skor från svärmor

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi var tidigare idag en sväng i Skövde för att hämta svärföräldrarnas nya dator. Sedan hem till dom och slänga upp den. Där fick jag två par skor som svärmor inte kunde ha. Båda två oanvända och fina.

Bruna remmar på hel träcklack. De ska snart invigas


Svarta med lägre klack som funkar bra i höst.

Nu blir det soft för att resa till Göteborg i morgon.

/veronica ♥


crazy cats

Elmh som har de underbara prydnandsskorna från Just the Right Shoe som jag samlar på har också lite andra grejer. Bland annat har de underbara prydnadskatter signerade konstnärinnan Amy Lacombe. De är tillverkade i keramik och allihop är handmålade. Här är några av kissarna.


Sweetheart


Mambo


Grace


Irma


Pinky


Kelsey

Katterna kostar mellan 170:- och 270:- och du kan köpa dom hos Webbpresenten. De finns såklart i annat än rosa med =)

/veronica ♥

semester!

Äntligen 3 veckors ledighet. Det har känts som en evighet och det är nästan så jag trodde jag inte skulle få uppleva denna dag =) Men nu är den här. Det ska bli underbart att slippa ställa klockan på morgonen och bara få göra som man vill.
På söndag åker vi ner till Göteborg och stannar där ca en och en halv vecka. Då blir det till att träffa familjen och kompisar. En tripp till Ullared är planerad med men några andra särskilda planer har vi inte. Vi tar dagen som den kommer.
Längtat har jag i alla fall och nu ska jag bara njuta!

/veronica ♥


the lost tribe

Igår var vi ju i Skövde en sväng och när vi kom hem så slocknade vi tillsammans med kissarna på sommaren. När vi vaknade blev det lite enkel mat i form av spagetti och köttbullar, till maten tittade vi på film. Vi såg The Lost Tribe som handlar om några vänner som efter en båtolycka flyter i land på en okänd ö. Väl där stöter de på en gammal stam av människoliknande varelser.

Jag tyckte den var ok men inte så mycket mer. Lite småspännande och läskig ibland men ganska lite substans och det kändes som att filmen bara kördes igenom för att bli klar med den. Man kunde gjort den lite längre och med mer och bättre handling.

/veronica ♥

skinn

Igår hämtade jag ut ett paket från Ellos. Jag skrev för någon vecka sedan att jag beställt en skinnjacka men den var för liten. Igår kom den nya hem och den är toppen. Jag har letat efter skinnjacka i säkert två år men har inte hittat någon jag gillar. Jag har velat ha med mudd nertill och vid ärmarna och det har denna fina. Den fanns i svart och cognac och det fick bli det senare alternativet.

Toppen var dessutom att jag vid beställningen fick 30% rabatt på en vara så endast 699:- fick jag betala.

/veronica ♥

lätt deprimerad

Efter jobbet idag så åkte vi till Skövde. Jag var peppad och hoppades jag skulle komma hem med några påsar. Helt tomhänt kom jag hem och nedslagen. Jag var inne på Cubus och hittade inget av det jag kikat på igår på hemsidan, riktigt besviken. Jag kikade också på Lindex, H&M, Gina och MQ men ingenting! Det jag provade gjorde bara att jag kände mig supertjock och känner mig därför helt blääää just nu.
Jag vet att det bara är jag som kan göra något åt det men det är inte alltid så lätt. Nu det sista har det blivit lite mycket kolhydrater igen.. men godiset håller vi oss borta från på vardagarna. Ett plus i alla fall.

Detta blev ett negativt inlägg och nu får jag ta och släppa detta. Ny shopping blir det när alla reaplagg lämnat hyllorna och jag är några kilo lättare.
Jag gläds i alla fall åt det fina paket jag fick igår. Bild på innehållet kommer lite senare.

/veronica ♥

cubus

Jag har idag suttit och kikat på Cubus hemsida igen. Jag har ju fortfarande inte varit där men känner att jag vill snart göra ett besök. Micke ska in till Skövde i morgon och om jag övertalar honom att vänta tills jag slutat så åker jag med (fast med ett annat stopp än hans såklart). De ser ut att ha massa fina saker och till jättebra priser.


♦ Linnen med fruktiga tryck, 99:-/st
(vill helst ha det med vindruvor eller körsbär på )


♦ Linne med knyt i banden och animalistiska tryck, 129:-/st
(vill helst ha det med tigern på)


♦ Superfint linne med rosor längs ena sidan (inget pris på hemsidan) ♥
♦ Marint linne med fick på bröstet, 149:-


♦ Ljust gråblå jeansleggins med fina detaljer, 299:-
♦ Jeans i baggymodell ♥, 499:-
♦ Mörka jeansleggins med detaljer på knän och snygga slitningar, 179:-
♦ Klassisgt blå jeansleggins med detaljer över knän, 299:-


♦ Söt rosa rutig byxdress med halterneck knytning, 249:-
♦ Randig byxdress med knyt vid axlar och i midja, 249:-
♦ Svart kortärmad byxdress med detaljer på axlarna ♥, 199:-
♦ Blommig byxdress med knyt vid axlar och i midja, 249:-


♦ Hallonröd klänning med tunna axelband och knyt vid urringning, 249:-
♦ Klänning i halterneckmodell i rutigt tyg med fickor framtill, 249:-
♦ Svart klänning med knyt i midjan, 199:-
♦ Röd klänning med randigt liv ♥, 199:-

/veronica ♥

pjucks på h&m

På H&M hittade jag lite skonyheter och 4 par finns nu på önskelistan. Jag gillar att de har bra utbud, fina modeller och toppenpriser.


