björnen sover...

.., björnen sover i sitt lugna bo.
Nu när termometern visar -17°C så önskar jag lite att jag var en björn och kunde äta upp mig för att sova bort den värsta vintern. Känner just nu inte för att gå utanför dörren, det hade varit superskönt att bara få ligga i sängen så länge man vill.


/veronica ♥

amazing

I dagens nyhetsbrev från Brandos fanns ett par riktigt fina lila klackar i satin med strass fram till. Jag vill gå på julfest varje dag i dessa.

Från Menbur för 1199kr

/veronica ♥

julkul

Läste den här bloggen förut och såg att Rusta hade massa fina julkulor i lite annorlunda design. Hittade dess fina, och de kostar bara 29,90 styck.


Även Åhlens har fina "julkulor" i år, de nedan kostar mellan 50kr och 79kr


Tyvärr så blir det nog inga för mig i år. Med tanke på två katter som har svårt att låta bli något så blir det en minigran i år (har hittat en nu!) och jag tror de fina prydnaderna är för stora. Men jag får se om jag kan låta bli. Fina är dom i alla fall.
Gillar du dom eller vill du ha traditionella kulor i granen?

/veronica ♥

måndagsgott

Idag kom Micke och hämtade mig efter jobbet (lyx!). Därefter åkte vi hem och jag fixade korv stroganoff. Till maten kikade vi på the Walking Dead och Dexter. Ganska snabbt efter maten fick jag en katt i knät som har vägrat flytta på sig. Jag klagar i och för sig inte för det är såå mysigt. Jag har lagt undan honom för att gå på toa och väl på plats har han krupit upp igen. Nu ligger han brevid och tvättar sig, sötisen.
Efter maten blev det lite godis med, Micke hade beställt några lådor av en kollega och oj vad gott.

Mammas Chokladbollar och Pappas Punschbollar


Mormors Dubbla Chokladflarn och Lillebrors Bästa Kolablandning

/veronica ♥

lördagsmys

Julmyset igår bestod bland annat av pepparkaksbakning, knäck och fudge. Jag gjorde ett pepparkakshus i rosa toner =)

Dessutom gjorde jag apelsiner med nejlikor som luktar amazing. Vi fick också hemmagjord glögg (jättegod) av Mickes moster.


/veronica ♥

nails

Efter fikan igår så gick vi över till färgaffären i Götene som är den enda butik som säljer smink. Jag kom hem med ett puder, täckstift, ett överlack och ett svart graffitilack. Jag har letat som tusan efter ett svart (eller vitt) grafittilack från isadora men det har varit slut överallt. Jag trodde det var limited edition men nu dyker det upp i affärerna igen.

Jag skall testa och visa bilder men just nu är mina naglar kassa som tusan, de har gått av och flikar sig så dom får vårdas lite först.
På coop hittade jag dessutom världen sötaste pincett som jag var tvungen att köpa då min gamla bra är borta och den andra jag har är kass.

Rosa med ett fint hjärta - 19kr

/veronica ♥

lördagsfika

Igår blev det som sagt fika vid elva med mickes moster Anna. Vi körde ett fik som öppnade i september som ingen av oss testat. Jag körde på köttbullesmörgås och varm choklad medans Micke körde bagel med kycklingröra och en kopp kaffe. Gott var det men blev godare. Det blev lite socker med som bestod av; för mig en lussebulle och en dajmkaka och för Micke en kanelbulle och en kolakaka.

Riktigt gott och trevligt var det.

/veronica ♥

förlåt

För er som följer mig och läser från dag till dag (jag vet att det finns några) så ber jag om ursäkt. Igår blev det absolut inget uppdaterat. Igår kom Micke och hämtade mig efter jobbet, vi åkte och handlade mat och sedan blev det riktig relax framför tv'n. Där vi också somnade båda och vaknade av en smäll klockan ett. Det var katterna som rev en prydnadsgrej såklart med glas så vi fick ställa oss och dammsuga :/
Idag blev det ganska fullbokat vilket var ganska skönt då inte brukar göra nåt när det är helg.
Vi mötte upp Mickes moster och hennes man för fika vid elva (bild kommer). Därefter tog vi en tur till skara och jag hittade lite till jul =) Sedan åkte vi en sväng till Lidköping för att hitta jacka till Micke men kom istället hem med kattmat och leksaker. Sedan hem igen och iväg för att köra moster Anna till moster Susanne. Nånstans på vägen blev det knas och vi fastnade.
Det blev en mysig kväll med julpyssel, spel och god mat. Här spenderade vi kvällen;

