sleepy time

Nu har jag varit vaken sådär länge igen. Klockan kanske inte är så mycket men om en ska upp klockan sex så borde jag ligga i sängen nu.
Idag tog vi en sväng till Lidköping efter jobbet, jag tog ett varv på Åhlens men hittade inte så mycket. Jag köpte en stor ram där jag tänkte sätta in lite kort på nära och kära, presentpapper, duschcreme från ldb och en ny mascara. Trist att det är så liten Åhlens, längtar efter Åhlens i Göteborg. Därefter handlade vi lite mat. Sen bar det av hemmåt. Idag har jag färgat håret, jag är numera brunett igen (kommer bilder i morgon), sedan har vi sett på the mentalist. Vi har bara sett något enstaka avsnitt på tv och den serien är faktiskt grymt bra. Vi började se säsong ett för ett tag sedan men vi kom inte mer än kanske 3 avsnitt, men nu är vi igång igen. 3 avsnitt sedda idag och imorgon väntar avsnitt 7. Han är ju lite småhet dessutom =)Dagens huvudbry: vad ska jag bjuda på för mat på lördag?

/veronica ♥

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag kan tipsa om den här rätten: http://www.yelloworb.com/privat/recept/huvudratt/fylld_flaskfile.html. Den är grymt god!!!

2010-01-28 @ 09:16:22
URL: http://hanneli.blogspot.com
Postat av: veronica

Det lät supergott, det är absolut ett alternativ. Har varit lite inne på att göra fylld kycklingfilé med ris och någon god sås med. Svårt val detta =)

2010-01-28 @ 09:39:40
URL: http://dreamingvera.blogg.se/
Postat av: Maja

Han är inte bara småhet, han är tokhet:)

2010-01-28 @ 12:21:08
URL: http://mcaria.blogg.se/

Vill du kommentera mitt inlägg?:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara jag som ser)

Blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback