oscar academy awards 2011

Nu har 83e oscarsgalan gått av stapeln och jag har kikat på lite bilder. Även i år känner jag mig irriterad för att det visas natten mellan söndag och måndag och inte någon natt tidigare. Men men, det är inte så mycket att göra åt. Här är några av mina favoriter på röda mattan:


Hillary Swank i silver


Mila Kunis i ljuslila klänning


Natalie Portman var en vinnare och vacker i lila


Reese Witherspoon i stilren klänning


Sandra Bullock matchar mattan i rött


Vackraste paret är Matthew McConaughey & Camila Alves

Bilder lånade av E!

Några av årets vinnare är:
Bästa film: "The king's speech"
Bästa regi: Tom Hooper ("The king's speech")
Bästa kvinnliga huvudroll: Natalie Portman ("Black swan")
Bästa manliga huvudroll: Colin Firth ("The king's speech")
Bästa kvinnliga biroll: Melissa Leo ("The fighter")
Bästa manliga biroll: Christian Bale ("The fighter")
Bästa originalmanus: David Seidler ("The king's speech")
Bästa manus baserat på förlaga: Aaron Sorkin ("The social network")
Bästa animerade film: "Toy story 3"
Bästa kostym: Colleen Atwood ("Alice i underlandet")

/veronica ♥


ensam hemma

Idag är jag ensam hemma, eller inte bara idag. Sambon är iväg och arbetar och kommer hem på onsdag eller torsdag. Jag är hemma med kissarna och kör på som vanligt. Tomt blir det i alla fall. Idag har jag handlat och snart ska jag ut i köket och baka, måste fixa lite mat med.
Har tänkt att visa lite mer från shoppingen i lördags med.

Update: Missade såklart köpa smör så bakning får vänta tills i morgon.

/veronica ♥


zipped

Jag kom inte bara hem med ett par skor i lördags utan såklart två par. Jag hittade dessa jättefina med dragkedjor på Skopunkten.

/veronica ♥

dressat

Tycker det kan vara supersnyggt med en svart enkel kavaj och har varit på jakt efter en ett tag nu. Denna från H&M fick följa med hem i lördags.


/veronica ♥

muffins

På Coop hittade jag på bokrean en bok i min smak med massor av muffins. Roliga varianter jag absolut vill testa på.


/veronica ♥


upptill

Shoppingen igår gav mig lite nya tröjor att hänga in i garderoben.


En marinblå tröja med vita ränder från Kappahl, lika snygg till blåjeans som fräsh till vita byxor


Hallonfärgad tröja med fina detaljer och knappar i uringning från H&M


Enkel grå tröja med knappar i ringning och uppvikta ärmar, även den från H&M

/veronica ♥

cute kitty

Hello Kitty fick självklart också följa med hem idag med, i ett par upplagor dessutom.


På Kappahl hittade jag två par söta sockar som slank med hem.


Mysigt set med shorts och linne från H&M

/veronica ♥

leo

Det första jag fick shoppat idag var ju självklart ett par skor! Dinsko har för tillfället 20% för klubbmedlemmar och även om jag handlat ändå var ju detta ett plus. Det blev ett par leopardfärgad pumps med platå framtill och dom är superfina. Lyfter en enkel outfit hur lätt som helst och var riktigt bekväma.


/veronica ♥

soffläge

Nu har jag krupit ner i soffan och i min onepiece. Känner mig seg i fötterna men det har varit en bra dag.
Jag började morgonen med att ta bussen till Skövde. Där mötte jag upp en kollega ungefär vid halv tolv. Vi körde shopping till ungefär tre. Då kom sambon och hämtade mig. Jag hade då några påsar att bära på.



Vi åkte då till skara och tog en tripp inne på Coop där det blev lite mer handlat, både mat och annat. Sedan körde vi mc donalds och sedan äntligen hemmåt!. Det blir en onyttig dag med burgare till middag och gott till kvällen.
Lovar att visa vad som låg i påsarna.