/veronica ♥

foder och klack

Jättefina grövre stövletter med hög klack, platå och foder finns hos have2have. Mina favoriter är;

Emma 598kr


Lisa 698kr

/veronica ♥

mössa

Igår trodde jag att jag skulle frysa ihjäl så efter jobbet kilade jag in på Team Sportia och köpte mig en mössa. Har nog några liggande här hemma men ville ha en ny =) Den hade självklart lite rosa detaljer. Tofsen var dock det som avgjorde.

Mössan kostade 129kr och är från barnavdelningen. Fanns inga med tofsar bland vuxenmössorna!

/veronica ♥

sugen på regn

Inte riktigt men nästan. När jag fick syn på dessa fina gummistövlar så vill jag inget annat än att hoppa i lite vattenpölar =)

Blommig gummistövel 349kr - Din Sko

/veronica ♥


hello kitty shoppen

Nu har Hello Kitty shoppen en ny tävling där man kan vinna valfri pryl. Jag vill jättegärna vinna dessa fina pepparkaksformar nu lagom till jul =) Hade varit superkul att på julafton få bjuda på pepparkakor a la Veronica. Första julen familjen kommer till mig!

Det finns också jättefina bakformar i silikon som hade varit perfekta! Tyvärr står det att dom för tillfället är slutsålda.

Tävla kan du göra tom söndag 28 november.

/veronica ♥

vill inte vara "dum"

Nu har jag varit på nya jobbet ett par veckor och jag trivs jättebra. Jag har kanonkollegor och mina arbetsuppgifter känns utmanande och intressanta. Jag tror detta kommer bli jättebra!
Men... när slutar man känna sig dum? Jag kommer inte ihåg hur lång tid det tagit på tidigare jobb eller så har jag bara förträngt det. Det känns periodvis skitjobbigt att man behöver fråga om allt, och då menar jag allt. Det är klart jag vet lite mer idag än vad jag gjorde för 3 veckor sedan men ändå. Jag gillar inte att känna mig ineffektiv eller att känna att man är i vägen.
Jag tror (hoppas) inte att det förväntas att jag kan allt i morgon men jag vill i alla fall kunna mer..

Jaja, det var lite beklagan denna kväll. Det kommer ju inte så ofta men var tvungen att skriva av mig lite idag.



/veronica ♥

fell in love


Meeker Shoe SEK 1549, Jeffrey Campbell - NELLY.COM
Klacken gör hela skon!

/veronica ♥

glöm inte tävla!

Du glömmer väl inte att du kan vinna en resa till Karibien för två? Kika in här eller här för att läsa mer om vad du skall göra. På min blogg finns någonstans en liten liten Kelda Soup in a Cup gömd, min andra ledtråd är: om du vill ser vad som skrivits tidigare vart kikar du då in?

Kelda® Soup in a cup - Grön sparris

PRODUKTBESKRIVNING:Kelda® Soup in a cup är färdiga enportions-soppor som serveras i en mikrobar kopp. Grön sparrissoppa är ljuvligt krämig, gjord av finaste gröna och vita sparris. På toppen ligger krutonger som gör soppan ännu godare och fylligare. Värm koppen i mikrovågsugn ca 2 minuter. Lägg i krutonger. Klart. Gott, snabbt och enkelt.

/veronica ♥

önskar tips på minigranar

Någon som vet vart man kan hitta minigranar?
Nu med två kissar som hänger i allt som finns så känns julgran helkört. Jag vill dock ha en liten som man kan ställa på en högtalare tex. Jag vill att den ska vara konstgjord, kanske omkring en halvmeter (är det för stort?) och odekorerad. På sin höjd får det finnas lampor i den. Någon som har ett tips till mig?



/veronica ♥

julklappstest nr 1

I förra veckan skrev jag om att jag fått ett litet brunt paket och nu är det väl dags att berätta vad som fanns i. Paketet kom från Cool Stuff och innehöll lite julklappar jag fått lov att testa. Det var mer än en produkt i paketet och den första jag testat är en "blåsapa". Jag har haft ögonen på den länge men inte förrän nu är den min.

