hannah Graaf Karyd (fd artist och modell) dansar med Calle Sterner
Det såg helt ok ut men lite lojt, som hon inte riktigt ansträngde sig. Tror hon kan bättre.

Alexander Rybak (artist) dansar med Malin Johansson
Såklart bra och kommer få massor av flickröster.

Tina Thörner (rallykartläsare) dansar med Tobias Karlsson
Dansar ganska så bra men tror inte hon kommer bli långvarig.

Denise Rudberg (deckarförfattare) dansar med Tobias Wallin
Kändes lite bortkommen på dansgolvet.

Andreas Weise (idoldeltagare) dansar med Sigrid Bernson
Har movesen men behöver mer övning.

Helena Lundbäck (ryttare) dansar med Jonathan Näslund
Dansar absolut bra men för mig för okänd för att gå så jättelångt. Men kanske.

Björn Ranelid (författare) dansar med Maria Lindberg
Jag gillar verkligen inte Ranelid, tyvärr är det den enda kommentar jag kan gräva fram.
Mickes kommentar: Se så mycke brun utan kräm han har =) Garva så jag grät.

Bäst var:


Snyggast var:


/veronica ♥

godaste mackan

Idag hade vi dålig fantasi när vi skulle komma på mat och det föll då på varma mackor som är lätt och gott. Jag insåg att det var otroligt längesedan jag gjorde min och pappas specialare. Den är supergod men jag har tyvärr inte fått så mycket medhåll.


♦ Först smör på en skiva rostbröd
♦ Sedan en skiva rökt skinka


♦ Därefter en ananasring (torka av först så de inte är så blöta)
♦ Släng på ett par skivor inlagd gurka


♦ Över det ost och lite basilika
♦ In i ugnen en stund och Done!

Jag och pappa körde alltid i smörgåsgrill men det blev smaskens i ugn med. Gillar du allt som är på så testa! Det är supergott =)

Bon Apetit

/veronica ♥

förstår inte

Jag kan inte riktigt greppa denna fascination för Jeffrey Cambells sko Lita. Jag har läst på flera ställen att den är "den" skon och den tar slut överallt gång på gång.
Vad tycker du? Gillar du den?

Det kommer flera fina skor från Jeffrey Cambell men detta är inte en av dom. Fast det är väl för tur att smaken är som baken.

/veronica ♥

planera 2011

Varje år köper jag mig en kalender och det är alltid sporadiskt med anteckningar. Vissa perioder skriver jag dagligen vad jag gjort medans andra perioder är det tomt, men jag måste ha en.
Min favoritkalender är den ifrån PersonligAlmanacka.se. I år är det 3e (eller 4e) gången jag köper från dom och varje år är det nyheter i sortimentet.
Du kan;
♦ välja bland 3 olika storlekar
♦ du väljer själv hur du vill ha insidan
♦ det finns nu nya fina färger på linjalerna och gummisnodden
Utsidan kan du nu också få precis som du vill
♦ antingen väljer du en färdig layout (finns flera i olika färger)
♦ en vanlig basic (den kör jag på) 
♦ en egen bild
Du väljer också vilken månad den ska starta, om du tex vill ha en enligt skolåret så går det lika bra.
Dessutom (som visserligen inte är någon nyhet i år) så gillar jag skarpt att du kan lägga till egna personliga datum som trycks rätt i kalendern, tex familjens födelsedagar!

Igår fick jag hem min nya och jag är jättenöjd!

Min går såklart i rosa och har rosa linjal!

Beställ du med om du inte redan har en.

/veronica ♥

vart tog tiden vägen?

Shit vad klockan har gått ikväll. Jag kom hem strax efter sex och då låg Micke och halvsov på soffan. Jag slappade lite vid datorn och när jag tänkte fixa mat så kom Pepzi upp och la sig och mös i knät. Innan maten blev klar hann klockan bli närmare tio. Efter maten fastnade jag i ett mobilspel och har spelat ett par timmar nu, galet!
Måste visa mina "små" bebisar. Jag funderade för en stund sedan var dom var och hittade dom i en låda.

Sötaste bröder någonsin!

Nu blir det snart till att sova tror jag. I morgon är det inga alarm som gäller. Superhärligt med en ledig dag!

/veronica ♥

mitt hjärta slog ett extra slag

Jag menar verkligen vart enda ord i rurbriken. Mitt hjärta slog ett extra slag när jag fick kikat på Scoretts kommande härligheter. Vi har mycket fint att se fram emot våren 2011 och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. 
Jag älskar kilklackar av alla dess slag och där finns en hel del att hämta. En del av dom passar perfekt så fort snön behagat försvinna dessutom.


Fastnar för de små detaljerna, utskuret vid ankel och tå


Mix av material är en höjdare, här skinn och mocka. Vill ha nu!


Animaliskt, älskar de ljusa som kan pigga upp vilken outfit som helst


Återigen är det detaljerna som dyker upp, flätade resårband livar upp en enkel sko


Vinterns skor i nya färger

Förutom kilklackar så ser jag pumps med och utan platå. Peeptoes, rosetter, mönster och struktur. Lovar att visa mer!

Bilder från Scorett Press

/veronica ♥


don't be afraid of the dark

I fredags blev det tacos och film. Vi såg Don't be afraid of the dark. Filmen fokuserar på Blackwood Manor som legat öde ett sekel på grund av den tidigare ägarens försvinnande. Nu har en man och hans flickvän flyttat in. Dom får snart sällskap av hans dotter som börjar utforska det mystiska huset.



Filmen är gjord av Guillermo del Toro som gör en speciell typ av filmer. Det är inslag av skräck, fantasi och mystik. Filmen hade en liten seg period i mitten men var annars bra och riktigt läskig emellanåt. Helt klart värt att se om man gillar den typen av film.

/veronica ♥


simple

Bland H&M's nyheter finns nu en fin enkel randig cardigan i 3 olika färger.



199kr

/veronica ♥

noll inspiration

Igår blev det tyvärr ingen uppdatering. Kände att jag inte kom på något att skriva om och var dessutom superdupertrött. Har somnat 2 kvällar på soffan vid sju-snåret. Ska se om jag kan få upp något kul sen.
Förresten, vill bara passa på att fråga er som läser vad ni uppskattar med min blogg? Vad är kul att läsa om? Vad är mindre kul?
Kommentera gärna så jag vet =) Kram på er.

/veronica ♥

mer klappar

När vi kom ner till Carro och Kenny låg det lite julklappar och väntade på mig =) Hon känner mig väldigt bra. Tack gumsan!


Söt hello kitty neccesär som nu får innehålla mitt vardagssmink


3 hello kitty lipgloss


Jättesöt liten mys-hello kitty!

Jag hade ett litet paket med mig också, och två födelsedagspresenter (lite i efterskott).

/veronica ♥

mitt nyår

Igår åkte jag och Micke (med katter) ner till göteborg och var hos Carro och Kenny ungefär halv fyra. Det blev vi fyra och vi hade en lugn och skön nyår, vi körde 3-rätters, spelade wii och sköt raketer vid tolv.

Till förätt blev det skagentoast


Till varmrätt fick vi potatisgratäng, fläskfilé, hemmagjord sås och sallad


Mitt tillskott skulle vara dessert och det skulle bli citronskum med mangoslice

Nummer ett så fanns det ingen mango så jag köpte persika. Dessutom så vägrade äggvitan och sockret bilda ett hårt skum så det blev någon söt citronsoppa. Ingen höjdare och jag var den enda som fick ner min. Där fick jag för att jag ville göra något annat än pannacotta som jag alltid annars gör till dessert.
Vid tolv sköt vi raketer och skålade i Berry Temptatious, precis som förra året.

Det var skönt att det blev ganska lugnt och min trötthet idag berodde nog mest på att katterna väckte mig vid åtta. Men jag somnade om och fick sedan frukost vid tio kanske. Vid ett gav vi oss ut på en promenad som var uppfriskande och glashal. Det kändes i låren att jag och motion inte är bekanta längre.

Nu har vi i alla fall kommit hem. Vi köpte hamburgare och strips och har också fått i oss lite glass.

/veronica ♥