/veronica ♥

tröttis

Idag efter jobbet sprang jag snabbt förbi en leksaksaffär för att kunna köpa lite presenter till sambons kusinbarn som idag skulle firas. Vi skulle dit en snabbis för att äta och tjöta lite men det bjöds ju på vin och där kan jag lätt bli lite svag =) Vid tio kom vi dock därifrån men hade ju då missat affären och fick svänga förbi preem för att handla lite "förnödenheter". Jaja, trevligt var det i alla fall. Det kan man inte säga något om.
Imorgon ska jag upp i tid för att ta bussen till skövde. Jag har ett litet shoppingsug och hoppas på att hitta något vårfint i morgon. Av att ha sambon med mig blir jag stressad av så jag tar bussen dit själv och möter en kollega en sväng. Det ska bli trevligt, kika i affärer, fika lite och "snacka lite skit". Älsklingen hämtar upp mig när det är dags att åka hem. Det blir nog dött här men kanske har jag något fint att visa till kvällen, *hoppas*.

Snart blir det sängen!

/veronica ♥


plum

Hittade på Lindex förutom det jag visade igår en jättefin Cardigan.



Plommonlila med snedställd dragkedja och rundad kant nertill. Fina lappar på armbågen i mockaimmitation. Den fins i 3 färger och kostar 299kr.

/veronica ♥

duktig

Läste om fina leksaker från Ikea hos Obsessive Cuteness tidigare idag och bara måste skriva ett par rader med. Serien heter duktig och delar av den är fina mjuka leksaker i form av matvaror. Jag gillade också te/kaffeservisen i pastelliga färger och de glada "glasen".

Seten kostar 79 kr förutom glasen som kostar 29 kr.

/veronica ♥

vår!

Idag på jobbet så fastnade jag i livliga diskussioner vilket ledde till att jag precis missade min buss. Jag hade då en timma till nästa och Lindex var öppet i åtminstone 20 minuter till. Jag gick in och kikade lite och shit vad mycket fint det finns nu till våren. Jag kände ett stort shoppingsug och längtar enormt mycket till våren nu då man kan få ta på sig de höga klackarna och skinnjackan igen. Det är tider det. Här är 3 outfits jag kan se mig själv ha i vår:


Enkel i blåjeans (399), randig topp (149) och ljusrosa sneakers (899)


Fin i blå jeansshorts (249) med vit skjorta (199) och ett par prickiga klackar (699) som piggar upp.


Snygg i svarta byxor (299), svart linne (49,50), över det en tunn röd blus (299) och självklart ett par röda klackar (1099).

Skorna kommer från Scorett
/veronica ♥


lundberg

Idag släpptes ett nytt skomärke på Nelly. Fina skor med höga klackar från Anna Lundberg.


Linnea 449:-


Stockholm - 499:-

/veronica ♥


nybäddat

Nu när jag är på bättringsvägen ("bara" förkylningen kvar) så bäddade jag rent med vårt fina påslakan från H&M. Körsbär för hela slanten. Zingo hjälpte till och ville vara först med att testa sängen. Jag tror den fick godkänt.


/veronica ♥

på bättringsvägen

Idag mår jag bättre. Febern har äntligen börjat ge sig. Däremot har jag fortfarande en rejäl förkylning och känner mig konstig i halsen. Jag har ju dessutom legat i sängen sedan helgen och känner mig mycket på grund av det megamatt i kroppen. I morgon blir det ytterliggare kurering, försöka få i mig lite mer mat och kanske en liten liten promenad för att få röra på benen. Målet är att jobba på torsdag igen. Hoppas!

/veronica ♥


mår sämre

Jag hade ju hoppats på att gårdagens beslut att spendera kvällen på soffan skulle vara bra men tyvärr så mår jag inte bättre. Idag har förkylningen brutit ut, jag har ont i huvud och kropp, i halsen kliar det och ömmar och jag känner mig inte på topp.
Hela dagen har jag spenderat på soffan i min onepiece under en filt. Nu kikar jag på melodifestivalen och snart blir det glass. Kurera mera helt enkelt.

/veronica ♥

chokladnyheter

Nu har jag testat båda påsarna som älsklingen överraskade mig med.
Först ut var "Werther's Original - Chocolate Speciality"
Beskrivning: Mjölkchoklad med vit choklad med en touch av kolasmak
Jag tycker den hade en god och len smak. Jag föredrar dock ren mjölkchoklad framför denna. Pratar vi Werther's så är min klara favorit "Werther's Original Éclair" - Mjuk Gräddkola med chokladfyllning.