(nagellack ingår ej)
Apan drivs på 2 AAA-batterier (som inte ingår) och när du trycker ner den lilla plattan med bananer så blåser den på fingret. Nu är den testad.

Vad tyckte jag då?
För det första så är den supersöt så oavsett om den är bra eller inte får den gärna stå på en hylla i badrummet. Som tur är så behöver den inte bara bli stående utan den fungerar faktiskt bra. Jag målade mina naglar och lät finger för finger torkas av apan och det gick snabbare än att sitta och vifta som en liten blå.
Jag rekommenderar den absolut, fler klappar till henne och till flickvännen kan du hitta hos Cool Stuff.
Apan blir din för 79kr

Gå in och kika bland julklappkategorierna!

/veronica ♥

warehouse 13

I helgen började jag och Micke kika på serien Warehouse 13, serien sänds nu i USA (säsong 2) så det finns lite avsnitt att kika på. Jag tror vi hann med avsnitt 6 på säsong 1. Den handlar om två secret service agenter som efter att ha räddat livet på presidenten blir förflyttade och hamnar i South Dakota. Där hamnar de i en enhet vars uppgift är att spåra försvunna föremål från alla delar av landet och även övervakning av händelser som kan kopplas till nya föremål.

Detta är en helt ok serie med lite detektivarbete, action, mysterium och konstigheter. En serie som är toppen att fördriva tid med. Varje avsnitt känns fristående men självklart händer det karaktärerna lite med och man får lära känna dom i varje avsnitt.

/veronica ♥

vill ha!

Hittade en jättefin klänning på Gina Tricot. Vill jättegärna ha den till julfesten, sedan återstår ju så klart att se om den är fin på med men jag hoppas. Ska se till att ta mig in för lite shopping innan julfesten, har 2 helger på mig.

Helst i denna färg

Dessa är med fina
199kr

/veronica ♥

2morrow

Imorgon släpper H&M sin Lanvin for H&M kollektion och släpps i utvalda butiker. Man kan även klicka hem produkterna från klockan 08:00 i morgon.

photo: David Sims

Ska du försöka knipa något?
Jag kommer inte jaga men kanske tar mig en titt efter jobbet och ser om något finns kvar.

/veronica ♥

bruna, varmfodrade med kilklack


Hittat på Scorett för 1199kr, jättefina!

/veronica ♥

handdukar

Happy Store kan man köpa fina handukar. De är från Le Patissier och ser ut som riktiga bakverk. Superkul att ha på en hylla i badrummet eller varför inte i ett presentkit. Gör ett eget set med lite goda duschprodukter och lägg i en handduk, finfin present eller julklapp.

Handdukarna kostar 99kr respektive 139kr.

/veronica ♥


dagen efter

Var på after work igår efter jobbet. Skövde åkte vi till och det skulle bli en kort kväll eftersom Micke körde. Jag stannade dock längre och kom hem till 2. Efter after worken gick vi vidare och dansade. Idag känns det dock i skallen och nu ska jag bara ligga på soffan och slappa.

/veronica ♥


party outfit

10 december är det julfest på jobbet och jag hoppas kunna hitta något nytt fint att ha på mig. Jag kikade in på Lindex weshop och hittade lite fint.

Basic top till ett par fina byxor - 149kr


Klockad klänning - 349kr


Julig röd klänning - 299kr



Klänning i satin - 199kr

I Mariestad där jag jobbar finns inte mycket shopping men de har i alla fall Lindex. När lönen trillat in på kontot så ska jag ta mig en lunchshopping och se om jag hittar något.

/veronica ♥

ett litet brunt paket

Hämtade idag ut ett litet paket från CoolStuff.

Vad det innehåller får ni se i morgon eller till helgen. Håll ut ;-)

/veronica ♥

keldas soppjakt

Vill du vinna en resa till Karibien?


Idag kör Kelda igång en tävling där högsta vinsten är en resa för två till Karibien.

♦ För att tävla skall du leta upp små Kelda Soup in a cup-bilder som är gömda på över 50 bloggar och sajter.
♦ Vill du vinna skall du hitta alla gömda soppor samt skriva en motivering till varför du ska vinna.
♦ Det finns dessutom mindre vinster i potten varje vecka.
♦ Mer information om tävlingsregler och de bloggar/sajter du kan hitta soppor på hittar du på deras tävlingssajt.
♦ Tävlingen pågår till 17 december.

