oceans

Idag har jag och Micke kikat på Oceans. Filmen är en fransk dokumentär som tagit sammanlagt 6 år att filma till. 12 produktionsteam har gjort 70 expeditioner på 50 olika platser. Det är helt fantastiska bilder och djur man får se. Alla bör se den och man bör också tänka till lite med.


/veronica ♥

shoppinghelg

På lördag har jag bokat in en heldags höstshopping. Det blir Mickes syster, hans mamma och jag som tar bilen till Överby och hoppas på tur. Jag är på jakt efter ett par kängor (fodrade), ett par vardagsskor med kilklack, eventuellt en parkas (grön), lite leggins, bastoppar och framför allt mysiga koftor och vardagsklänningar.
Nu har jag hittat massa koftor och klänningar på Bonprix i den stilen jag är ute efter. Det här vill jag ha på mig i höst;


Cardigans 199kr - 299kr


Tröjor 179kr - 279kr


Klänningar 279kr - 299kr

Alla bilder från Bonprix.


/veronica ♥


seriestart

Nu är det höst och såklart dags för massa härliga serier. Idag var jag hemma själv tills klockan nio ungefär vilket innebär att jag valde att se några av de serier jag längtat till.






Nu ska jag sova!

/veronica ♥

hänglås

Bonprix hittade jag förutom stövlarna en jättefin klocka som är som ett smycke. Själva klockan är som ett litet hänglås, dessutom finns det lite fler fina berlocker på armbandet. Klockan finns i tre färger och kostar 249:-


/veronica ♥

gaga at bikbok

Bikbok har lanserat några Lady Gaga inspirerade plagg.



Vad gillar du dom?

Jag är inte jätteförtjust i kläderna ovan men gillar två av deras t-shirts.


Du kan också tävla om konsertbiljetter till Oslo där hon kör 16 oktober.

/veronica ♥


väska

Kikade in på Scorett idag för att titta på skor och hittade istället en jättefin liten väska. Enkel i svart men gillar "ringarna" man har som handtag. Kul detalj!



/veronica ♥

splice

Idag efter jobbet åkte vi och firade svärmor med blommor och tårta eftersom hon fyllde år. Det blev ett ganska stort gäng och var trevligt.
När vi kom hem blev det inte så mycket gjort. Det blev istället filmmys. Vi såg filmen Splice som handlar om Elsa och Clive. De är ett par både privat och proffessionellt. De är forskare och genom att korsa olika djur försöker de hitta botmedel till diverse sjukdomar. De går dock steget för långt i sin forskning..

Det var en bra handling, bra skådespelare, den var mycket bra gjord men stundtals lite lite seg. Det känns som den saknade något men jag vet inte riktigt vad.

/veronica ♥

stickat

Kikade in hos Bonprix idag och hittade ett par fina stövlar med stickat skaft. De finns svarta och bruna och kostar 379:- Får se vad jag hittar till helgen, hittar jag inte några skor/stövlar då så får de kanske åka hem till mig.


/veronica ♥


imponerad

Idag efter jobbet tog vi en tripp till Skövde. Där blev det bland annat ett besök på Media Markt där de hade en ipad liggande. Jag är imponerad! Jag trodde inte det skulle vara en grej för mig men oj vad jag vill ha en nu efter att ha testat den. Lagom storlek, smidig, snygg, lätt att hantera. Hittar ingenstans något release datum för sverige ännu dock utan det är import som gäller. Dessutom så kostar dom ju på lite så det får vänta.

/veronica ♥

tie one on

Istället för blomma hade Mickes mamma med sig en ny fin sko till min serie. Jättefin svart med röd slips. Tack så mycket!


/veronica ♥

helgen

Den här helgen har datorn fått vila. I igår hämtade vi pappa i Skövde vid elva. Då började vi med att åka till Karlsborg. Det var bondens marknad och vi tog en promenad och kikade lite. Vi var också inne en sväng på fästningen men hungern satte stopp för ett längre besök. Vi fikade på ett ställe i Karlsborg och därefter åkte vi hemmåt.
Hemma blev det till att förbereda maten vilket blev potatis, morötter, champinjoner och purjolök i ugn. Till det gjorde jag hemmagjorda färsbiffar med fetaost och kapris i. Vid sidan av fanns det brunsås och smaksatt creme fraiche. Maten gick hem hos alla vilket var kul. Tyvärr blev det ingen bild på maten. Till kaffet hade jag gjort mjölkchokladpannacotta med jordgubbsströssel och vid sidan fanns det hallon.

