sommaroutfit

Hittade idag finaste sommarskorna bland H&M's nyheter. Puderrosa blommor och kilkack!

Finns även svarta, 399:-

Till det hade någon av dessa klänningar passat. Antaligen passar den vänstra bäst men gillar skarpt den högra med.

Puderrosa blommor och utställd kjol, 249:-
Stark rosa utan axelband och kontrastband i midja, 199:-

/veronica ♥


happy!

Jag och sambon har en tid pratat om att flytta till Mariestad och idag fick vi äntligen en lägenhet. Vi anmälde oss och tittade på den igår och idag fick vi glädjebeskedet.
Lägenheten är en 4a (fast nästan som en 3a) i två plan. Den har två badrum, ett med badkar och ett med dusch. Läget är centralt och jag får 5 minuter till jobbet.
Det fanns lite man skulle vilja ha fixat, som tapeter exempelvis men det är renovering i januari så det är bara att hålla ut. Lägenheten får vi 1a juni så vi får sommaren i Mariestad.
Nu blir det till att börja rensa ut här hemma. Fram till flytten är det också spara pengar som gäller så inte massa shopping. Vi har dubbla hyror en månad och ska börja kika på lite möbler. Lite ska vi byta ut till den nya lägenheten. Åååh vad jag längtar!

/veronica ♥

black swan

Har ju glömt att berätta att vi i söndags såg Black Swan. I huvudrollen ser man Natalie Portman som spelar den prima ballerinan Nina. Hon är en av de starkast lysande stjärnorna i New York City Ballet Company och när det blir dags att ersätta prima ballerinan Beth som huvudrollen i Svansjön är Nina ute efter rollen. Men hon får oväntad konkurrens i nykomlingen Lily. Allt som detvå rivalerna utvecklar en skruvad vänskap blir Nina mer och mer desperat och frågan är hur långt hon är villig att pressa sig själv för sin karriär.

Filmen är ganska skruvad men på ett bra sätt. Jag gillar den och storyn känns spännande och annorlunda. Natalie Portman gör en jättebra rollprestation och jag förstår varför hon vann en Oscar för Bästa kvinnliga huvudroll. Gillar du dans, thrillers och lite "annorlunda" filmer är denna något för dig.
Äntligen ser vi lite filmer igen! Det går upp och ner det där.

/veronica ♥


vill ha

Jag vill jättegärna ha ett par Converse till i min samling. Jag har två par med skaft, ett par klassiska vita och ett par helsvarta. Nu vill jag ha ett par rosa i modellen All Star Light Hi. Frågan är bara om jag vill ha ljusa eller mörka..

Båda finns på Nelly för 699:-

/veronica ♥


harry potter and the deathly hallows: part 1

Idag blev det lite mys mitt i veckan. Vi åt tacos och åt sorbet till dessert. Samtidigt kikade vi också på Harry Potter och Dödsrelikerna - del 1. I första delen på sista filmen ger sig Harry, Ron och Hermione av på ett riskabelt uppdrag, att hitta och förgöra hemligheten till Voldemorts odödlighet och onska – Horcruxes. Alldeles ensamma, utan vägledning av deras lärare eller beskydd från professor Dumledore, måste de tre vännerna lita på varandra mer än någonsin förut. Men det finns mörka krafter bland dem som hotar att sära på dem.

Jag gillar alla Harry Potter-filmer även om vissa är bättre än andra. Denna går också hem hos mig. Filmen känns väldigt mycket mörkare och "vuxen" än de tidigare filmerna. Jag vill ha lite mer action men tror det kommer i del 2. Den är absolut ingen besvikelse jämfört med de andra i alla fall och jag ser verkligen fram emot nästa del.

/veronica ♥

sigrid

Jag kan inte få nog av kilklackar och har hittat ett par underbar nu till våren. Jag gillar den ljusa skinnimitationen tillsammans med träcklack och nitar. De finns också i svart.