Svarta pumps i skinnimitation med dubbla remmar och inbyggd platå - 299:-


Svart stövel i skinnimitation. MC-modell med spänne upptill och i sidan. - 299:-


Grå mockaimitation med inbyggd platå och kilklack - 399:-


Mysstövlar i mockaimitation med mjuk pilefoder - 179:-

/veronica ♥


världens snällaste

Idag var det dags för första kloklippningen här hemma. Jag var lite smått orolig då jag vet att detta inte går hem hos alla katter. I alla fall inte de första gångerna. När de busat klart och låg halvt utslagna i soffan tog vi hand om dom. Micke höll och jag klippte. Ingen reaktion överhuvudtaget, de bara satt och spann. Inget försök till att dra undan tassarna och inget missnöje alls. Om det blir så här i fortsättningen med är det ju underbart. Våra snälla små missar!


/veronica ♥

höstmys

I Lindex webshop kan man nu hitta fina flera plagg som passar bra både kyligare sommarkvällar och särskilt nu till hösten. Det känns supertrist att börja fundera på höstkläder innan semestern ens är över men fina plagg finns det. Här fastnade jag för klänningar och jeans.


Randig klänning med trekvartslång ärm, fickor och asymmetrisk kant nertill - 299:-


Snygga jeans med raka ben och påsydda lappar fram - 399:-


Svart klänning i transparent bomullscrepe. Lätt utställd med dekorativa kanter nertill - 349:-


Enkel finstickad randig klänning - 249:-


Blommig klänning i krinklad bomull. Denna vill jag ha i höst med strumbyxor, skinnjacka och kängor - 299:-


Jeans med raka ben och dekorativa sömmar - 499:-

Har även bläddrat igenom Ellos, Halens och H&M's höstkataloger och lite favoriter har jag allt hittat. Det spar jag till en annan dag.

/veronica ♥


dålig uppdatering

Har inte blivit mycket här det sista men helgen var upptagen med besök och nu i veckan så har jag känt mig supertrött. Dessutom ägnar jag hellre lite mer tid till kissarna just nu. Jag kan sitta och titta på dom i evigheter. De är verkligen supersöta och just nu väldigt busiga!
För övrigt längtar jag som tusan till fredag då jag äntligen gör sista dagen innan 3 veckor semester. Ska bli underbart att inte behöva ställa klockan på ett tag.
Mer inlägg kommer.

/veronica ♥

sötaste skedarna

Hittade dom sötaste teskedarna hos Boink idag. Det är små cupcakes i toppen på varje. Helt underbara desserskedar som jag är jättesugen på =)

/veronica ♥

första natten med kissarna

Natten mellan fredag och lördag var ju första natten med våra bebisar och jag var lite orolig att de skulle busa massa. Det visade sig dock att dom var supersnälla. Vi gick och la oss vid ett ungefär och då låg dom båda i soffan och sov. Klockan sex vaknade jag av ett litet tassande och jamande och såg att Pepzi kom in i sovrummet. Då skulle han upp och gosa lite i sängen. Jag och Micke gick strax därefter upp men var så trötta att vi fick gå och lägga oss igen =) Vid åtta vaknade jag nästa gång och då hade Pepzi kommit upp och lagt sig på magen min, supermys! Jag somnade om snabbt och vi fick sova till tio ungefär. Sedan blev det bus såklart. Men som sagt, första natten gick jättebra.


/veronica ♥

läckö

Igår kom min mamma och hennes man upp för att hälsa på. Därav inget uppdaterande här. Nu har de precis lämnat för att köra hem i regnet. De kom upp vid tolv ungefär och helt utan planer bestämde vi oss för att åka till Läckö Slott. Det blev en mysig utflykt och vi gick omkring och kikade inne på slottet. De har dessutom glasutställning nu där 7 konstnärer visar upp sina verk. Vissa helt fantastiska. Här kommer lite bilder som jag tog.

slottet


modell av köket


fängelsehålan


vinkällaren


konstnär: Åsa Jungnelius som gör fantastiska glasverk. Utställningen som var inne på slottat fick man dock inte ta kort på och jag blev tillsagd efter dessa 3 bilder :/

När vi kom hem handlade vi lite och jag gjorde sedan köttfärssås och spagetti. Efter maten körde vi lite Trivial Puruit och drack vin och hade det trevligt.
Idag har vi inte gjort något särskilt då vädret som sagt inte är så kul. Vi har tjötat och kikat på mina barnkläder som mamma hade med sig upp.
Nu blir det slappis på soffan, Micke har redan satt igång vårt PS3 och jag ligger och tittar på lite.

/veronica ♥

pepzi och zingo flyttar in

Idag har vi hämtat våra underbara små kissar. De är verkligen något av det sötaste! De verkar hittills ha funnit sig bra här hemma. Ungefär halv tre kom vi hem och släppte ut dom. Jag tror att de körde en sightseeing på ungefär en och en halv timma innan de var nöjda och gick och la sig. De har hunnit busa, sova (massor), äta, dricka och gått på lådan. Superduktiga killar =)
Här kommer lite bilder som tagits under dagen.

Pepzi myser med matte


Pepzi sover gott hos husse


Zingo somnade på soffryggen


Bus i blomkrukan

Nu ska vi snart se hur mycket sovande det blir första natten...

/veronica ♥

the a-team

Igår kikade vi på A-Team. Filmen bygger från serien som gick under 80-talet. Jag följde den aldrig direkt utan har sett något avsnitt i efterhand. Jag var nog för liten..
Filmen bygger som sagt från tv-serien och handlar om fyra amerikanska soldater som i Irak blir skickade på ett uppdrag där de ska ta tillbaka sedelpressar för 100$ sedlar. Efter uppdraget blir deras officier dödad i en explosion och sedelpressarna stulna. De fyra blir dömda i militärdomstol och skickas till olika fängelsen. 6 månader senare får de hjälp att fly och har siktet inne på hämnd och att rentvå sina namn.