Min blogg är en av de med en gömd liten soppa och min ledtråd för den här veckan är: "se tillbaka"

Lycka till!


/veronica ♥

 


mobilsmycke

Idag på jobbet fick jag en rolig överraskning. En av mina kollegor hade gjort ett mobilsmycke till mig! Det är en liten rosa blomma och hello kitty på. Hur kan hon veta så mycket efter bara en vecka =)


Dessutom fick jag en jobbtelefon idag, en SonyEricsson Aspen (fin är den men fattar ingenting). Den har redan blivit utsmyckad.


Jag blev jätteglad, tack!

/veronica ♥

wildflower by kenza

Bland skorna som finns ute nu i kollektionen Wildflower by Kenza finna flera fina. Dessa gillar jag!


Confident - 995kr


Brilliant - 1295kr


Marvelous - 799kr

/veronica ♥

italiensk mandelfisk

Lagade en fiskrätt från min Arla kokbok idag. Det blev italiensk mandelfisk som var superlätt att slänga ihop.

Jag tog 2 paket hokifilé och lät de tina. Sedan la jag varje block i en smord ugnsfast form och salta och peppra på båda sidor. Därefter breder man en burk arla creme fraiche tomat & basilika över fisken och sedan strö lite skivad mandel ovanpå. In i ugnen i 225° i ca 25 minuter. Till det gjorde jag potatismos. Smaskigt.

/veronica ♥

fars dag

Idag är det fars dag och då jag och pappa har 15 mil mellan oss blir det svårt att fira idag. Jag ligger halvkrasslig fortfarande och han ska ner och jobba om ett par timmar.
Självklart ville jag fira pappa lite ändå och skickade via Bluebox ett litet paket till honom. Paketet kom i fredags (tror jag) och var då märkt med en lapp där det stod "öppnas på fars dag", då det dessutom var ätbart fanns en instruktion att det skulle hållas svalt. Pappa kan hålla sig och har haft paketet i kylen tills idag. Det innehöll en ask marmelad (godis som pappa älskar) och en förpackning med chokladöverdragna mandlar.

Egentligen är han inte så mycket för att fira den här typen av dag men han blev såklart glad ändå =) Bluebox är toppen när man behöver skicka ett paket till någon. Du kan välja när det skall skickas, du kan få presenten inslagen och kan dessutom köpa till ett kort och välja vad som ska stå på. Toppenbra sak.
Ha en mysig fars dag pappa! Älskar dig!

/veronica ♥

ondine

Nu har vi precis kikat på en film med Colin Farell. Filmen heter Ondine och handlar om en irländsk fiskare som en dag får upp en kvinna i nätet. Han vet inte vad han ska tro medans hans njursjuka dotter är övertygad om att kvinnan är en mystisk varelse från havets djup.

Filmen är baserad på en irländsk saga. Filmen är helt ok, ett drama med en liten twist. Bra skådespelarinsatser och jättevackra vyer. Den får mig att vilja åka till irland =)

/veronica ♥

ny serie

Igår blev det mer film men inga nya utan första Tombraider och 3e Resident Evil som jag sett tidigare. Gillar den typen av film.
Förutom massa film igår blev det de två första avsnitten av the Walking Dead, en ny serie och dessutom en zombieserie. Serien handlar kort och gott om en grupp överlevande i en zombieinfekterad värld.

Denna serie verkar efter två avsnitt kanonbra och läggs till i listan över serier som skall följas =)

/veronica ♥


robin hood

Andra filmen denna lördag blev Robin Hood som vi tänkt att se länge länge men det har aldrig blivit av. I början av filmen får man se hur Kung Richard dör då den engelska armén är på väg hem från korstågen i Frankrike. Av en slump faller det på bågskytten Robin Longstride och hans vänner att föra hem Kungens krona. När de anländer är det till ett förändrat land. Kung Richards kostsamma krig har gjort landet bankrutt och i hans frånvaro har kungens bror prins John krönts till ny kung. Då folket lider under kung Johns hänsynslösa styre, samtidigt som Englands ärkefiende Frankrike förbereder en invasion, står Robin Longstride mot sin vilja plötsligt i centrum för motståndskampen.

Detta är berättelsen om hur legenden om Robin Hood började. Jag tycker den var helt ok. Jag hade nog förväntat mig lite mer av kombinationen Ridley Scott och Russell Crowe då Gladiator var en riktig superfilm. Det kan vara just därför jag tyckte den var ok och inte mer också, alltså för att jag hade höga förväntningar. Filmen är ju dock självklart bra, jag gillar både Russell Crowe och Cate Blanchett och scenerna är bra. Den är sevärd.