Have2have.se - 499:-

/veronica ♥

the chameleon

Idag blev det en film till och det fick bli The Chameleon. Filmen är en biografi och handlar om en pojke som hittas och uppger att han är den kidnappade Nicholas Mark Randall. Han kidnappades fyra år tidigare och återvänder nu till familjen som 16-åring. En FBI Agent är dock inte helt övertygad om att pojken talar sanning och övertalar sin chef att få undersöka saken.

Jag tyckte filmen var bra. Det fanns lite att önska av slutet men under filmen visste man emellanåt inte riktigt vad man skulle tro. Var han den kidnappade sonen eller en lurendrejare?
När jag efteråt förstod att den var verklighetsbaserad så kan jag inte längre klaga på slutet. Helt ok film och vill du läsa om den verkliga storyn så sök på Frédéric Bourdin.

/veronica ♥


vanishing on 7th street

Igår blev det ingen fest för oss. Vi låg hemma med pizza, godis, film och ett dåligt samvete.
Filmen vi såg var Vanishing on 7th street och filmen utspelar sig i Detroit. Under ett stort strömavbrott som drabbar hela staden försvinner det människor. När strömmen kommer visar det sig finnas ett få antal människor kvar runtom i staden. De kämpar mot mörkret som gör dagarna kortare och till slut möts de.

Jag trodde denna film skulle vara bättre än vad den var. Storyn i sig är ju ganska bra men jag insåg väldigt tidigt att jag inte kunde se något bra slut på filmen och det var så det blev med. Man fick se stackarna kämpa efter att hitta ljus och undvika mörkret. I rollerna fanns bland annat Hayden Christensen och Thandie Newton. Kanske var det på grund av de jag trodde filmen skulle vara lite bättre med.
Inget att rekomendera tyvärr.

/veronica ♥


keddar

Jag gillar dessa fina sandaletter med kilklack från Jessica Simpson Collection.

De finns i fyra olika färger och kostar $89

/veronica ♥

våffla

Igår var det våffeldagen och innan afterworken vi var på igår så fick vi våfflor hos en kollega innan kvällen började. Jättesnällt och det var väldigt gott. Sjukt kul hade vi sedan men är galet seg idag. Tung i huvudet och egentligen skall vi festa lite idag med. Funderar fortfarande på om vi orkar.
Vi har i alla fall inte orkat ta oss utanför lägenheten och har inte så mycket mat hemma men hade ju planerat för våfflor igår. Så det blev en smaskig frukost i alla fall.


/veronica ♥

skor möter doft

Jimmy Choo släpper nu en parfym och jag är jättenyfiken på hur den luktar. Flaskan är rosa och jättefin.

Parfymen finns på Kicks att köpa från 499 kr, doften finns även som Eau de toilette och bodylotion.

Produktinfo:
Det som karaktäriserar Jimmy Choo kvinnan är att det är en urban och trendig kvinna med en stark personlighet. Doften är synonym med femininitet, lyx och stil. En doft som representerar den ultimata kvinnliga accessoaren.
Toppnot: Gröna noter, Italiensk apelsin Hjärtnot: Tiger orchidé, Nectar från päron Basnot: Kola, Indonesisk patchouli.

/veronica ♥

perfect

Tror dessa är nya för säsongen och de är väldigt fina. De ljusa gillar jag bäst.


Wildflower by Kenza, 899:-

/veronica ♥

lite tacky?

Förutom tårtan hittade jag på önska en sak som fick följa med bara för att den var rosa och för att den var formad som en sko.

En sparbössa!

/veronica ♥


tårta

Idag så hade jag missat att få med mig lunch så det fick bli utelunch. Det blev en snabbkik i två affärer med och jag kom självklart ifrån den ena med en påse. En av sakerna jag köpte var en jättefina tårta i porslin. Jag har tidigare kikat på den på några nätsajter men slog nu till.

Önska, 149:-

Min tanke är att ha en hylla i köket med denna fina tårta och mina cupcakes i porslin. Cupcakesen kan du titta på här och här.

/veronica ♥

maskot

Jag vet inte om jag varit väldigt snäll det sista men det var inte bara Micke som skämde bort mig idag.
Jag har en otroligt duktig och pysslig kollega som gjort en liten miniveronica i fimolera. Hon är brunett och bär rosa och är supersöt!

Vart jag ska ha henne är jag lite osäker men jag ska nog hänga henne i ett litet band och ha på jobbet =)
Tack så mycket!

/veronica ♥


minileo

Idag när jag kom hem så under filten i soffan låg ett litet rött paket med vita prickar. Älsklingen min överraskade mig med ytterliggare en liten samlarsko. Jättefin leopardfärgad bootie!

Tack älskling!

/veronica ♥

omskriven

Kul när man loggar in på bloggen och ser en kommentar från Halens. De har uppmärksammat mitt bikini-inlägg och i sin tur lagt upp en liten bild och länk till mig =)
Superkul. Är ni nyfikna så kika in här.

/veronica ♥

sol & bad

Nu när våren känns på gång så är sommaren runt hörnet. Jag har börjat fundera lite på sommarens tillskott i bikinihögen och har hittat några fina jag funderar på.


Från H&M
Korallfärgad överdel 129kr och underdel för 99kr
Blåleopardfärgad överdel 149kr och underdel för 99kr


Från Halens
Blommig/mönstrad och randig trekantsbikini, 129kr per del

/veronica ♥


rött i morgon?

Idag kändes det äntligen som det var vår i luften. Vinden är fortfarande kylig men idag hade vi blå himmel och sol. Kanske ska man inviga sina röda fina skor imorgon?


/veronica ♥


classic

Klassiska fina pumps i svart och beige.

Bianco 500:-

/veronica ♥


vinn ögonskuggor

Jag är med och tävlar om en superfin ögonskuggpalett med 180 fina skuggor. Tävlingen finns på Småstadsprinsessan's fina rosa blogg!

Tävla du med eller kika bara in!

/veronica ♥

eyes

Jag har ett tag letat efter en mascara jag trivs med och jag har hittat flera som är helt ok men ingen som känns jättebra. För någon vecka sedan bestämde jag mig för att testa 2 produkter till fransarna som jag läst lite om. Den ena till ett riktigt lågt pris och den andra lite dyrare men shit vad nöjd jag blivit. Båda skickades efter från Eleven.se, leveransen var snabb och jag fick lite roliga prover jag ska dofta på när min näsa inte är förkyld längre.



Produkterna är Deborah Absolute Hi-Tech Mascara - En allt-i-ett mascara som ger längd, volym och definition. Absolute Hi-Tech Mascara är en 3-i-1 formula med en patenterad borste speciellt utvecklad av Deborah Milano. Den består av 24 ringar med borstar i olika längd och form som satts på i en spiralliknande form. Du får otrolig längd, volym och definition.
och: Shiseido Makeup Eyelash Curler - Böjda ögonfransar från rötterna, med ett tryck som skapar glamour. Fångar fransarna ordentligt vid roten och lämnar dem vackert böjda. Kant-fri design som förhindrar att fransarna kläms vid användning. Bred kurva böjer alla ögonfransar från yttre till inre hörnet i ett enda tryck.

Ögonfransböjaren var ganska dyr men bra mycket bättre än alla billiga varianter som finns. Jag är jättenöjd med dessa två och kommer nog inte byta närmsta tiden.

/veronica ♥

presents

Igår i Götet fick jag födesledagspresenter av Carro. I första paketet låg en fin rosa bok med guldtext. Boken heter Älskade Skor och är skriven av Paola Jacobbi.