Detta känns som en typisk "killfilm" och det gillar jag. Jag gillar att ibland se en film med coola actionscener där du inte behöver ägna en tanke åt vad som faktiskt händer. Liam Neeson är ju en kanonbra skådespelare och Bradley Cooper superhet =) Jag har ju som sagt inte så mycke minne av serien men Micke tyckte att man lyckats bra med karaktärerna och han gillade med denna.

/veronica ♥

längtar tills i morgon

Idag har vi städat och donat. Jag har tvättat, städat toaletterna, diskat och dammat lite lätt medans Micke dammsugit. På lördag kommer Mamma och hennes man upp så då vill vi ha fint.
I morgon kommer dessutom äntligen våra små kissar hem. Ska bli helt underbart! Namn har vi ockå kommit fram till nu, det blir Pepzi och Zingo. De små pojkarna är väldigt lika men den ena är lite ljusare och har lite mer vitt så han får heta Zingo, den mörka får heta Pepzi. I morgon hoppas jag kunna fånga dom på bild och visa er =)
Nu har vi precis kikat på film och recension får komma i morgon. Nu blir det till att söva!

/veronica ♥

dörrstopp

Idag fick jag hem en superfin dörrstopp i form av en högklackad sko =) Den beställdes igår från Roliga Prylar så jag måste säga att det var fenomenal leveranstid! Den är jättefin och håller upp dörren mellan hall och gästrum som har en förmåga att glida igen.




/veronica ♥

kolakakor

På jobbet har vi alla en liten sötsaksfavorit vid namn kolakakor. De är supergoda men väldigt söta. Idag testade jag att baka min egna. De blev goda men som sagt, väldigt söta. Det är en hel del fett och socker i dom så det är inte så konstigt egentligen. Jag hoppas de går hem på jobbet i morgon.


/veronica ♥

resa bokad!

Idag har jag och Carro fått bokat resa. 7 september bär det av till Santa Ponsa på Mallorca och jag längtar massor. Vi har varit vänner i ca 15 år men aldrig kommit iväg någonstans. Detta var på tiden och kommer bli super!



bilder från Ving

/veronica ♥

dagens shopping

Idag kom mina reavaror från Lindex. Det är första gången jag beställer från dom och måste säga att det gick smidigt. Jag har varit ute efter en axelbandslös bh ett tag nu och hittade en på deras rea. Då den fanns i min storlek där så var det lätt att klicka på köp.


Jag hittade också en fin rosa tubklänning/tunika med små nitar upp till.

 klicka för större bild

/veronica ♥


sugen på ny väska

Hittade en jättefin väska på Melba idag. Den heter Isabelle, finns i flera färger och kostar 449:-



Ska jag slå till?

/veronica ♥

after life

Idag har jag legat och sovit på soffan större delen av kvällen. Vi var hemma vid fem ungefär och vid sex somnade jag till. Klockan åtta vaknade jag av att Micke börjat med maten. Jag gick upp och hjälpte honom och satte i mig två smaskiga kycklingfaijtas. Attans bara att jag sovit två timmar för jag får så sjukt svårt att somna när det är sovdags sedan.
Till maten kikade vi på After Life, en film med Liam Neeson, Christina Ricci och Justin Long. Filmen handlar om Anna som efter en bilolycka vaknar upp på den lokala begravningsbyrå där hennes kropp förbereds för hennes begravning. Hon känner sig förvirrad, rädd och väldigt levande och har svårt att tro att hon är död trots begravningsentrepenörens ord om att hon är på väg över till andra sidan. Eliot övertalar henne att han kan kommunicera med de döda och att han är där för att hjälpa henne. Instängd på begravningsbyrån har hon ingen annan än Eliot och Anna börjar till slut acceptera hennes död. Hennes pojkvän Paul kan dock inte skaka av sig känslan att allt inte står rätt till.

Den här filmen har en bra story, bra skådespelare och är riktigt bra gjord. Man vet inte riktigt vad man ska tro under filmen och precis det gillar jag. Stundvis går det lite kalla kårar längs ryggraden men på det där härliga sättet som man vill känna under en bra film. Den här gillade jag och rekommenderar verkligen dig att se.

/veronica ♥

min egna sko!

Hos Nelly kan man nu designa sin egna sko. Självklart ville jag testa och har nu designat en jag gärna skulle gå omkring i under hösten. Jag hade blivit jätteglad om du ville rösta!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Misstänker att det kan bli någon till sko då tävlingen håller på till 31 augusti. Testa du med.

/veronica ♥


vägning 7

Körde en vägning i morse och det blev en nedgång på -0,4 sedan sist vilket var två veckor sedan. Jag är dock säker på att jag gick upp lite under vecka 27 och jag var inte så sugen på att ta det lilla steget upp. Dålig nedgång på 2 veckor men bättre än inget. Idag blir det en latmansdag men är det uppehåll i morgon måste jag ge mig ut på en promnenad.

/veronica ♥


kost vecka 28

Måndagen började så klart med slarv på grund av att jag inte hann med någon lunch. På kvällen var jag knappt hemma så då blev det inget bra heller.
Resten av veckan är nog någorlunda bra matmässigt i alla fall. Det har ju blivit lite mer bröd men det får man unna sig ibland. Jag har i alla fall inte gått tillbaka helt till de gamla onyttiga vanorna.