Första gången jag gjorde pannacotta med mjölkchoklad och det blev smaskens. Hos mig är pannacotta en riktig dessertfavorit.
När Mickes föräldrar och syster gett sig av så spelade vi spel. Det blev både Trivial Pursuit, Kasta gris och Yatzi.

Idag sov vi till elva och det blev en seg start hemma. Vi tittade på pappas Mallorcabilder och sedan har vi åkt runt och kikat på Kinnekulle. Det har alltså blivit en heldag i bilen.
Innan vi släppte av pappa köpte jag och Micke lite bluerayfilmer på Coop så om ett par minuter blir det film och en Big One.
En mycket bra helg har det varit.

/veronica ♥

for guldfynd by kenza

Idag gick det att komma in på Guldfynd och i Kenzas kollektion finns en hel del fint. Dessa smycken är mina favoriter:

♦ Ring i silver med onyx - 598:-
♦ Mönstrad ring i silver - 598:-
♦ "Nit"ring i silver - 279:-


♦ Örhängen i silver, 159:-
♦ Halsband i silver - 598:-
♦ Armband med stål - 398:-
♦ Armband i silver - 349:-

/veronica ♥


fall wedge

Hittade ett par fina skor med kilklack, snörning och i mockaimitation från Melba idag. Skorna är jättefina och kostar 549:- Gillar bäst de beiga.


Längtar massa till nästa helg nu!

/veronica ♥

tgif

Äntligen helg! Så jäklar skönt. Vi är ganska nyligen hemkomna efter att ha handlat massa mat. Två tvättar har jag hunnit stoppa i med, en i lägenheten och en i tvättstugan.
Idag blir det till att städa lite, äta gott och kanske se en film.
Imorgon kommer min pappa upp och hälsar på, han stannar över natten med. Vi ska hämta honom i Skövde och då bär det av till Karlsborg enligt önskemål, han gjorde lumpen där. På kvällen blir det middag och då kommer även Mickes föräldrar och syster hit.
För söndagen har vi inget planerat men det kan nog bli en liten tur på Kullen kanske.

Vad ska du göra i helgen?

/veronica ♥

smycken

Kenza har ett sammarbete ihop med Guldfynd och delar av kollektionen släpptes idag. Jag har inte varit inne i någon butik men tänkte kika in på Guldfynds sida för att se om det finns något fint. Tyvärr så är jag nog inte den enda då jag inte kommit åt sidan på hela kvällen.
En bild på några ringar är dock publicerade på Kenzas blogg och jag gillar bäst den andra och tredje ringen (från vänster). De andra är också väldigt fina men jag använder inte så mycket stora ringar.


bild lånad av Kenza

/veronica ♥


varmfodrat

Jag fastnade idag för ett par fina varma stövlar från Din Sko i mockaimitation och med kilklack. För 499:- kan de bli mina, och det återstår att se till min shoppingdag.


/veronica ♥

lite om mig

Hittade denna lista på Englas Showroom och lånade den.

10 FAVORITER
Färg: Rosa
Mat: Svårt men tacos i olika varianter är en favorit
Band: Väldigt blandat, gillar fortfarande Lady Gaga mycket
Film: Lugnt vatten
Bok: Ingen favorit men läser gärna biografier och deckare
Sport: Titta på: fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: Kvällar och nätter med mys, är som piggast då

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Bra men trött
Smak: Saft
Kläder: Ligger i myskläder under en filt
Bakgrund: Idol
Nagellack: På fingrarna inget, på tårna Sweet från Mavala
Tid: 20:20
Omgivning: Nyvaken sambo och två trötta kissar
Irritationsobjekt: Inget alls för tillfället

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på tv: Nej
Kysst någon du inte känner: Ja  

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Micke & Carro
Du tycker om: De som finns i min omgivning
Du inte gillar: Personer som tar mer än de ger, men de finns inte heller kvar i min närhet

2 VAL
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN
Har flera men håller dom för mig tills de är uppfyllda

/veronica ♥


zara

Har många gånger gått på Zara och trånat efter skor men aldrig kommit hem med några. Nu är det dessa som fångat min uppmärksamhet.



Zara 749:-

/veronica ♥


fler mallorcabilder

Lite mer bilder från min semester.


Resenärerna


Badkrukan Veronica i havet och poolen


Carro - glad och nöjd


Carro och sin mojito


On a night


Jag, Carro & pappa


Jag och en liten söt kisse =)


Vi träffade på Obama sista kvällen


På kvällen mot stranden och havet


Dessa varma kvällar! Vill iväg igen..

/veronica ♥


fint till hemmet

Obsessive Cuteness skrev häromdagen om sajten Mamsell K och jag kikade in. Det fanns flera fina saker jag skulle kunna tänka mig att klicka hem.


Supersöt cupcakeinspirerad tekanna, 165kr


Jättesöt godisskål, 39kr


Porslinsskål med lock, 149kr


Pappaskar i 3 olika storlekar, 49kr - 89kr


Förvaringsask i 3 olika storlekar, 49kr - 69kr

/veronica ♥


svenska new york-fruar

Nu har jag kikat på tv3's nya fru-show som utspelar sig i New York och vad ska man säga.. Helt galet, vilka människor.
Gunilla som är helt tokig och besatt av att göra hennes 8-åriga dotter till skådespelerska.
Janique som jag tycker man inte fick se så mycket men som gjorde den galnaste ansiktsbehandling någonsin.
Madeline som har anställt en personlig kock till hennes hundar.
Åsa som har bacillskräck och en förkärlek till botox och restylane.


/veronica ♥


mätta på mallorca

Mat behöver man såklart också när man reser och det fick vi allt i oss. Varje morgon satte vi i oss färska frallor med salami, ost, marmelad, färska grönsaker, jos och kaffe. Riktig lyx. En dag på stranden skulle Carro köpa kex och kom tillbaka med en finfin förpackning med mig i åtanke =)

Goda var dom med, lite som mariekex


En kväll åt jag toppengod tonfiskpizza


Min favorit under veckan var detta som vi åt på en lite finare/dyrare restaurang. Det var hemmagjord pasta med gräddsås, sparris och körsbärstomater. Mums!


Efter pastan åt jag dessert vilket var en brownie på tunna tunna skivor ananas toppat med cocosglass


På flera restauranger fick man efter notan in ett glas med någon läskig sprit i som inte alls gick ner. På en restaurang fick vi däremot in två glas och en flaska persikoschnaps där man fick ta om man ville. Den var dessutom smaskig =)


Sista kvällen körde vi på förrätt och det blev mozarellasticks med salsa vilket var jättegott, de snålade inte med osten.


Till huvudrätt blev det "Enchilada Poncho" vilket var en tortilla fylld med fina kycklingbitar och het salsa. Detta toppat med smält ost, mer salsa och gräddfil. Jättegott och mättsamt.


Jag är lite frälst i cocosglass och fick i mig två sådana här under veckan. De serveras dessutom i riktigt cocosskal vilket är lite kul. Två har jag nu hemma..

/veronica ♥

little miss sunshine

Jag har som Buzzador nu fått testa på Lovefilm där man kan hyra film smidigt och lätt på nätet. Filmerna baseras på vad du väljer för filmer och sedan utefter vad du ger de för betyg. Första paketet med två filmer kom i fredags och första filmen såg vi idag.
Det blev Little Miss Sunshine som handlar om den lite lätt dysfunktionella familjen Hoover. 7-åriga Olive får reda på att hon blivit uttagen att delta i skönhetstävlingen Little Miss Sunshine och familjen måste se till att hon kommer till tävlingen som är ca 130 mil bort. Familjen består av Olives pappa som är fixerad vid att alla ska vara vinnare, hennes bror som slutat prata, hennes morbror som precis försökt ta livet av sig. Man ser också hennes farfar som har en förkärlek till kokain samt hennes mamma som gör allt för att hålla ihop familjen.