/veronica ♥

the sorcerer's apprentice

Idag är det en ren slappdag då jag bara hoppas bli bättre till måndag. Snoret rinner och jag har en superäcklig hosta som jag hoppas går över snart. Idag blir det i alla fall en hel del film. Vi har hunnit se två stycken och det kan säkert bli en till.
Vi började med att se The Sorcerer's Apprentice med Nicolas Cage. Denna disneyfilm handlar om en helt vanlig kille vid namn Dave. Han blir kontaktad av trollkarlen Balthazar och introduceras till en värld han inte visste fanns. Balthazar blir Daves lärare och beskyddare och Dave får finna sig i att snabbt lära sig de magiska konsterna för att hjälpa Balthazar att skydda New York från den lika mäktiga som som ondskefulla Maxim Horvath.

Detta är en äventyrsfilm för hela familjen. Den är superbra gjord, har en bra handling och bra skådisar. Den blir aldrig långtråkig och trist utan man håller hela tiden tummarna för Dave och Balthazar. Jag gillar den och gillar man äventyrsfilmer så bör man se denna. Som sagt, effekterna är dessutom kanon.

/veronica ♥


mössor

Är det konstigt att längta efter helg fast man ändå är hemma sjuk? Jag har gjort det i alla fall men först och främst för att älsklingen kommer vara hemma med mig! Jag känner mig inte lika öm och trött i kroppen som jag varit i veckan men är nu superförkyld och så killar det i halsen hela tiden. Men måndag måste jag till jobbet, kan inte vara hemma längre.
Här kommer i alla fall lite mössor som jag hittat under dagen idag, jag är inne på tofsar =)


Bikbok 129kr


Från Only 99,95kr


Cubus 149kr


Ljust set från H&M 149kr


Mörkt set från H&M 149kr


Halens 149kr

/veronica ♥


donuts

I onsdags fick jag hem ett jättefint armband jag beställt. Det är en kedja med små söta handgjorda donuts och bakelser. Jag gillar det jättemycket.

Tjejen som gjort detta heter Maria och hennes blogg hittar du här. Hon har nu dessutom precis startat upp en webshop vid namn Ajkandy, kika in och se om du hittar nåt fint. Jag vet att jag blir sugen på mer.

/veronica ♥

h&m news

Återigen finns fina nyheter i H&Ms webshop och denna gång är det fokus på höstmys.


Mysigt velourset i 3 olika färger, 149kr


Mimmi Pigg-pyjamas, 199kr


Rutig pyjamas jag hade använt som myskläder, 199kr


Topp med sudersöta hello kitty, 149kr


Cardigan med avtagbar fuskpälskrage, 499kr


Jättesöta plånböcker i form av cupcakes, 69,50kr


Stor rymlig väska i canvas och läderimitation med kort handtag och långa axelbandsrem, 399kr

/veronica ♥


private practice

Ligger fortfarande hemma och är sjuk. Har legat på soffan hela dagen och druckit te och ätit diegestive. Till det har jag plöjt igenom ett antal avsnitt av Private Practice.

Börjar känna mig lite lite bättre men är så sjukt matt och öm i kroppen fortfarande. Blir hemma en dag till i alla fall.

/veronica ♥

testa grädde

Arla släpper nu vispgrädde i 2 olika smaker. Den ena är smaksatt med jordgubbsylt och innehåller små bitar av jordgubbar, den andra är en slät chokladgrädde. Den innehåller 27% fett och kan användas som tillbehör eller som bas i desserter, alltså precis som vanlig grädde. Just nu får 3000 personer testa dessa nya smaker via Smartson, anmäl dig du med!

Hade jag fått testa hade jag gjort en pannacotta på den med jordgubbssmak. 

Chokladgrädden hade jag testat till någon god dessert med hallon.

/veronica ♥

nedbäddad

Just nu ligger jag nedbäddad i soffan och tittar ut på snön som yr. Jättefint är det. Jag mår allt annat än bra, under natten har jag blivit förkyld och har fortfarande ont i hals och leder.
Måste passa på att berätta om en jätteäcklig sak som hände i natt. Jag vet inte exakt vad klockan var men både jag och sambon vaknar av ett jättedunk, det låter som hela fönstret blåser sönder. Micke var snabbt uppe i alla fall och konstaterar att vårt sovrumsfönster inte gått sönder men det blåste upp. Skitäckligt att vakna upp av det. Jaja, nu blir det back to kurering, ska hälla i mig en kopp te tror jag.