Måndag:
Frukost: Liten yogurt
Lunch: -
Middag: 2 rostade smörgåsar med ost, 2 små kanelbullar och ett par kakor
Kvällsmål: 2 korv med bröd

Tisdag:
Frukost: Liten yogurt
Lunch: Falafelsallad
Mellanmål: 2 små kakor
Middag: Tonfisksallad

Onsdag:
Frukost: En grov ostfralla
Lunch: Tonfisksallad
Mellanmål: 2 nektariner
Middag: 2 små tacopiroger

Torsdag:
Frukost: En grov ostfralla
Lunch: Kycklingtallrik med pommes
Middag: -

Fredag:
Frukost: Liten yogurt
Mellanmål: En grov ostfralla
Lunch: Laxsallad
Middag: Sommartallrik (marinerat kött, färskpotatis, potatissallad, grönsaker och tsatsiki)

Lördag:
Frukost: 2 rostade smörgåsar, 2 dl yogurt och ett glas apelsinjos
Lunch: 2 små kanelbullar från Findus
Middag: Färsfylld tortilla med grönsaker, tacosås och hemmagjord guacamole *
Snack: Lite ugnsbakade chips från OLW

Söndag:
Frukost: 2 rostade smörgåsar, en skål yogurt och ett glas apelsinjos
Lunch/Fika: Födelsedagsfika i form av bulle, kaka och tårta
Middag: Tonfisksallad

*


/veronica ♥


the ghost writer

Igår efter sen middag började vi kika på filmen The Ghost Writer. Tyvärr somnade jag med en halvtimma kvar men nu har vi tittat klart på den. Filmen handlar om en spökskrivare (Ewan McGregor) som bli ombedd att avsluta den brittiske före detta premiärministerns (Pierce Brosnan) memoarer efter att den tidigare omkommit i en tragisk olycka. Under arbetets gång tycker sig The Ghost se tecken på att Lang är kopplad till CIA. Kan Lang ha samarbetat med USA undersin tid som premiärminister? Och blev The Ghosts företrädare mördad på grund av vad han fick reda på?

Jag gillade absolut den här filmen. Det är en oförutsedd thriller och ljuset gick faktiskt inte upp för oss förrän i slutet. Bra skådespelare i form av Ewan McGregor, Pierce Brosnan och Kim Cattrall, regiserade gjorde ingen mindre än Roman Polanski.
Absolut sevärd film som jag rekommenderar.

Nu ska jag snart ta mig en dusch och om ett par timmar ska vi iväg på kalas hos Mickes kusinbarn som fyller åtta år.

/veronica ♥

död snö

Idag vaknade jag till vid åtta av en satans fluga som surrade som aldrig förr. Jag gick upp och försökte jaga rätt på den men utan lycka. Jag passade istället på att stänga sovrumsdörren och somnade om istället. Jag tror vi gick upp vid halv tolv ungefär och då blev det med en gång frukost och lite fika på det.

Nu har vi kikat lite på film. Helt rätt väder när regnet öser ner. Vi såg Död snö som är en norsk nazizombiefilm. Den handlar om åtta vänner som ska tillbringa påsklovet i en stuga i de norska fjällen. Av en man som kommer förbi får de höra att området en gång varit ockuperat av Nazityskland under andra världskriget men att lokalbefolkningen till slut fick nog och jagade upp de i bergen. När de hittar en kista med guld väcks ondskan till liv..

Detta är inte alls min kategori när det kommer till film. Jag kan uppskatta zombiefilmer men är inte mycket för splatterfilmer vilket denna skräckkomedi är. Den har lite komiska inslag och en hel del äckliga scener. Med äckliga menar jag inte att man hoppar till utan vidriga scener. Nej, detta var inte så mycket att ha enligt min mening. Micke uppskattade den dock och jag tror att gillar man genren så är den sevärd.

Nu har det slutat regna men det blir nog en fortsatt lugn dag. Nu ska jag pilla lite med min mobil. Måste rensa ut sms och nummer på den gamla och sortera lite nummer på den nya som blev knas.

/veronica ♥

sommarmåltid

Idag åt vi en riktigt sommrig måltid. Hade önskat lite grillat men detta var inte långt ifrån ändå. Det blev vitlöksmarinerad biff, färskpotatis, potatissallad, tsatsiki, tomat, gurka och vitlöksbröd. Till det ett glas rosé och nu ligger jag mätt på soffan igen.



/veronica ♥

horisontellt läge

Just nu ligger jag på soffan och latar mig med ett glas rosé. Snart blir det smaskig middag som jag visar lite senare. Vad kvällen har framför sig har jag ingen aning om men det blir nog ganska lugnt.
För övrigt är det underbart att helgen äntligen börjat. Även om jag är utan direkta planer så har jag längtat som tusan. Bara att få sova ut ska bli underbart. Har varit katastrofalt trött denna veckan på grund av dålig sömn.

Hämtade förresten ut ett paket från Ellos idag. Det innehöll en svart bolero (har slarvat bort den jag köpte tidigare i våras), en vit b-h med brottarrygg och en superfin skinnjacka. Skinnjackan var tyvärr lite för liten så den får åka tillbaka och en större är förhoppningsvis på väg snart. Gör inte jättemycket i och med att den antagligen inte åker på förrän i höst. Riktigt nöjd är jag att jag fått tag på en jag verkligen gillar. Finally!

/veronica ♥

dagen som gått

Förutom att jag fixat med min mobil (som jag gjort större delen av kvällen) har jag tvättat två maskiner och fixat en god laxsallad tills i morgon. Någon mat i magen har vi inte fått idag utan det blev ett par godisbitar istället. Har inte varit särskilt hungriga här hemma.
Efter jobbet åkte vi dessutom förbi våra kissar. Jättesöta och mysiga är dom. Jag kan nog ha två namn på G nu också men är inte helt säker ännu så jag väntar med att säga något. Förslag är välkommna (2 små pojkar är det). Nästa fredag flyttar dom hem till oss och jag längtar =)

/veronica ♥

ny mobil

Jag har världens bästaste pojkvän! Jag har gått omkring här och pratat om en ny mobiltelefon, en Sony Ericsson X10 mini pro har jag varit sugen på sedan långt innan den släpptes. Idag slutade älsklingen lite tidigare från jobbet och när han kom och hämtade upp mig så fick jag ett litet paket. Dröm om min förvåning när jag insåg att han köpt mig en ny mobil. Jag har nu suttit och pillat med den sedan jag kom hem för ca 3 timmar sedan =)





/veronica ♥

drive in bingo

Idag blev det återigen bil-bingo, dock inga vinster denna veckan heller. Jag vann i och för sig en ask matador-mix men det var på vanliga lotter. Kul var det ändå, fint väder och Mickes mamma hade med sig goda piroger vi åt i pausen.

Så här såg det ut i måndags

Nu har jag precis kikat på sista avsnittet av The Hills och slökollar på the final aftershow. Snart måste jag sova!

/veronica ♥


överraskad

Idag kikade jag in på KappAhls hemsida första gången och blev postitivt överraskad. En hel del fina grejer hittade jag och mitt lilla shopping-tok vaknade till.


Randigt linne i flera färger, vill ha ett av varje - 199:-


Vit topp med dekorativ urringning - 279:-


Jeans med supersnygga detaljer i svart urtvättat tyg - 399:-


Beige klänning med blommönster och skärning under byst - 299:-


Vit klänning med skärning under byst och blomdekoration - 399:-


Underbara bikinis i rosa eller turkos pastell - överdel 129:-, underdel 99:-


Bikini med rosa blommor på svart bakgrund - överdel 149:-, underdel 129:-


Bikini med marint tema - överdel 129:-, underdel 99:-

Jag vet inte när jag var inne i en butik senast men när jag nu sett vad mycket fint dom fått in så får det snart bli ett besök.

/veronica ♥


smink

Idag dök världens bästa mascara upp i ett paket beställt från Beauty Planet. Det är helt klart enligt min mening Lancômes Hypnose. Jag passade dessutom på att köpa en ny concealer och ska testa märket Lily Lolo som jag läst lite om men är helt utan erfarenhet. Jag kör idag på i.d. bare minerals men hoppas detta billigare alternativ är bra. Ska skriva en liten rad när jag testat den (har lite kvar från min gamla dock).


/veronica ♥

motion 13 juli

Idag kom vi äntligen ut i naturen. Älsklingen har köpt sig en liten handgps och är inne på geocaching nu. Idag blev det första trippen vilket slutade med en ca 45 minuter lång promenad i rask takt i naturen. Ingen jättetuff terräng men både upp och ner blev det. Trist att vi inte hittade lådan bara..

Denna utsikt hade vi när vi sprang omkring och letade

Nu ska jag ställa mig och göra lite sallad så vi får något i magen.

/veronica ♥

kost vecka 27

Mycket dålig karaktär vittnar denna vecka om och vägning blir det inget med. Nu är det dags att vända om den dåliga trenden innan det är för sent!

Måndag:
Frukost: Liten yogurt
Lunch: Tacosallad
Middag: 150g hamburgare
Fika: 2 små kanelbullar och en dubbeldajm

Tisdag:
Frukost: Liten yogurt
Lunch: Kycklingtallrik (med strips)
Middag: Chicken nuggets, vitlöksbröd och klyftpotatis

Onsdag:
Frukost: Grov tekaka med ost och gurka
Lunch: Kycklingsallad
Middag: Spagetti och köttfärssås
Dessert: Glass i rån

Torsdag:
Frukost: Liten yogurt
Lunch: Spagetti och köttfärssås
Middag: 1 GI-burgare
Dessert: Glass i rån

Fredag:
Frukost: Liten yogurt
Lunch: Kött potatis och tzatziki
Middag: Gratäng med ris och kyckling
Kvällssnack: Popcorn
Nattmat: 2 ostmackor

Lördag:
Frukost: Juice, 2 ostmackor och en skål yogurt
Lunch: 1 strandsmörgås och 2 bullar
Mellanmål: Italiensk glass
Middag: Nötburgare och pommes frites

Söndag:
Frukost (sen): Juice, en ostmacka och en skål yogurt
Middag (tidig): Kycklingkebab i pitabröd
Snack: Några kakor

/veronica ♥

kaos

Idag har det varit kaos på jobbet och jag känner mig helt slut. Inte ens lunch har jag hunnit med. Nu inväntar jag bara Micke som ska komma och hämta upp mig. Därefter blir det till att handla lite och sedan antagligen iväg på drive-in bingo. Jättevarmt är det fortfarande med så även om jag har lust att ligga på soffan måste jag passa på att vara ute lite.

/veronica ♥

cool stuff

För ett tag sedan bloggade jag om CoolStuff och förra söndagen hämtade jag ut ett litet paket som jag fick som tack för att jag var med och tävlade. Hade helt och hållet glömt av att jag skulle få det. I paketet låg det ett set som man gör isshotglas av, en massagegubbe, en mugg som håller din dryck kall, ett värmehjärta och en liten nyckelring med lampa som laddas upp med hjälp av solceller.



Tack så mycket CoolStuff.

/veronica ♥

min helg

Nu ligger jag här helt utslagen i soffan och som jag trodde blev det inga inlägg i helgen. Jag kör en liten sammanfattning nu istället.
I fredags kom Carro och Kenny upp, de var här strax efter sex. Då gav vi oss av till Mickes moster för att fira en av kusinerna. Vi skulle stanna där en liten stund men blev kvar hela kvällen. Vi fick god mat och fick fika och massa rött. Är lite osäker på när vi kom hem men kanske vi halv ett.

Till lördagen skulle vi upp tidigt för att åka till stranden men kom upp lite senare än planerat, tror jag spatserade upp vid nio. Vi åt frukost och tog det lilla lugna då det var varmt men massa moln. Mickes syster dök upp här och sedan tog vi en tur till Torsö (utanför Mariestad). Vi sa hej till Mickes pappa som var där och grejade med sin båt och sedan lånade vi "lillebåten" en sväng. Därefter blev det sol och bad och sedan en glass i Mariestads hamn. När vi kom hem tog vi en dusch, drack lite rosé och gick fram och åt på Taste. Jag åt hamburgare och drack både öl, rosé och en drink. Hemma var vi ungefär vid halv tolv och då satt vi mest och tjötade lite.

Idag, söndag, har vi inte gjort så mycket. Vi sov lite längre idag och åt frukost någon gång mellan elva och tolv tror jag. Jag och Carro försökte hitta någon resa men vi åker in och pratar med någon resebyrå när jag kommer ner till Göteborg nästa gång.  Micke och Kenny har spelat massa PS3 och jag och Carro försökte sola en stund. Fasen för 34 grader i skuggan. Nu har vi haft en regnskur så det är lite svalare ute. Men inne har vi fortfarande härliga 28 grader.. Till middag blev det snabbmat och jag körde på kycklingkebab i pitabröd, Carro en sallad, Kenny en pizza och Micke en kebabtallrik. Nu har de gett sig av mot Göteborg och jag ligger kvar på soffan.

Jag har tyvärr inte tagit några bilder i helgen men ska se till att Carro skickar över dom hon tog. Där kanske finns något att lägga upp. Nu ska jag bara ta det lugnt en stund, sedan blir det disk och fixa middag tills i morgon.

Tusen tack för helgen! Det är alltid lika kul att ses.

/veronica ♥

äntligen helg

Nu är det äntligen helg igen. Jag går och väntar på semestern och helgerna innan får vara små milstolpar att nå fram till. 3 veckor har jag kvar till semestern. I nästa vecka ska vi hälsa på kissarna men inget annat planerat. Veckan efter det (29) får vi äntligen hem de små liven och då kommer vi nog få fullt upp.
Idag kommer ju i alla fall Carro och Kenny upp igen och det ska bli så kul att ses igen, även om det inte var så länge sedan sist.

Världens bästa tjej!

Får se hur mycket bloggande det blir i helgen men jag misstänker inte så mycket. Kanske något inlägg men annars kommer uppdatering på söndag =)

/veronica ♥

kom igen nu

Är det verkligen inte någon som har något härligt grilltips till mig? Dela med dig här senast söndag.



/veronica ♥

clash of the titans

Idag när vi kom hem från jobbet började jag med att diska och Micke damma av lite. Sedan blev det GI-burgare och till dessert åt vi mer glass =)
Vi har också kikat på film idag. Vi tittade på Clash of the Titans. Filmen handlar om Persius, hälften gud och hälften man. Han slår sig samman med ett gäng krigare för att utmana Hades.



Jag tyckte filmen var bra. Jag gillade att det var mer fokus på actionscenerna än överväldigande musik även om musiken gjorde sitt med. Det var riktigt snygga effekter och handlingen var helt ok. Micke hade förväntat sig mer actionscener men jag är nöjd. Det skulle väl vara början som var lite seg och jag somnade till en kvart..

Nu längtar jag till i morgon. Carro och Kenny kommer hit och hälsar på igen. Så här mycket har vi inte setts sedan jag bodde i Göteborg =) Det ska bli superhärligt. Vad vi hittar på vet jag inte riktigt ännu utan det beror nog en del på vädret med.

/veronica ♥

tygskor

I fredags blev det lunch ute och jag kom tillbaka till jobbet med ett riktigt impulsköp. Brevid restaurangen låg Euro Sko och jag tog en snabbkik. 3 minuter senare kom jag ut med ett par enkla vita tygskor.


Jag är riktigt nöjd men det blir bara fler och fler.
Jag har i alla fall bestämt mig för att snart köra en ny rensning och se om jag kan få sålt några på Tradera.

/veronica ♥

glass

Till dessert idag blev det glass. Vi köpte rån, Sia's Apelsinchoklad och Klings Polka. Galet gott var det!


Det inlägget får avsluta kvällen. Snart sova. Försov mig idag och måste komma upp i tid i morgon.

/veronica ♥

inga kissar =(

Idag skulle vi åkt och hämtat kissarna vi varit och tittat på men oj vilken helomvändning det blev.
I morse när vi var på väg till jobbet (med transportburen i baksätet) får jag ett sms från kattägaren som skriver att kattungarna sprang bort igår kväll och att de ännu inte hittat dom. Vid lunch har dom fortfarande ingen ny information och jag vet inte vad jag ska tro.
Besviken som jag var kikade jag lite på annonser och hittade en som hade kattungar inte långt från oss. Vi åkte dit och kikade efter jobbet och blev förälskade. Dessa var mer framåt, handtama och lät oss både leka, klappa, hålla och lyfta.
När vi kom hem insåg vi att vi nog bestämt oss lite för tidigt för de andra, gått mest på att de var söta och inte kikat runt. Fördelen med de vi tittade på idag är också att de inte varit ute något (vi ska ha två innekatter) medans de andra varit ute och sprungit.
Sagt och gjort, jag skickade sms till den andra ägaren och skrev som det var, att vi ville dra oss ur köpet och hittat 2 katter passar oss bättre. Så nu får vi vänta ca 2 veckor till men då kommer dessa hem till oss =)
Det blir 2 pojkar som är bruntigré (randiga) med vitt över nosen och ner på halsen och bröstet. De är bedårande och supersnälla. Nästa vecka åker vi dit och hälsar på dom någon dag efter jobbet!
Nu ska vi bara komma på fina namn med.

/veronica ♥

mobilcupcake

Idag fick jag hem ett jättefint mobilsmycke från Fröken Mini Design. Det är en liten rosa cupcake med vit frosting och strössel. Supersöt och jag blev jätteglad! Nu ska jag bara få på den på mobilen med (mobilen har ett krångligt fäste).



Shoppen drivs av två tjejer och du kan hitta massa fina saker, de har bland annat smycken, saker till hemmet och goda dofter till kroppen. Snart måste jag göra en beställning.

Tusen tack tjejer!

/veronica ♥

pasta

Idag åt vi något vi inte gjort på länge. Vi åt pasta! Jag gjorde en köttfärsås med lök, paprika, champinjoner och majs i och till det lite vit fiberpasta. Riktigt smaskigt.


Lite senare blir det dessutom desserten vi aldrig firade Micke med igår. Det kommer bilder =)

/veronica ♥

födelsedagsmiddag

Älsklingen min är så rolig. Eftersom det är hans födelsedag så får han välja vad vi ska äta, och då struntar jag i om det är onyttigt eller inte. Hans val föll på nuggets och vitlöksbröd. Så det fick det bli idag. Hade lite potatisklyftor i frysen med som jag körde på och till det lite chilisås.



Gott är det men det finns ju så mycket annat gott att välja på. Han ville inte heller ha någon glass, tårta, bakelse eller annan dessert..
Nu så här i efterhand kom han dock på flera saker han ville ha, tex spagetti och köttfärsås eller potatisgratäng, dessutom är han nu sugen på glass =)

Förresten, du glömmer väl inte att ge mig ditt bästa grilltips här!

/veronica ♥

grattis på födelsedagen älskling ♥

Idag fyller min fina älskling år och när han kom hem fick han lite paket av mig. Så här såg det ut.


I paketen låg det två kortärmade skjortor från H&M


En tors hammare, inhandlad på Guldfynd


Ett PS3-spel jag vet att han varit sugen på


Just nu sitter han och spelar och snart ska jag ut och fixa till maten han beställt!
Grattis igen! Älskar dig min fina kille!

/veronica ♥

summering av min dag

Jag får köra en liten kort sammanfattning av min dag.
På jobbet idag fick jag det glädjande beskedet att våra kattbebisar kommer hem till oss på onsdag. Det ska bli såå kul =)
Efter jobbet åkte vi till Lidköping där jag skulle handla lite presenter till någon väldigt speciell. Jag hittade lite till mig själv också men önskar jag hittat lite till. Kände mig småstressad av någon anledning...
Jag fick i alla fall tag på 6 par trosor (Lindex), eyeliner från Isadora, 3-pack steps och två ögonskuggspenslar.


När vi gick där och strosade ringde Mickes syster som frågade om vi ville följa med på Drive-in Bingo och det körde vi till på. Så nu är den oskulden tagen. Det var superkul och jag misstänker att det blir fler gånger, antagligen redan nästa vecka om inte tidigare.

svårt att se men vi fick det till ca 300 bilar. När dom ropar ut nummren är det verkligen knäpptyst

Väl hemma har jag slagit in paket (visar i morgon) och plockat in tvätt. Nu är det alldeles strax dags för sängen.

/veronica ♥

vägning 6

Ny vägning denna vecka trots att jag först inte våga. Jag måste ju faktiskt fortsätta nu oavsett om det går bra eller inte. Döm om min förvåning när vågen i morse visade - 1,2 kg trots en hel del slarv i förra veckan. Ingen motion heller så jag förstår inte riktigt vad som hände. Men jag kan ju inte klaga. Sedan första vägningen 24 maj har jag nu tappat totalt 3 kg exakt. Tyvärr går det inte så snabbt men åt rätt håll.

/veronica ♥

kost vecka 26

Nu ska vi se om vi kan få upp lite inlägg idag. Jag börjar med förra veckans matsedel som tyvärr inte såg så bra ut. Det blev en hel del slarv och det känns inte så kul. Det är väldigt lätt att falla tillbaka i dåliga vanor...
Men denna veckan ska allt bli bättre.

Måndag:
Frukost: En liten yogurt
Lunch (sen): Kycklingsallad
"Mellanmål": Ett bar bitar toblerone och några ballerinakex
Middag: Jordgubbar och hallon med jordgubb/limekesella samt hallon/blåbärsmoothie

Tisdag:
Frukost: Jorgubbar och hallon
Lunch: Falafelsallad
Mellanmål: Daimglass
Middag: En smoothie och två små kanelbullar

Onsdag:
Frukost: Liten yogurt
Lunch: Kycklingtallrik med strips
Middag: En skål med yogurt och allbran flakes

Torsdag:
Frukost: Liten yogurt
Lunch: Räksallad
Middag: 3 korv med bröd

Fredag:
Frukost: Liten yogurt
Lunch: Kycklingsalad
Middag: Hasselbackpotatis, kött och pepparsås
Dessert: Vit chokladpannacotta med hallon

Lördag:
Frunch: En skål yogurt och allbran flakes
Middag: 90g hamburgertallrik
Dessert: 2 glassar och 1 krokofant

Söndag:
Frukost: Yogurt med allbran flakes, 3 rostade mackor med cognacsmedvurst
Mellanmål: 1 kanelbulle
Middag: Köttfärstacos



/veronica ♥

tacodinner

Micke åkte ju iväg till Mariestad strax efter fyra. När han åkt tog jag mig en dusch och sedan gick jag och handlade. Hemma igen så körde jag ett par tvättar och la mig och kika på The Hills. Hade bara sett 1a avsnittet på säsong 6 så jag hade lite att kolla ikapp. Nu är det bara två veckor kvar.
Till middag blev det tacos och jag körde på brödet idag. Smaskigt var det.


Förresten. Jag gjorde en testvägning förrut och det visade inte alls som jag trott. Så som jag slarvat med maten trodde jag att vågen skulle visa på plus men istället visade den lite minus. Låter bra det. Ska väga mig i morgon igen och då får vi se vad veckan visar.

Nu är det snart dags för sängen.