Filmen är en dramakomedi men en ganska tragisk sådan. Familjen har ju fler problem än de flesta men gör ändå allt för att fixa äventyret de har framför sig. Filmen är en bra story med bra skådespelare. Jag förstår inte hur jag missat denna för det är en riktigt bra film.

Vill du också testa Lovefilm så klicka här. Då får du ta del av samma erbjudande som mig vilket är en kostnadsfri månad då du får hem 4 filmer.
Du kan också ange koden FILM09 när du registrerar dig.
Vill du också bli Buzzador och få testa nya produkter så kan du registrera dig här, vill du läsa lite mer först klickar du istället här.

/veronica ♥

hello kitty illustrations

Jag hittade via Fokis i veckan lite illustrationer gjorda av Joseph Senior. Illustrationerna föreställer Hello Kitty i olika skepnader. Joseph började med detta som en hyllning till George Lucas men man kan se många andra karaktärer än just Star Wars.
De är verkligen jättefina och önskar att det istället var små figurer man kunde köpa hem =)



Ser du vilka de föreställer?
se fler bilder: Joseph Senior

/veronica ♥


mallorca - smycken

Inte så mycket smycken men lite blev det. Jag hade tänkt mig ett armband från en gubbe som stod längs strandpromenaden varje dag men sista kvällen så var han såklart inte på plats =(


Jättefin ring gjord av en snäcka


Söta örhängen med turkos och vita stenar


Navelsmycke i form av hjärta. Stenen är lite mer rosa än på bilden men jag lyckades inte få någon bra bild alls

/veronica ♥

tävla!

My Shoebox har tom onsdag 22 september en tävling där du kan vinna valfritt smycke hos Hoofstore. Jag har fastnat för ett par fina örhängen med fjärilar.

Tävla du med!

/veronica ♥

18 september 2010

Idag har jag slappat på soffan. Kört 3 tvättar och skurat ur kissarnas bajlåda. Därefter blev det en jättetrevlig middag hos Mickes föräldrar där hans 3 syskon också var med. Nu är vi precis hemkomna och jag sitter med ett glas vin i handen. Fick med mig resterna av boxen =)
I morgon blir det nog en lugn dag. Jag ska se om jag kan rensa ur sommarkläderna det inte går att ha längre. Därefter blir det storhandling (för 1 vecka) då det är dags att köra igång med riktig mat och lite motion igen. Nu är det dags att börja tänka på beach 2011..

/veronica ♥

rösta!

Imorgon är det riksdagsval och jag tycker att alla som har rösträtt ska masa sig till sin röstlokal och tycka till. Självklart ska ni också rösta rätt ;-) men huvudsaken är att alla säger sitt.

Imorgon lägger jag min röst.

/veronica ♥

galenheter på mallorca

Självklart råkade vi också ut för lite tokigheter på vår resa. Det började med att vi en kväll gick förbi vad som såg ut som kläder uppställda till en gubbe och jag fick fram för att ta kort. Tråkigt paff jag blev när snubben rörde på sig..


På torsdagen när vi kom från Palma Nova efter middag med pappa så hamnade vi mitt i något som var lite bisarrt. Där var ett tåg med människor utklädda till monster/djävlar (eller något liknande) med treuddar där de fäste fyverkeripjäser som firades upp i luften. Det var män med eldfacklor och trummande, det läskigaste var en man som på en kulle sprang omkring med motorsåg. Vi har ingen aning om vad det var mer än att det var knasigt som tusan. Vi försökte ta lite bilder men det var inte helt lätt.

En bild på distans


Jag och Carro mot en bakgrund av ljus

På fredagen ställdes det på strandpromenaden upp massa små marknadsbås och lite senare på kvällen så dök det från ingenstans upp ett tåg upp med massa människor utklädda till samurajer, magdansöser mm. Dagen efter förstod vi att det var någon form av medeltidsfirande den helgen.