Andra sorten som jag testat var Kexchoklad blåbär
Beskrivning: Chokladöverdragna fyllda rån med blåbärssmak
Chokladen både smakar och luktar blåbärssylt. Den är faktiskt helt ok även om originalet är bäst. Den är mycket bättre än den special edition de hade sommaren 2010 med hallonsmak som bara smakade syntet.


/veronica


jag har världens bästa pojkvän

Idag var jag inbjuden på pysselkväll tillsammans med en kollega men fick tacka nej. Istället skulle vi fira sambons morbror och hans son ikväll. Det skulle bli lite folk och lite mat och lite vin. Dumma mej som dock fått ont i halsen, det kom krypande redan i onsdags kväll men var ok igår men idag är det värre. Känner mig lite småmatt i kroppen och har riktigt ont. Jag höll dock ut på jobbet men bestämde mig för att kvällen och helgen får spenderas nerbäddad i soffan/sängen.
När jag kom hem från jobbet idag fanns en liten lapp, 2 tidningar och 2 påsar med chokladnyheter jag varit nyfiken på.

Han är bäst min pojkvän helt enkelt och jag blev jätteglad =)

/veronica ♥

h&m fashion against aids

För fjärde året i rad så släpper H&M en FAA-kampanj. Kollektionen kommer att finnas från 26e april på H&Ms Divided-avdelning och 25% av försäljningspriset kommer att doneras till HIV och AIDS-projekt. Kollektionen är en lite av en unisex-kollektion där varje plagg säljs i en killmodell och en tjejmodell. Från denna kollektion är jag sugen på att försöka få tag på något plagg.


Den turkosa t-shirten (99) och det gula linnet (79,50) tycker jag är fina


All-in-one för 399:- Det är här mitt sikte är inställt. Gillar ju min onepiece enormt mycket och en till kan ju vara bra att ha. Den oranga är fin men även de andra.

Bilder och information: http://www.hmfaacollection.com/

/veronica ♥


converse-kopior

Om man tycker att converse kostar lite mycket eller om man helt enkelt inte har råd så finns det ett väldigt billigt och fint alternativ på La Redoute.

Finns i 7 olika färger för 129:-

/veronica ♥

annorlunda onepiece

Jag har ju min kära onepice i vitt och rosa som jag älskar och hittade nu en annan jätterolig onepiece. Den finns här i flera olika modeller. Det finns 12 stycken och dessa är mina favoriter:



/veronica ♥

kiss & bajs

Jag tror jag bloggat om detta tidigare men gör det igen. Har ni sett kiss&bajs? Det är ett märke som startades 2004 och som innehåller både kläder och mjukdjur. Ok att jag är 29 år och kalla mig omogen men jag skrattar varje gång jag ser dom och tycker dom är helt underbara.
Mysfigurerna köper du i två-pack och de är 14 samt 15 cm höga.

2-pack 299:-

Jag hittade också några söta saker jag vill ha men som tyvärr inte finns i lager just nu.

Vuxenstrumpor 2-pack för 79:-
Nyckelringarna kostar 69:- styck.

/veronica ♥

morgonpepp

Av den här badrumsmattan kan man dagligen få en dos av komplimanger. Tycker den är fin men jag har lite andra planer för badrummet.

H&M 79:50

/veronica ♥

unstoppable

Igår somnade vi till Unstoppable som vi idag såg klart på till maten. Filmen handlar om ett tåg som av en olyckshändelse skenar i full fart utan chaufför. Redo att hugga tag i situationen är två nyblivna kollegor spelade av Denzel Washington och Chris Pine.

Detta är en smått spännande actionfilm med enligt mig bra manus och bra effekter. Även detta en lättsmält film och gillar man actionfilmer så tror jag man gillar den här. Dessutom är ju både Denzel Washington och Chris Pine bra skådisar och Chris Pine riktigt het.

/veronica ♥

nytt mobilsmycke

I november fick jag ett jättefint smycke till mobilen av en jättegullig kollega.
I förra veckan berättade jag att det var på villovägar. Jag ser två alternativ. Antingen har det ramlat bort i väskan och där finns det inte. Eller så är det någon klåfingrig katt som jagat rätt på det. Det är i alla fall borta och min katts gömma har jag inte hittat (en av två är en riktig tjuv och bär iväg med allt han hittar).
Dröm om min förvåning när hon då i helgen suttit och klurat till ett nytt smycke till min mobil.

Jättejättefint och så mycket jag!
Nu får mobilen bara laddas på jobbet eller under uppsikt.

/veronica ♥

red

Igår kröp jag och älsklingen ner i sängen redan vid nio. Vi kikade på film och det var så skönt att bara somna efteråt istället för att börja stöka och fixa sig efteråt. Vi tittade i alla fall på Red som handlar om en pensionerad CIA agent som en dag blir byråns främsta måltavla. Han sätter då ihop sitt gamla team för att lista ut varför.

I filmen som är en actionfilm med komiska inslag ser man många kända ansikten, bland annat Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren och Morgan Freeman. Det känns som jag gillar det mesta jag ser och det gäller även den här. En lättsam actionfilm med häftiga scener, en galen agent (Malkovich) och lite jakt a la katt och råtta.

/veronica ♥

alla ♥ dag

Idag när jag kom hem så fick jag fina saker från min älskling.


Jättefin blombukett som tyvärr måste gömmas på en hög hylla för katterna


Choklad, bästa godiset!


En bok som jag velat ha jättelänge. Nu måste det bakas!

Min presenter kändes jättefuttiga när jag fick detta fina. Jag hade inte hunnit lösa något utan fick snabbt på väg hem kila in på pressbyrån och det blev choklad, en tidning och en lott. Men det är tanken som räknas!

Misstänker att det idag blir annat än nyttigt i magen. Älsklingen bjuder dessutom på pommes strips och hamburgare!

/veronica ♥

burlesque

Har ganska nyss kikat på Burlesque. Filmen handlar om en tjej från landet som bestämmer sig för att åka till Los Angeles och pröva lyckan. Till en början går det inte så bra men hon hittar till slut sin väg till en klubb där hon känner att hon bara måste in. Hon mer eller mindre tvingar sig till en tjänst som servitris och sedan börjar resan.

Det är en hel del bekanta ansikten i denna film och i huvudrollerna ser man Cher och Christina Aguilera. Jag tycker den är bra, gillar du filmer med musik och dans så är denna något för dig. Självklart har den en liten touch of love med.

Nu lagar jag mat och lite senare kan det nog bli en film till.

/veronica ♥


candypics

Obsessive Cuteness's blogg hittade jag fina bilder och var tvungen att kika mer. Bilderna är från en shop som heter TickerTapeParade. Bilderna är komponerade och tagna av försäljaren och finns i olika storlekar. De är jättefina och jag skulle vilja köpa flera stycken. Totalt finns det 111 bilder och här är några. Det var inte lätt att välja!


Söta björnar


Att ha på badrumsväggen


En stor sådan här i sovrummet


Såklart en med skor, kanske i hallen?

/veronica ♥


yesterday

Igår mötte vi upp Kicki, Micke, Elin och Ronny för att äta lite god mat. Det blev tacobuffé och både öl och drinkar till det. Dessert tog jag med en och det blev en chokladmoussebakelse med hallonsås som var jättegod.

Vid elva stängde det och idén om att gå hem och spela lite spel och fortsätta tjöta försvann då vi var galet trötta. Vi kände oss lätt gamla när vi kom ut och "ungdomarna" gjorde sig redo för att hoppa in i bilar och åka in till stan. Det var nästan så vi försökte tvinga oss att fortsätta kvällen men nope, hem och sova blev det.

Innan vi gled in på restaurangen så kom Micke ut med en tipskupong där man tydligen kan spela på både let's dance och melodifestivalen. Med ett glas vin i kroppen så var jag ju tvungen att spela, utan att ha hört någon av låtarna. Jag spelade en hundralapp på vem som skulle komma sist, kommer inte ihåg vad hon hette jag tippade på men det gick inte bra. Jag tippade med på vilka som skulle gå direkt till final och tog då Brolle och Sanna och vips så vann jag 390 kr =) Måste spela nästa helg med, haha.

/veronica ♥

ny header?

Jag är sugen på en ny header till min blogg men vet inte alls vad jag ska hitta på. Någon som har någon idé?

Det blir att fundera. Nu ska i alla fall jag och älsklingen möta upp Kicki, Micke, Elin och Ronny för att äta lite texmexbuffé och dricka lite vin.