På baksidan kan man läsa: ">>Skor besitter magiska krafter: de får en att känna sig ursnygg eller sexig, raffig eller sportig genom ett trollslag<< PAOLA JACOBBI
I den här charmiga boken får du läsa om kvinnors relation till skor (från Imelda Marcos till Carrie Bradshaw) också med ett modedesignperspektiv (Gucci, Blahnik, Ferragamo m.fl.). Här ges också många goda råd; hur du väljer och hur du tar hand om dina skor. Du får veta varför vissa kvinnor älskar taxklackar medan andra samlar ballerinaskor, eller varför ett par röda skor är en signal du aldrig ska underskatta.
Nästan lika oemotståndlig att läsa som att köpa ett par skor."

I paket två fanns en superfins nyckelring i form av en högklackad sko med strass.


Nyckelringen skall hängas på nycklarna med en gång. Boken ser jag fram emot att läsa. Tack gumman!


/veronica ♥


billigare alternativ

Jag har tidigare hittat ett par jättefina leopardballerina på Brandos men tyckte ju att priset var lite saftigt. Nu har jag hittat 3 billigare alternativ. De är ju inte riktigt lika fina som dom från Brandos men betydligt vänligare för plånboken.


Din sko 199:-


Have2have 250:-


Skopunkten 199:-

Jag tror jag gillar dom från have2have bäst.

/veronica ♥


home

Nu är vi hemma efter en dag hos far. Vi kom ner till honom vid halv två ungefär och började med en liten fika. Älskade Carro dök med upp och hängde hos pappa hela dagen. Underbart att träffas igen, tror vi sågs på nyår sist. Jag fick också två presenter av henne som var såå fina och verkligen jag. Imorgon visar jag vad det var.
Efter fikan var det dags att rensa lite. De där 10 lådorna pappa pratat om visade sig vara uppåt 25 tror jag.. Men efter en hel del rensande blev det 8 lådor som fick följa med hem. Ska köra en liten koll till då jag nog kan rensa bort lite till. Förutom lådorna fick jag med mig mitt dockskåp, en dockvagn och min cykel. Imorgon blir det mer rensning men det blir i vårt förråd och lite i lägenheten.
Det har varit en härlig dag i alla fall men nu är jag trött. Ska slappa lite på soffan och sedan blir det till att sova.

/veronica ♥

19 mars

Idag bär det av till Göteborg men bara över dagen. Jag och älsklingen ska hem och hälsa på pappa en sväng. Vi ska dit för att gå igenom lite lådor jag förvarat där. Pappa ska flytta till mindre och jag får nu ta hand om mitt eget. Så det blir lite rensning och sedan ska vi ta hem det jag ska ha kvar och min cykel. Får se vad för kul jag kan hitta, jag tror det är mest saker från när jag var liten och troligtvis en hel del som faktiskt kan slängas. Det är nog ett 10-tal lådor och jag har inte saknat något och vet inte vad som finns.
Ha en trevlig dag, vi hörs ikväll!
 
/veronica

dofter

Igår efter jobbet var vi några från jobbet som åkte hem en kollega. Hon säljer lite hudvårdprodukter och doftljus och introducerade oss till dessa underbara produkter. Det fanns, doftljus, massageljus, duschcremer, bodylotions, scrub och fotvårdsprodukter. Jag fick med mig 3 produkter och mer lär det bli. Allt luktade fantastiskt!


Doftljus - Love med doft av Plumeria, Ylang-ylang och Kanel.


Saltscrub med doft av grapefrukt och fänkål. Denna luktar superfräscht och man blir jättemjuk.


Sockerscrub med doft av jordgubb. Även denna håller dig mjuk och luktar sött!

/veronica ♥


lite deprimerande

Imorse när jag gick upp fick jag en smärre chock. Jag som trott (läs hoppats) på att våren är på gång och längtar tills jag får byta ut vinterjacka mot vårjacka tittade ut och fick se:


Usch, nu får man börja bygga upp hoppet på nytt. Kan ju tillägga att jag inte vet när jag såg en väderleksrapport senast och denna snö har dom tydligen pratat om ett par dagar..

/veronica ♥

news

Jag gillar torsdagar, till stor del för att H&M då brukar få in nyheter i sin webshop. Samma denna vecka och det finns massor! Flera fina saker och jag hittar en del jag vill ha.


♦ Den ultimata sommarklänningen i fina färger. Passar lika bra till ballerina som hög klack, 99:-


♦ Mönstrad oversized topp, 99:-
♦ Vit fiin poncho, 199:-


♦ Kjol med stora fickor, 149:-
♦ Härliga lila shorts, 149:-
♦ Leomönstrad stråväska, 99:-


♦ Mönstrat med brottarryg, 99:-
♦ Linne i blåa nyanser, 99:-
♦ Svart spetslinne, 99:-


♦ Superfin klänning, 399:-
♦ Blå tunika med hålmönster, 249:-
♦ Virkad ljus klänning, 399:-

Jag har i vår fått lite dille på leopardfärgat. Det får inte bli för mycket i samma outfit men jag har gärna både skor, väska, bikini och något fint plagg i det mönstret i min garderob.

/veronica ♥


edith

En ny sko har hittat ut i ljuset hos Nelly. Skon heter Edith och är jättefin. Jag gillar remmarna och höjden. Klacken är 12,5 cm och 4,5 cm platå. Skon kostar 379:- och jag hade helst velat ha den i beige.


/veronica

woody

Annorlunda armbandsklockor är kul och för tillfället har dom just en sådan på Campadre. Klockorna är gjorda i trä. Den finns i 7 olika färger (träslag) och kostar på Campadre nu 1499 kr (ordinarie pris är 2160 kr). Kampanjen pågår till 20 mars.



Vad gillar du klockan?

/veronica ♥


style by

Köpte idag det nya modemagasinet Style By som är skapat av Elin Kling. Me like!


/veronica ♥

rosa mocka

Hittade två par fina skor på Ellos, både i rosa mocka för 399:-


Lite mörkare boots med kilklack innan värmen kommer


Ljusare pumps för vår och sommar

/veronica ♥

dagens

Maten idag blev en chilligryta med lite färska körsbärstomater och till det en skiva sesamknäcke.

Gott!

/veronica ♥


rött

Idag efter jobbet kikade jag och Micke in på Sport inn i Götene för att se om dom hade några träningsskor till honom. Han hittade inga. Jag lyckades dock fynda lite. Emellanåt har dom riktigt billiga kläder och idag hittade jag ett par skor. Jag förväntar mig inte någon jättekvalitet men kunde ju inte låta bli. Det blev ett par röda skor som ser ut som Converse med slimsula, priset var dock ynka 79:-



Jättefina tycker jag. Jag har kikat lite på ett par sådana fast Converse och rosa, med tanke på att det nästan är 700:- skillnad så är jag supernöjd.

/veronica ♥

dresses

H&M har i sin webshop fått in flera fina klänningar. Ett gemensamt team för flera av dom är blommor. Tänk er lite vår och värme och en fin klänning, höga klackar och bara ben. Jag längtar.

Här fick även en prickig fin smyga sig in.

/veronica ♥


leopard

För ungefär två veckor sedan köpte jag ett par fina leopardmönstrade pumps. Nu är jag lite smått sugen på ett par leopardmönstrade ballerinas. Jag har hittat ett par jättefina på Brandos.



Tycker dock att priset som är 1799 är lite saftigt för ett par ballerinaskor. Får försöka leta efter ett par liknande.

/veronica ♥

inget internet

Här har idag varit helt dött. Vårt internet har legat nere och kom upp igen för en stund sedan. Har saknar nätet hela dagen vilket är riktigt knas egentligen. Idag sov vi länge, sedan åkte vi och fikade lite. Det blir nog samma sak i morgon, vi kom inte på någon frukost men på så sätt kommer man ut en sväng i alla fall. Febern är borta men snuvig och hostig är jag. Känner mig trött med men det är nog mest efter att ha legat på soffan i ett par dagar.

/veronica ♥

bättre igen

Detta året har inte varit en bra start för mig. 3e gången på inte ens 3 månader har jag nu varit hemma sjuk. Efter förra gången jag låg hemma i feber så blev jag aldrig riktigt av med förkylningen men det är sådant man kan leva med. I tisdags fick jag känningar i halsen och i onsdags kände jag mig rejält risig. Värre i halsen, ont i kroppen och enormt frusen. När jag kom hem hade jag feber. Febern höll i sig igår och jag hade fortfarande lite feber i morse när jag vaknade. Nu är febern borta och jag känner mig bättre för övrigt med. Lite knas i halsen och fortfarande förkyld. Det blir en lugn helg som får spenderas på soffan. Allt för att klara av att gå till jobbet nästa vecka.
Nu har vi ätit lite tacos och snart väntas lite choklad.

/veronica ♥


kass igen

Nu ligger jag nedbäddad igen. Har legat i sängen hela dagen och sovit praktiskt taget hela dagen.
Jag har huvudvärk, feber, en rejäl förkylning och ont i halsen. Nyser gör jag hela tiden och ögonen tårar sig. Usch, det är inget kul att vara sjuk, känner dessutom att jag inte har tid när det finns så mycket som ska göras både på jobb och hemma. Dessutom var jag hemma för ungefär en månad sedan och känner att det är katastrof. Hoppas jag snart blir frisk i alla fall.

/veronica ♥

blått

3 par väldigt olika skor men fortfarande alla med marint tema från H&M.

Kilklack, 299:-
Ballerina, 149:-
Pumps, 299:-

/veronica ♥


tees

Nu till våren vill jag ha lite fina t-shirts. På PhoenixTshirt.com hittade jag fina med hello kitty-motiv. Köper man två eller fler blir det dessutom gratis frakt.

279kr/st

/veronica ♥

chips

Olw har en ny smaktävling igång. Jag är med och tävlar och detta är mitt bidrag:

Vill du gå in och rösta så gör det här.
Tävla kan man göra t.o.m. 10 april, självklart vill jag att du röstar på min påse men om du vill tävla själv så gör det här.

/veronica ♥

bälte

Hittade fina smycken hos Bluebox idag. De kommer från Edblad och består av en ring och ett armband. De är båda i rostfritt stål och är lite annorlunda.


Ring 299:-
Armband 399:-

/veronica ♥

superdupertrött

Min dag har varit lång. Jag gick upp strax efter sex, tog bussen vid sju för att kunna sättaigång och jobba vid åtta. Klockan fem skulle älsklingen komma och hämta mig men eftersom han kom iväg lite sent så blev det en och en halv timma övertid. Sedan åkte vi en sväng i Mariestad och kikade lite på gator och områden. Vi insåg att vi skulle vara hemma sent så idag belv det riktig skräpmat i form av pizza. Strax innan åtta var vi hemma med både pizza, bulle och lite godis. Inte alls bra.
Nu ligger jag mätt och jäser på soffan, är så trött att ögonen går i kors. Skulle tro att jag snart trillar i säng.

/veronica ♥


skor från usa?

För ett tag sedan fick jag hem ett par fina skor jag beställt från england. Eftersom det gick så smidigt så funderar jag nu lite på USA med. Det finns så mycket roliga skor utanför sveriges gränser och till väldigt bra priser med. Nu har jag siktet på GoJane och har hittat 3 par jag jättegärna vill ha.


Spännande wedge - $26,70


Vitt och kork - $23,50


Rosa rutigt - $25,80

Är det någon som beställt från USA som har koll på tull och sådant?

/veronica ♥

6 mars 2011

Idag vaknade vi alldeles för sent. Jag somnade på soffan igår och vi kom i säng halv tre tror jag. På grund av det vaknade vi inte förrän vid tolv. Jag satte igång och tvätta och diska medans Micke åkte till affären och systemet. När han kom hem stoppade vi lite i magen och kikade på the mentalist.
Strax efter fyra kom Mickes syster och hennes kille och hämtade upp oss och vi åkte och åt lite. Maten var sisådär men sällskapet bra. Sedan åkte vi hit där det blev lite öl, vin och spel. Nu har dom precis åkt och vi har haft en trevlig lördag. Nu blir det nog till att slappa lite på soffan innan det är dags för sängen.
Får se vad man orkar ta för sig i morgon.

/veronica ♥


vitrin

Jag har letat och letat efter en fin vit vägghylla att ha mina småskor i men har inte hittat någon som passar. Nu har jag bestämt mig för att helt byta spår och kör på ett vitrinskåp istället. Jag gillar detta från ikea där det är mycket glas.

/veronica ♥

beach 2011

Med rubriken menar jag inte att det är dags att komma i form (vilket det med är iof) utan strandaccessoaren jag är på jakt efter. Jag vill ha en fin strandväska!
Nu H&M fått in två fina och jag kan inte välja mellan stråväskan eller den blommiga. Svårt val..


Stråväska 299:-
Blommig 199:-

/veronica ♥

glas

Egentligen vill jag inte ha massa prydnadssaker överallt. Jag tycker det kan vara fint med ljuslyktor och sedan vill jag ha mina älskade samlarskor framme men annars är jag inte så noga. Sambon vill inte ha något.
Något jag dock är förälskad i är några av kosta bodas dekorationer. Det jag gillar mest och vill se hemma är:


Skorna från Kjell Engmans Catwalk-kollektion.



De fina läpparna, läppstiften och nagellacken skapade av Åsa Jungnelius.

/veronica ♥


ny webshop

Kanske inte så ny shop men den lanseras nu för Sverige. Det är såklart Zara jag pratar om. Jag skummade igenom innehållet snabbt och de har en hel del fint i olika prisklasser. Det jag bestämde mig för att ta en närmare titt på var ju såklart skorna och dessa fina fastnade jag för:


Färglatt för 549:-


De fyra fina skorna ovan kostar 799:-


Beslutsångest när det kommer till sandaletten för 749:-

Toppen med Zara på nätet när man inte har någon butik nära inpå. Me like!

Zara Webshop

/veronica ♥

homespa

Hittade på coop ett sött litet set med 3 små burkar bodybutters. De är i dofterna jordgubb, melon och cocos och de luktar supergott.


För övrigt så har jag ett tag varit på jakt efter en ansiktstvätt jag för ett tag sedan fick testa men har inte hittat den någonstans. Jag hittade den på apoteket och fick nu tag på ansiktstvätt, ansiktsvatten och kräm. Jag hoppas detta fungerar bra för min hy.


/veronica ♥

fika till jobbet

Bakade lite igår och det var till mitt team som gjort ett bra jobb.
Jag bjöd på syltmuffins (från min nya bok) och toppingen är en marshmallowtopping. Helt enkelt, vanliga vaniljmuffins med hallonsylt i, topping gjord på philadelphiaost och marshmallowfluff, rött jordgubbsströssel på toppen. Jag tror att de gick hem. Själv tyckte jag de var goda och har 2 kvar här hemma som jag ska ta fram sedan när sambon kommer hem.


/veronica ♥


söt bakning

Hittade en jättesöt hello kitty silkon form på Hello Kitty Museum.



Undrar vart man kan köpa dom.. Underbara!
Hade ju inte så fina hemma själv men bakat har jag gjort idag i alla fall =)

/veronica ♥

2 in one

Jag gillar klänningar som inte ser ut som klänningar. Alltså klänningar som snarare ser ut som top/linne och en kjol. Jag hittade en fin på H&M i lördags och två fick följa med hem. De är ju likadana men olika färger. Jag köper gärna något jag verkligen gillar i flera färger om så finns. Det har skett förut =)


Den vänstra överdelen är marinblå och inte svart som den ser ut att vara på bilden.

/veronica ♥