Att tilläggas till ovan knasigheter är också mannen som på stranden vid 2 tillfällen (alltså ingen slump..) lirkar fram sin snopp ur ena kalsonbenet..! Den låg och tittade på oss :/

/veronica ♥

lindex höst 2010

Idag har jag kikat in på Lindex hemsida och även där finns lite mysiga höstkläder.


Rutig kortärmad klänning - 349:-


Randig topp i oversize modell - 249:-


Öppen cardigan med säkerhetsnål i två färger - 299:-


Mysig tröja med stoor krage som också kan användas som huva - 299:-


Grön parkas med avtagbar pälskant (finns även grå) - 899:-

Nu måste jag verkligen planera in en heldags shopping snart, hoppas på första helgen i oktober kanske. Det som behöver/vill köpas är ny jacka, skor, mysiga tröjor och ett par jeans kanske. Jag är också ute efter en "snoddhalsduk".

/veronica


mera shopping från mallorca

Ytterliggare lite inhandlat på min höstresa.


Finfin strandväska införskaffad dag 2


Söt uppladdningsbar tändare


Vit plånbok köpt på marknaden


Väska med runda "nitar" och axelremmar i två olika längder.

/veronica ♥

shoppingsug på H&M

Jag har inte förrän nu hunnit kika in i några webshoppar. Nu blir det till att sukta efter höstens skor och kläder. Ikväll har jag tagit mig en titt på H&M och det som finns under Nyheter för tillfället och där finns ju massa!


Mysiga cardigans, tröjor och ponchos att ha till leggins eller jeans


Jättefin fodrad jacka som jag är riktigt sugen på, vill prova..


Klänningar och tunikor att matcha med stickade på benen och grövre boots


Fina mjuka byxor som är lättmatchade


Enkla, snygga och billiga boots


Finaste morgonrocken!

Blir ju helt tokig, vill in och shoppa massa nu men ska se om jag kan spara lite på denna lönen istället och ta en riktigt shoppinghelg i oktober..

Snart naptime.

/veronica ♥


smått och gott från mallis

Lite shopping blev det allt och här kommer litegrann.


En liten söt solcellskanin som vickar på huvudet av solljus


En underbar "brosch", vi garvade så vi grät när vi hittade denna =)


Lite hello kitty så klart med, ett läppbalsam..


..och några hello kitty hårband


En synvilla som är superhäftig. När denna hänger och man petar till den så den snurrar så ser det ut som att kulan åker upp alternativt ner.


Ett litet souvenirglas som jag försöker hitta på alla mina tripper. Det är bara från turkiet jag inte fått med mig något än så länge

Förutom detta blev det lite smycken och annat köpt men det visar jag en annan dag. Dessutom köpte jag en väska från Timberland och ett cigarettkit (cigarettetui och tändare) med Bob Marley på till Micke. Även mamma och mina svärföräldrar får sig en liten sak.

/veronica ♥

bilder från mallorca - del 1

Nu tänkte jag visa lite bilder från vår tripp. Det kommer fler bilder på blanda annat både mat och shopping från resan.


När vi på tisdagen var framme på hotellet hade klockan hunnit bli två så vi började med ett par timmar på en liten liten strand nära hotellet


Mitt underbara ressällskap Carro


Ser du att vi hade havsutsikt från balkongen =)


Jag och pappa på middag en kväll (han och en vän var i en grannort ett par dagar in på vår resa)


Jag på balkongen en eftermiddag


Lite djur fanns det men tack och lov inte massa insekter. Denna gräshoppa satt i palmen utanför vår balkong.


En liten ödla hälsade på oss en kväll med


Härlig utsikt varje dag på stranden


Ljumma härliga kvällar som jag redan längtar tillbaka till!

/veronica ♥

iron man 2

I tisdags när jag kom hem så blev det ju som sagt pizza och lite mys. Till maten kikade vi på filmen Iron Man 2 som vi väntat massa på. Återigen ser vi Robert Downey Jr. i rollen som Tony Stark/Iron Man. I denna uppföljare lever Tony sitt liv som rättvisans finansman. Stark är under stark press från regeringen, pressen och allmänheten att dela med sig av sin teknologi till militären, men vägrar då han är rädd att hemligheten bakom Iron Man-teknologin ska hamna i fel händer. Dock så lurar konkurrenten Justin Hammer och ankomsten av Whiplash, en man med en liknande robotrustning. De hotar Tonys goda rykte både som finansmogul och superhjälte.

Jag älskar denna typ av film, alltså filmer baserade på "seriefigurer". Liknande filmer jag gillar är X-Men, Batman, Fantastic 4 och Tomb Raider.
Denna film går ju också hem hos mig. Robert Downey Jr gör rollen som Tony Stark toppen bra och det är härliga actionscener och effekter i filmen. Tyvärr är den såsom många andra uppföljare inte lika bra som den första men absolut sevärd (om man gillar denna typ av film).

/veronica ♥

home sweet home

Igår kom jag hem från Mallorca och jag har haft det toppenbra. Dagarna har mest bestått av sol, bad, god mat, lite shopping och massa skratt. En typisk dag har sett ut så här;
08:30 Upp ur sängen och över till affären för att köpa färskt bröd
09:00 Frukost på balkongen och lite fix för stranden
10:00 Vi låg klara för att sola på var sin solstol med kylväskan fylld med vatten, öl och frukt
16:00 Nu började det bli dags att efter massa sol och en hel del bad gå tillbaka till hotellet för ett dopp i poolen och lite relax på balkongen
19:00 Rört oss mot "stan" för mat och oändligt kikande i alla små turistbutiker som hade samma trams som den innan. Ändå fanns det såklart lite att shoppa.
23:00 Tillbaka på rummet, varvade ner lite och i sängen med en bok för att ladda för morgondagen

Låter som vi hade det tufft va ;-)

Igår så blev vi hämtade med buss till flyget tjugo över åtta. Inte förrän halv fyra stod vi på svensk mark igen och hemma i lägenheten var jag ungefär vid sex. Då blev det pizza, mys i soffan till en film och uppackning.

Lite mer bilder från resan och shoppingen kommer. Nu ska jag bara komma in i den vanliga rytmen igen. Det har varit toppen men hemma är ändå bäst.
Tack Carro för en härlig vecka!



/veronica ♥

på semester - tillbaka 14 september!



/veronica ♥


ses om en vecka

Nu ska jag lämna jobbet för att åka till Carro. I morgon ska vi upp tidigt och då bär det av till Santa Ponsa på Mallorca. Det blir tyvärr inget bloggande under semester så vi hörs om en vecka.
Ha det bra så länge!

/veronica ♥

Ps. På önskelistan står det nu mini-pc för att kunna ha med sig på resor. Ds

salt

Idag blev det tacos och film. Supergott var det och jag blev proppmätt. Till maten tittade vi på Salt. Filmen handlar om Evelyn Salt som är en respekterad CIA agent. Helt plötsligt dyker en rysk spion upp på deras kontor och avslöjar att den ryska presidenten kommer att bli mördad under han vistelse i New York.  Mördaren heter Evelyn Salt. Oroad för hennes man flyr hon och väcker tvivel åt både det ena och andra hållet. Vem är Evelyn Salt och vad är hennes plan?

Jag gillade den här filmen skarpt. Det är en actionthriller med häftiga scener och bra skådisar. Jag gillar verkligen Angelina Jolie och även Liev Schreiber samt Chiwetel Ejiofor är bra skådespelare. Man vet inte någon gång hur filmen ska sluta och trots teorier så är filmen en överraskning. En av de bättre filmerna jag sett det sista.

/veronica ♥

dålig uppdatering

Igår blev det lite dåligt uppdaterande men förklaringen är att jag låg och sov i soffan hela kvällen. Det blev ingen tacos och ingen film. Dessutom sov jag jättelänge idag och har precis gått upp. Idag ska det packas och fixas då jag åker ner till Göteborg i morgon efter jobbet. Dessutom blir det nog tacos och film ikväll istället!

/veronica ♥

hemma

Nu ligger jag nyduschad på soffan. Jag kom hem för en liten stund sedan och har hunnit slänga i en tvätt.
Igår hade vi galet skoj, vi började med att åka till Torp för att gemensamt handla mat och dryck. Därefter åkte vi till Bohus Malmön och var framme vid sju ungefär tror jag. Efter att vi förberett maten så gick vi ner till sjöboden och inledde vårt äventyr. Det var räkor och massa goda tillbehör, massa vin och likör till kaffet. Shit va kul vi hade och galet vad sent det blev. 6:00 var jag i sängen och jag kan inte minnas när jag festade så senast. Med tanke på antal flaskor vin vi drack och fem timmars sömn så mår jag någorlunda ok. Men seg som tusan är jag och det blir säkert till att somna på soffan om en stund.

Vi skulle träffat en kompis och druckit lite vin idag men seg är jag och vinet kallar inte på mig. Det blir film och tacos istället.



/veronica ♥

nu drar jag

På väg mot Bohus Malmön. Ses i morgon!


/veronica ♥

frost

Nu är vintern på G, det har ju knappt hunnit bli höst. När vi kom ut till bilen i morse så torkade vi sidorutorna från fukt. Vi satte oss och på med vindrutetorkarna som inte tog bort det vi trodde var fukt på framrutan, det var frost... Vinterns första frost. Tack och lov att jag får lite sol om ett par dagar!


/veronica ♥


myströja

Idag shoppade jag på vägen hem en jättefin tröja. Jag hade tänkt att vänta tills jag kom hem från Mallorca men världens bästa svärmor hade lagt ett kuvert med presentkort till den affären i vår brevlåda igår. Supersnäll är hon och jag blev jätteglad. Tack!


Det var svårt att få en bra bild men den är brun med tre remmar som fästen. Den fanns också i svart och grått. Tröjan är köpt på Järnia/Sport Inn i Götene och kostar 299:-

/veronica ♥

bohus malmön

Idag ska det packas, inte för nästa vecka utan för morgondagen. I morgon åker vi nämnligen 8 tjejer från jobbet till Bohus Malmön en natt. Där ska det bli räkfrossa, vin, skratt och kanske något dopp i havet. Det ser i alla fall ut som det blir ok väder och jag tror vi får riktigt kul ihop.


Detta innebär att under morgondagen (och lördagen) så blir det ganska tomt i bloggen. På lördag hoppas jag dock kunna slänga upp lite bilder från våra bravader.

/veronica ♥

tv-höst

Nu är hösten runt hörnet och det blir många kvällar i tv-soffan.
Idag går finalen av Fångarna på Fortet av stapeln och det finns både ris och ros om denna säsongen. Jag gillar programmet men det är lite trist upplägg med 6 avsnitt över 2 veckor, där har dom nog gjort en tabbe. Dessutom undrar jag vad stollen i tornet håller på med.. Honom hade dom kunnat slänga i sjön. Förutom det är det rolig underhållning och som sagt snart dags för finalen.
För övrigt så tror jag att jag kommer kika på följande i höst;

Biggest Loser Sverige på tv4

14 personer indelat i 7 par kommer att under 2 månader tävla om vem som går ner mest i vikt.
Start 6 september

Halv åtta hos mig på tv4

Varje vecka får fyra personer turas om att bjuda varandra på middag. De sätter sedan betyg och vinnaren går hem med 15000 kr.
Start 6 september

Ullared på kanal 5

Ullared är tillbaka för sista gången (tror jag).
Start 6 september

Kungarna av Tylösand på kanal 5

Handlar om åtta svenskar som bor tillsammans i ett stort hus vid Tylesands strand. Antagligen ett skräpprogram jag kommer fastna vid.
Start 8 september

Leilas homedelivery på tv4 plus

Leila Lindholm kommer laga mat hos kända svenskar.
Start ?

Vem kan slå Filip och Fredrik på kanal 5

Ska någon lyckas slå detta radarpar?
Start ?

På tv3 har jag också snappat upp att det blir en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar men kan inte någonstans hitta startdatum.
För övrigt så ser jag ju också mer än gärna på Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Dexter, Gossip Girl, Americas Next Top Model, Criminal Minds, Bones och The Mentalist som alla får nya säsonger i höst. Jisses vad mycket jag får att göra =)

/veronica ♥