/veronica ♥

the losers & in my sleep

Igår till skräpmaten blev det film. Vi körde på två stycken och hade inte hört om någon av dom innan.
Vi började med The Losers som handlar om en amerikans elitstyrka som blir skickade på uppdrag i Bolivia. Teamet upptäcker på plats att de själva är målet för en fiende de endast känner till vi namnet Max. Teamet antas vara döda och gruppen gör sina egna planer i Bolivia tillsammans med den mystiska Aisha. Tillsammans arbetar dom för att lokalisera och hämnas på Max.


Detta var en actionfilm baserad på en serie skapad av DC Comics. Det är en lättsam film med flera actionscener och upplägget i filmen kändes som en serietidning. Jag gillade den här filmen, det var häftiga scener som var mycket bra gjort. Bra skådespelare och en bra handling. Vill du inte öva hjärncellerna för mycket så se denna.

Andra filmen vi såg hette In My Sleep. Filmen handlar om Marcus som vaknar upp halvnaken på en kyrkogård utan att veta hur han hamnat där. Marcus lider av en sjukdom, parasomnia, som gör att han i sovande tillstånd kan göra saker utan att dagen efter komma ihåg vad han gjort. En morgon vaknar han upp med en blodig kniv vid sin sida och polisen knackandes på dörren. Kort därefter får han veta att någon i hans närhet hittats död ihjälstucken. Kan han ha gjort detta?


Den här filmen började inte så bra. Filmen kändes ganska B, lite som en lågbudgetfilm där man inte gjort något med bilden i efterhand. Inga filter eller effekter. Vi fortsatte dock att titta på den och handlingen vägde upp det övriga. Helt ok skådespelare och intressant story.

Verkar inte som det händer så mycket idag. Micke ska iväg till Mariestad och hjälpa en kompis med sin båt. Det ska vara en killgrej så jag får inte följa med. Ska se om jag orkar ta mig härifrån på egen hand sedan.

/veronica ♥

svettigt

Igår var det galet varmt och vi fick inte gjort något alls. Ångesten ligger kvar men vad ska man göra. Så här visade termometern hemma igår.

Det innebar att det var outhärdligt även inne. Ca en halvtimma lämnade vi lägenheten igår för att handla mat och lite annat gott.

Hamburgertallrik blev det för mig


Därefter lite glass (supergott)


Och en krokofant

Idag visar den på 26 grader ute och 27 grader inne så man är ganska matt idag med. Idag kom vi upp ungefär vid tio och då ställde jag mig och tog hand om fredagens disk medans Micke åkte och handlade frukost.


Yoghurt med allbran och rostat bröd med cognacsmedvurst

Den här veckan har det blivit väldigt mycket bröd och andra onyttigheter och jag ska hoppa vägning i morgon. Jag får skärpa till mig lite under nästa vecka, vi skötte ju oss toppen när vi började.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan vill jag ta mig ut lite.

/veronica ♥

sommartävling med Kelda

Nu är det äntligen dags för en liten tävling igen.
Vinsterna är från Kelda där första pris består av två Kelda soppskålar. Andra och tredje pris är en Kelda t-shirt eller topp.


För att vara med i utlottningen så vill jag att du kommenterar inlägget och skriver ditt bästa grilltips. Det kan vara allt från tillbehör, själva grillningen, sås eller marinad, du väljer. Det jag tycker låter smaskigast vinner. (Glöm inte ange din email-adress). Tävlingen avslutas fredag 16 juli, klockan 12:00 söndag 11 juli, klockan 21:00.

Lycka till!

/veronica ♥


sliten från igår

Igår var Mickes moster och hennes man på besök. Vi drack vin, spelade Trivial Pursuit och åt gott. Till middag blev det hasselbackspotatis, kött och pepparsås. Till dessert blev det vit chokladpannacotta med limemarinerade hallon, efter det fanns det självklart snacks också.



Nu ligger jag på soffan och har lite småångest för att man ligger inne under årets hittills varmaste dag. Termometern visar här 34 grader och det är i skugga. Vi vaknade vid nio men efter att ha somnat om gick vi upp för en timma sedan ungefär. Nu ska vi slappa lite lite till och sedan måste vi göra något.

/veronica ♥

dots and shoes

Nu har H&M igen fått in nyheter och man hittar alltid något fint. Nu är det prickar och skor jag fastnat för. Kika in i webshoppen.‏


Söt prickig klänning - 199:-


Fina bastoppar i två olika färger - 149:-


Superfina prickiga klänningar med stor rosett - 299:-


Cardigan med fastsydda pärlor, vill ha!! - 299:-


Kilklack i kork med färglada remmar - 249:-


Låga stövlar med hög klack, utsida i mocka och insida i skinn - 799:-

Nu sörplar jag lite rosé och ska fortsätta fixa klart maten till våra gäster. Vi hörs senare eller i morgon. Ha en skön kväll!

/veronica ♥

panties

Lindex har nu fått in massa nya härliga trosor i underbara färger och olika modeller. Jag vill byta ut alla mina trosor mot nya fina och det får nog bli en tur börbi Lindex snart.



Alla trosor på bilderna går att köpa till kampanjen 3 trosor betala för 2 som du hittar här. De ovan ligger på mellan 49,50:- och 79,50:-.

kattskålar

Idag hittade jag äntligen matskålar. Jag hittade först på nätet, likadana som mamma och pappa har, men jag ville kika en affär till. Jag var först och främst ute efter något i metall eller keramik då det känns lättare och fräschare än plast. Alla vet ju hur matlådor blir efter ett tag. Vi åkte till Granngården och jag hittade två som var snarlika de jag hittat tidigare.



Jag gillar verkligen tassarna =) De rymmer 0,9 liter och ska nog räcka till två kissar. Enda problemet är att de är tillsammans lite för stora för att få plats på underlägget. Men huvudsaken är att de har något att äta ur.

Nu ska jag förbereda lite mat för morgondagen så jag spar lite tid. Sedan blir det lite mat, inte nyttigt idag heller =(

/veronica ♥