/veronica ♥

hello kitty-klocka

Har ju helt glömt att visa födelsedagspresenten jag fick av Mickes syster. I en rosaglittrig liten ask fanns ett fint halshänge med hello kitty och bakom fasaden en klocka. Jättefint!

/veronica ♥

ny munkis

I vanliga fall brukar jag och Micke mest slappa när vi hoppat ur sängen men idag blev det andra bullar. Vi gick upp strax efter tio och då fixade jag en fet frukost som bestod av stekt ägg, bacon och korv. Sedan tog vi en liten promenix (ingen bil alltså!) fram till Ica där vi handlade lite för morgondagen, det blev en tur förbi systembolaget och jag hittade dessutom på Sport Inn en munktröja. Alla mina gamla har blivit utrensade men nu hittade jag denna röda fina med små svarta prickar. Dessutom till fyndpriset 129:-

/veronica ♥

choklad

Jag hade ju tänkt att testa någon av de nya påsarna från Malaco idag men ingen av de fanns i vår affär. Jag hittade dock en annan spännande nyhet från Marabou. Den nya chokladen heter Mango och är alltså mjölkchoklad med bitar utav just Mango.

Först visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka men den är helt ok. Den blir ganska söt men annorlunda. Smaken påminner mig om något annat men jag kan inte komma på vad.
Detta är i alla fall en utav 3 limited editions Marabou kommer släppa under 2011. När alla tre lanserats så kommer man att få rösta på sin favorit. Spännande att se vad nästa smak blir.

Älskar att testa nytt godis! Gärna då choklad =)

När vi ändå pratar nyheter så såg jag att Cloettas kexchoklad fanns med smak av blåbär (på påse) i butiken. Det låter konstigt men måste nästan testat. Jag var ju inget fan när de förra året körde med hallonsmak men detta kanske är något?

/veronica ♥

räkor

Älsklingen har småtjatat om räkor hela veckan och ville ha det idag. Vi kom dock inte fram till någon variant utan exempelvis bröd så vi la för en stund ner idén. Men, så hittade jag ett recept på en räkgryta. Jättekonstig kombination men värt ett test.

Det var ok men inte så mycket mer. Smaken var konstig men eftersmaken god. Jag måste hitta ett annat lättgjort recept. De andra jag lyckades hitta innehöll uppåt 20 ingredienser och skulle koka i en evighet, orkar inte med sådant strunt =)
Så här gör man i alla fall;
Fräs en hackad gul lök, en hackad röd paprika och 200g skivade färska champinjoner. Häll på 3dl vispgrädde, ½dl koncentrerad apelsinjos och ½dl chilisås. Sedan kryddar man med salt, svartpeppar och cayennepeppar. Låt puttra i ca 15 minuter. Häll sedan i räkor någon minut så dom blir varma.
Jag hade dessutom i lite mer chilisås, chilipeppar och soja. Till det några skivor bröd.

Det stod iof i receptet ½dl vitt vin eller vatten som jag uteslöt och det kanske hade blivit lite skillnad om man haft vin i.

/veronica ♥


byxa

Gillar detaljerna på dessa fina byxor. Sidfickor och dragkedja vid benslutet. Vill ha ett par i varje färg till våren. Sitter dom bra får det blir ett par i alla fall.

Lindex, 399:-

/veronica ♥


ny klocka

Sedan tidigare har jag en vit och en cerise klocka i "plast", dessutom en fin rosa hello kitty-klocka. Jag använder dessa dagligen men har varit ute efter en mörkare och det fick bli en från Neptunus.

Jag är egentligen inte mycket för guld men tyckte denna var jättefin!

Nu är min klockuppsättning komplett (för tillfället i alla fall). Klockan köpte jag från Smalslips och det gick snabbt och lätt.

/veronica ♥

godisnyhet

Fick information av en nyhet från Malaco i mailen idag. Eller rättare sagt 3 nyheter.

Det är 3 nya påsar med nya smakkombinationer;

Malaco Choco Candy
För dig som gillar spännande smakkombinationer! Fruktiga vingummi och saltlakrits har doppats i härlig mjölkchoklad. I påsen hittar du även snacksiga och krispiga chokladprodukter.

Malaco Choco Favourite
En variationsrik blandning av godis & choklad. Du hittar favoriter som fruktiga vingummi från Gott & Blandat, Salt fisk, Skumkantarell och Skolkritan tillsammans med chokladkrisp och chokladvetepuffar.

Malaco Choco Crunchy
En krispig och knaprig blandning med chokladbollar, chokladpuffar, färgglada jordnötter och lila chokladkulor.

Spontant låter det lite skumt men blir ju som en färdig lösgodispåse nästan. Jag gillar ju det mesta godiset och vill testa alla tre. Kanske får det bli lite godis till helgen =)

/veronica ♥

textil

Även om jag är ett stort fan av höga klackar är jag riktigt sugen på ett eller två par textilskor till våren. Här har jag hittat några fina till bra priser.



Priser mellan 99:- och 299:-
Mina favoriter är de rosa från Skopunkten, de grå från H&M och de vita från Din Sko.

/veronica ♥

efterlysning!

Jag hoppas att det finns någon vänlig själ som kan hjälpa mig att hitta en sak jag får absolut inte hittar. Jag behöver fler örngott till de större kuddarna jag fick av mamma i julklapp. Kuddarna är i storlek 55x90cm och jag behöver 2 vita och 2 blå/svarta.
Jag har inte kikat i så många butiker utan mest på nätet men det är ju kört. Någon som vet vart man kan hitta detta?

Hoppas någon kan hjälpa mig!

Update: Fasen vad bra det är med blogg ibland =) Har fått tips både här, på fb och av en kollega. Det blir beställning från shopping4net.

ps. tror mamma köpte dom gråa jag fick i Ullared och där är man ju inte så ofta..

/veronica ♥

socks

Idag kom våra nya sängkläder, jag ska visa bild när jag bäddat med det. I paketet fanns också ett 5-pack sockar. Söta med rosetter och hjärtan på.

Paketet kom från H&M

/veronica ♥

vero moda


Stickad topp i lös modell. Grå, kamel och svart - 259.95kr


Mini dress med avskurning i midjan. Svart, marin och rött - 199.95kr

/veronica ♥


wok

Idag blev det hemmagjord wok till middag.


Jag använde röd paprika, gul löl, vattenkastanjer, morot, minimajs, bambuskott, strimlad biff och yellow curry wok sås. Jag hade dessutom i lite soja och en vitlöksklyfta.


Så här blev resultatet och det blev gott. Nästa gång blir det dock red hot curry woksås.

/veronica ♥

daisy

Hittade idag jättefina pumps bland Nellys nyinkomna sortiment. Rolig detalj med dragkedja bak till som fortsätter längs med klacken.


brun 399:-


beige 399:-

Är sugen på ett par bruna (eller beiga) men funderar på om det är inbyggd platå eller inte? Kan ju bli lite segt att gå på 13 cm hela dagen.

/veronica ♥

tea for one

Söt tekanna och kopp i porslin. Koppen är rutig och kannan vit med cupcakes på.


Systrarna Sockervadd - 269kr

/veronica ♥


familjelördag

Igår hade jag familjen här och firade mig i efterskott. På besök hade vi pappa, min syster, hennes sambo och son och min bror och hans tjej. De var uppe vid tre-tiden och då blev det lite tjöt och så som det alltid blir. Vi halv fem ungefär hade jag maten klar och det blev köttfärsfyllda tortillas i ugn och till det nachochips, grönsaker och lite såser.
Till fikat blev det min hello-kitty cookies som är mördegskakor med rosa socker som dekoration. Dessutom chokladmuffins fyllda med hallongrädde. De står på det fina kakfatet jag fick av min syster.


Jag gjorde också en "latmans"tårta som för mig innebär färdig tårtbotten, det fungerar när man har tidsbrist. Det är alltså färdig tårtbotten, ett lager vaniljvisp, ett lager hallonsylt och ovanpå svagt rosa vispgrädde. Dekorationerna är från Dr Oetker.


Förutom kakfatet så fick jag ett sällskapsspel, ett fint släktträd som pappa gjort och ett kort på mig och Micke. Nu blir det lite slappande i soffan, jag ska ladda för att ta tag i disken som är kvar.

/veronica ♥

h&m conscious collection

I vår släpper H&M en kollektion kläder med fokus på miljön. Kollektionen består av plagg för både dam, herr och barn. Det är genomgående ljusa luftiga romatiska plagg och består bland annat av återvunnen polyester och ekologisk bomull. Conscious Collection säljs i samtliga H&M-butiker från och med den 14 april. Här är mina favoriter:




Bilder och information: hmconsciouscollection.com

/veronica ♥

hello kitty cookies

I morgon får jag hem pappa, min syster, min bror och deras respektive. Och min systerson såklart =) Inför det så ville jag absolut baka och jag blev ikväll nöjd! Jag ville använda de fina formarna jag vann på HelloKitty-shoppen i december.
Jag visste inte riktigt vad jag skulle hitta på men fick tipset på jobbet att göra mördegskakor. Sagt och gjort det fick det bli, men dekorationen? Kom då på att jag fick en kaka med rosa socker på av en kollega och tänkte att det passar ju bra.

Före ugnen - nu var jag nöjd och samtidigt orolig över hur sockret skulle bete sig


Efter ugn - det visade sig bli bra. Hoppas bara de smakar bra med.

Vad tycks?
Mer bak blev det men är inte helt klar så det får ni se i morgon.

/veronica ♥

from me to myself

Idag kom min efterlängtade egopresent. Jag var "tvungen" att köpa en liten födelsedagspresent till mig själv (en bra ursäkt i alla fall). Jag har länge kikat på skorna från Iron Fist och hittade på Brandos en fantastisk variant. Där fanns den i grönt och lila och jag var ute efter de lila. Då de vid ett tillfälle inte fanns i min storlek så började jag googla lite och hittade dom i rosa. Tyvärr inte i sverige dock. Men nu har jag gjort mitt första skoköp på nätet från utlandet.
Det blev ett par Iron Fist i rosa och silver från Schuh.


Grattis till mig!
Farligt att det var så smidigt (och dessutom ca 100-lappen billigare än i Sverige). Det kan ju upprepas.. Lite lätt logistikproblem i sverige bara men det kan jag leva med.

/veronica ♥


"sko"-kit

Idag blev det en lång dag. Efter jobbet åkte vi och handlade och sedan en sväng förbi Mickes föräldrar där vi fikade lite. Jag fick också lite presenter i efterskott.

Ett jättefint set med tema skor så klart. Och vad är det då. Jo:..


Först är det ett fint anteckningsblock med ett större och två mindre block. Perfekt för mina "listor"


En fin mugg med sko på, denna får vara hemma och hello kitty åker nu med till jobbet.


Ett smyckesskrin med spegel i locket. Det ska fyllas i morgon.
Förutom detta fick jag med ett presentkort på H&M så snart får det shoppas vårkläder. Tack så jättemycket!

På vägen hem åkte vi förbi Kicki och Micke, sa hej och hämtade ett diskställ hon var snäll och köpte förra helgen. Hemma var vi vid åtta och nu har vi ätit och hängt tvätt. Jag har planerat lite för helgen och nu blir det till att sova.

/veronica ♥

mugg

Har ju missat att visa den fina muggen jag fick av svärmor när hon kom hem från sin vintersemester.

Supersöt! Tack så mycket.

/veronica ♥

randigt

Igår blev det inte bara present till lilleman utan även lite till mig. Jag köper alldeles för sällan nya underkläder och efter en utrensning nu så fick jag köpt litegrann. Det blev 2 B-H's och 6 par trosor från Lindex. Nytt och fräscht. I klädväg är jag nu ute efter en kavaj (och fina vårskor).


/veronica ♥

tv-tajm

Idag var vi hemma sent och då blev det såklart lite slarv med maten. En kebabrulle har slunkit ner. Vi hade dock en bra anledning till detta (tycker jag) och det var att vi gjorde ett tv-inköp. Äntligen tv i sovrummet och nu kanske vi kan börja komma i säng tidigare. Nu blev det inte så idag men i morgon kanske.. En 40 tums LCD till bra pris blev det, självklart med USB-uttag och nu är också Wii't inkopplat som mediacenter för tillfället.


Update: Det är ju 32 tum såklart men räcker bra!

/veronica ♥

present

Idag var jag hos tandläkaren och fick fixat mitt sista hål. Superskönt att vara av med det på ett år nu, har varit för lat med det där men nu blir det andra bullar.
När jag varit där passade jag på att ta en snabbkik i lite affärer och kom ut med en present. Inte till mig men till min söta systerson, dom kommer hit på lördag och ville köpa något till honom bara för att. Hoppas han blir glad =)


/veronica ♥