/veronica ♥

måndagstv

Var det någon som såg Ung och Bortskämd på svt idag? Helt sanslöst program och jag tror aldrig man slutar förvånas. Det handlar om 10 ungdomar som alla är just bortskämda. Vissa bor hemma medans andra bor själva. Gemensamt har dom att deras föräldrar tvättar, städar, lagar mat och betalar allt. Jag tror de var mellan 19 och 24 år men är inte hundra. Det är värt att ses och i nästa vecka sitter jag bänkad igen.


Nu är det snart dags för det hysteriskt roliga pensionärsjävlar på kanal 5 och sedan direkt i säng för min del.


/veronica ♥

ashlee wedge

Superfin stövel i mockaimitation som även finns i helsvart. 

Vivistyle 549:-

/veronica ♥


sjuk?

Känner mig inte bra idag. Har ont i halsen, ont i kroppen, ont i huvudet och ont i ögonen. Ont överallt skulle man kunna säga.
Orkar inte laga någon mat idag så Micke får hämta pizza idag. Hoppas hoppas att jag mår bättre till i morgon för jag vill inte vara hemma. Nytt och kul jobb som väntar.
Kanske lite glass sen kan hjälpa..?

/veronica ♥

veckohandla

Nu har vi precis varit iväg och veckohandlat. Vi har tidigare varit jättedåliga på det och har allt som oftast handlat varje dag efter jobbet. Det har fungerat bra när vi jobbat på samma ställe och slutat mellan halv fyra och fyra. Nu däremot åker jag kommunalt åt ett annat håll och har fått nya arbetstider. Jag slutar nu vid fem och är hemma ungefär kvart över sex. Då är jag inte sugen på att handla utan ska jag laga mat vill jag att det finns saker hemma. Eftersom Micke inte vill åka och handla varje dag så är det idag dags att handla middag för 5 dagar frammåt, söndag - torsdag.
Idag blir det dock inget hemlagat då jag är alldeles för seg. Det får bli en big one och mikromat till i morgon.


/veronica ♥

knight and day

En andra film har jag kikat på nu. Det blev Knight and Day med Tom Cruise och Cameron Diaz. FIlmen börjar med att June (Cameron) hamnar bredvid en mystisk och charmerande man på en flygresa. Hon tror att hon mött mannen i sitt liv. Det blir dock ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva av skiftande lojaliteter och flykt undan lönnmördare och vinande kulor. Samtidigt måste June avgöra om hennes drömman är en förrädare eller någon hon faktiskt kan lita på.

Både Tom och Cameron är bra skådisar och gör en bra insats i den här filmen. Det är en lättsam film med en hel del action. Den är perfekt en söndageftermiddag om du vill slippa fundera så mycket över handlingen. Det är bara att flyta med. Jag gillar den och jag tror Micke tyckte den var bättre än han först trodde han skulle tycka.

/veronica ♥

inception

Förra söndagen kikade jag och Micke på Inception och han såg klart på den medan jag somnade. Idag kikade jag dock klart på andra halvan. Den handlar om en tid där man har en teknologi som kan få vissa människor att gå in i andras drömmar. En man som sysslar med företagsspionage på detta sätt får en sista chans vid inlösen som innebär verkställande hans tuffaste jobb hittills, Inception.

Fantastisk film med väldigt bra skådespelare. Väldigt snygga effekter och en spännande handling. Ibland blir dock hjärnan förvrängd men jag tror det är lite meningen. Mycket bra film!

/veronica ♥

dead set

Nu har jag och Micke kikat på en mini serie som heter Dead Set och består av sex avsnitt. I första avsnittet släpps man in under direktsändning av en Big Brother utröstning. Medans det sker en zombiespridning är deltagarna helt ovetandes och det visar sig att de också är säkrast. När de börjar ana något så dyker Kelly som jobbar med showen upp och berättar vad som händer på utsidan. Hur ska de klara sig nu?

Riktigt bra och välgjord brittisk serie. Det är självklart en hel del blod och tarmar precis som vilken zombiefilm som helst. Det är en intressant story, bra skådespelare och den är bra gjord.

Nu är det dags att dammsuga, diska och ta en dusch innan vi har lite spelkväll här.

/veronica ♥


nageldekoration

I början av veckan gjorde jag naglar. Jag körde hemma själv med Depends skulpteringskit. Jag blev nöjd men ville "piffa" till dom lite.
För över ett år sedan köpte jag nageldekorationer från Melba och idag bestämde jag mig för att testa. Det blev massor av blommor i olika färger. Det är små tunna plastbitar som jag limmat på och efter det har jag kört ett lager gele över.

Vad tycks?

/veronica ♥

snabba grytan

Idag har jag testat ett nytt recept ur min kokbok från arla. Det blev "snabba grytan" som består av strimlad lövbiff, klyftad gul lök, bladspenat, creme fraiche franska örter, kelda laga mat 4% (bytte ut receptets vatten mot detta) och körsbärstomater. Till det körde jag tagliatelle (vit fiber). Detta kommer lagas snart igen, en riktig höjdare som gick hem.


/veronica ♥

lanvin ♥ h&m

23 november lanserar H&M sitt sammarbete med årets gästdesigner Lanvin och nu finns kläderna att se på deras hemsida. Jag har plockat ut lite bilder här men kika gärna in på hemsidan för där finns mer.


Lite roliga kjolar - 499kr


Riktigt snygga klänningar - 1499 kr (den sista för 1299kr)


Härliga ytterplagg - 1499kr (västen 799kr och den sista 2999kr)


Roliga pumps - 999kr

Även om det finns mycket häftigt så är inte något direkt min stil. Jag skulle säga att jag gillar de sista (svarta) pumpsen bäst och gillar verkligen ytterplaggen. Det finns dock inget jag kommer lägga beslag på.. tror jag =)

/veronica ♥

varma fossingar

I vinter kommer jag nog kunna hålla mig varm om fötterna. Jag har nämnligen fått tag på ett par fodrade stövlar som jag varit ute efter. Jag köpte dom på Sko Svensson och dom kostade bara 399:-


Jättefina!

/veronica ♥

grown ups

I söndags kikade vi på Grown Ups som handlar om fem vänner från High School som återförenas 30 år efter High School när deras basketcoach går bort. De tar med sina familjer för att spendera en julihelg tillsammans.

Här har vi en stor skara kända och duktiga skådisar, bl.a. Adam Sandler, Chris Rock, Rob Schneider och Salma Hayek. Den här filmen är lättsam och rolig. Ett mycket bra val en småseg söndag.
Vi såg en film till men jag somnade i slutet så jag får se om det och berätta mer när det är gjort.

/veronica ♥

hemkompaniet

När vi var på väg från stan i lördags så åkte vi förbi hemkompaniet och var tvungna att kika in. Där hittade jag såklart lite saker med.


Ny matskål till kissarna


Badankor med texten "I ♥ YOU DARLING!" och "I ♥ YOU HONEY!"


Grymt söt kylskåpsmagnet


Söta nagelfilar att ha i handväskan

/veronica ♥

räkna ner

I fredags åkte vi förbi ÖoB en snabbis och där fick jag tag på en jättefin chokladkalender för 15:- Jättefin!


/veronica ♥

grått

I lördags fick jag också köpt en grå tröja i stor modell på H&M och ett par stickade strumbyxor på Åhlens.



/veronica ♥

mot nya utmaningar

Idag körde jag första dagen på mitt nya jobb. Jag har under ca ett och ett halvt år varit konsult på ett företag som nu blivit sålt till ett större it-företag. Där får jag from 1 januari ny anställning men körde igång redan idag. Då det var första dagen så hade ju varken dator, telefon eller passertkort kommit men jag fick sitta med en tjej och träffa folk istället. Det verkar som ett riktigt skönt gäng och jag ska nog absolut trivas i denna tjänst.
Egentligen har jag under en period försökt bearbeta min sambo att vi ska flytta 15 mil neråt till min hemstad och han hade nu äntligen gett med sig. Han gick med på det och vi började prata om vem som skulle börja söka jobb. Precis när jag bett min konsultchef börja kika i Göteborg så fick jag erbjudande om den här tjänsten och det är något jag i nuläget inte ville tacka nej till. Men Göteborg finns kvar och kanske en vacker dag..

/veronica ♥