hybrid

Jag älskar kilklackar och nu har Nelly fått in ett par riktigt fina igen. De är i läderimitation med textildetaljer. Finns i svart och beige och kostar 499:-



/veronica ♥

vit och turkos

Hos Gina Tricot finns nu en jättefin klänning i vitt och turkost för bara 199:-


Önskar jag kunde shoppa loss nu inför sommaren!

/veronica ♥


90-tal

Vill bara berätta hur mycket jag älskar NittiLeaks. Helt fantastiskt program med programledare som är kanon och toppenbra gäster. Sjukt roliga klipp och vi har tittat på varje avsnitt hittills. Nu kikar vi på avsnitt 8 av 10.

För övrigt så har det varit en slapp dag. Micke kom och hämtade mig efter jobbet. Då åkte vi till kullen och åt glass i solen. Hemma var vi ungefär vid sju. Jag kollade av de bloggar jag följer och sedan påbörjade jag lite flyttrensning. Det får bli mer imorgon och ännumer på onsdag. På torsdag börjar vi köra dit grejer.

/veronica ♥

iron fist - turkos

Har hittat ett par skor till från Iron Fist som jag vill ha. Jag har redan ett par i svart/silver med rosa detaljer och hittade nu ett par jättefina likadana i sommrigt turkos.



/veronica ♥

bakis

Igår var det vårfest på jobbet vilket var galet kul. Idag mår man dock som man förtjänar. Det var grillning, musik och en hel del alkohol.
Nu kryper jag ner under filten i soffan igen och samlar krafter för att handla mat om en stund. Det lutar åt pizza idag.

/veronica ♥

beslutsångest..

.. eller inte ens beslutsångest. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på vårfesten imorgon. Tycker inte nåt passar till morgondagen och det jag skulle kunna tänka mig sitter inte som det ska. Tror jag får försöka utgå från skorna, det brukar bli lite lättare då =)
Ikväll blir det i alla fall lite hårfärg och det börjar bli dags att påbörja det. Shit vad tiden går. Det ska i alla fall bli skönt med en efterlängtad helg.

/veronica ♥

fattig

Har precis betalat räkningar och känner mig fattig innan juni ens har börjat. Eftersom vi flyttar 1a juni och har kvar gamla lägenheten till sista juni så blev det denna månad dubbla hyror. Men det är ju i alla fall bara en månad. Men det är trots det inte så jättekul.
På tal om flytt så borde vi börja packa och rensa men har ännu inte lyft ett finger. Kanske till helgen men vårfest på jobbet på fredag innebär nog minimal aktivitet på lördag. Får se hur det går med detta..

/veronica ♥

exclusive

Tänkte visa mina favoriter ur Gina Tricots exclusive-kollektion.

♦ Topp 299:-
♦ Lång klänning 699:-
♦ Oneshoulder klänning 499:-
♦ Halterneck klänning 499:-

För övrigt så är jag jättetrött och har inga idéer till inlägg alls idag.

/veronica ♥


salt & peppar

Såg att Stina som har bloggen Obsessive Cuteness har hittat världens sötaste salt och pepparkar hos Urban Outfitters. De hade passat otroligt bra in i vårt kök ihop med alla cupcakesburkar jag hittat och ska få fram i vårt nya kök.

Någon som har vägarna förbi för gärna inhandla detta till mig =)

/veronica ♥

pepsodent - utvärdering

Jag har ju fått testa Pepsodents tandkräm "White Now" via Buzzador och det är dags att tycka till.
Tandkrämen smakar jättegott. Den har en lagom mintig smak och ger ett bra lödder. Enligt pepsodent skall tandkrämen ge resultat redan efter första borstningen genom att den åstadkommer en optisk effekt som gör att tänderna ser vitare och mer glänsande ut. Det fungerar. Jag tycker mina tänder ser vitare ut precis efteråt.
Det avtar dock efter en stund och någon långvarig effekt har jag inte hunnit se. Tyvärr så tyckar jag det är så med de flesta whitening tandkrämerna. Jag går dock på det ändå.
Tandborsten jag fick testa var också riktigt bra. Tänderna känns väldigt rena efter användandet.


Vill du med bli Buzzador? Läs mer här eller registrera dig direkt!

/veronica ♥ 

limitless

Filmen vi såg igår var Limitless med Bradley Cooper i huvudrollen. Bradley spelar en misslyckad författare som en dag springer på en bekant som förser honom med en drog. Denna drog påverkar utnyttjandet av hjärnan och förändrar hans liv totalt.

Det känns som en ny story som jag inte sett tidigare och den fungerar bra. Det är en bra handling och bra skådespelare. Bradley är dessutom riktigt snygg i denna film vilket självklart är ett plus.. Dessutom ser man en liten skymt av vår svenska Caroline Winberg som gör sin första superkorta skådespelarinsats.
Nu ska vi slappa lite och sedan städa bilen. Ska försöka börja rensa ut lite här hemma med. Flytten närmar sig med stormsteg.

/veronica ♥


guckusko

Idag tog vi oss en tripp med bilen när vi kommit upp och fått lite mat i magen. Vi tog en tripp på Kinnekulle och bestämde oss för att se om guckuskon blommade. Det gjorde den. Det är för mig riktigt häftigt när man kan se orkidéer växa vilt. Guckuskon finns lite varstans i sverige men kräver riktigt speciella förutsättningar. Den blommar vanligtvis i början och mitten av juni men i år verkar allt vara ganska tidigt.


Efter denna tripp åkte vi och åt en glass och sedan bar det av till Skara. Där köpte vi bland annat bilschampo, svampar och wipes. Imorgon ska bilen tvättas =)
Kvällen har vi spenderat på soffan och till maten blev det förut en film. Nu blir det snart sängen för mig och jag hoppas kunna sova bort huvudvärken som krupit sig på.

/veronica ♥

matt

Jag har länge varit sugen på ett riktigt matt svart nagellack men inte hittat något. Nu idag såg jag att ELF har ett överlack som ger matt effekt. Kan det vara något?



Lacket kostar bara 15:32 sek och kanske skulle man slå till på en beställning från ELF Cosmetics. Har varit sugen ett tag men det har inte blivit av.
Är det någon som testat grejer från dom?

/veronica ♥

croc

Nelly har nu fått in en ny Matsumoto. Denna gång i krokodilskinnsimitation. Det står "gul färg i krokodilskinnsimitation" men jag tycker inte de ser särskilt gula ut. De är dock ganska fina. Jag har ju ett par i beige skinnimitation som jag älskar. De är jättesköna att gå i och funkar till mycket. Till hösten vill jag ha ett par mörkare.



Nelly 399:-

/veronica ♥

goddess

Suktar återigen efter långklänningar men är ju för kort. Denna fina är 141cm lång och jag är 160cm. Dessutom hade jag behövt tappa några kilon till för att det skulle se fint ut.

H&M 399:-

Om jag kunnat ha klänningen hade jag matchat med;


eller



Allt är från H&M.

/veronica ♥

it's all about the heel

Gillar dessa pumps i skinnimitation med dekoration över hälen i form av stenprydda remmar.

Vivistyle 429:-

/veronica ♥

lika som bär

Hittade dessa bilder och tyckte det var ganska kul. Ser ni likheterna?


/veronica ♥

solgult

Snart finns dessa fina hos Skona Mig för 399:-


/veronica ♥

summertime

Campadre kan man nu köpa superfina klockor. De är från DMND och finns i 15 färger. I vanliga fall kostar de 200:- men går nu alltså att köpa hos Campadre för 120:-. Priset gäller tom 20 maj 08:00. Här är 8 av de 15 färgerna;

Jag vill ha flera stycken men har verkligen inte massa shoppingpengar över den här månaden. Jag får nog hålla mig till att köpa till ordinarie pris längre fram.

/veronica ♥

vinn 40 par skor!

Jag har hittat bästa tävlingen någonsin. Med TLC och Brandos kan man nu vinna 40 par skor. Jag vet inte om jag sett en tävling tidigare som passat mig bättre. Jag håller nu alla tummar och hoppas jag kan ha en chans.
Tävla du med!


/veronica ♥

söndag

Nu har nästan söndagen passerat och snart är det dags att krypa ner i sängen.
Idag gick jag och Micke upp vid nio ungefär. Halv elva åkte vi till Skövde för att träffa syrran och hennes son. Hennes sambo cyklade nämnligen i Skövde och då är det ju utmärkt att passa på och umgås lite. Vi åkte till två små stopp och hejade lite. Sedan blev det lunch på McDonalds. Efter det åkte Micke hem och jag och Jessica fortsatte i jakten på ett nytt stopp men gav upp efter en stund. Då köpte vi fika och åkte till målgången. Vi väntade och väntade för att inse att han redan gått i mål. Då gav jag mig hemåt och förbi affären. Sedan har jag bara slappat på soffan och är dödens trött. Det har varit en bra helg men den har gått så fort.

/veronica ♥

bilen

Lovade ju att visa vår nya bil. Det är en Ford Fiesta, årsmodell -09. Det är ingen racerbil men den är superfin och skön att köra. Liten utanpå men stor inuti. Farthållaren har dessutom redan hunnit bli en riktig favorit =)




/veronica ♥

mitt körkort

Idag hämtade jag ut mitt körkort. Superglad är jag att äntligen ha det.
Körkortet tog jag ju 21 april så det har tagit lite tid. Tyckte det tog tid att få lappen, sedan var jag inte snabb på att ta kortet och nu sist fick jag be posten skicka om det då jag hade svårt att hinna dit det skickats. Så nu äntligen.

Bilden jag tog blev ok men på körkortet i svarvitt ser det ut som någon målat dit håret med tusch. Men jag bryr mig inte. Jag har det rosa kortet, det står körkort på det och det är mitt!

Dessutom hämtade vi idag vår "nya" fina bil. Lovar att visa upp den imorgon =)

/veronica ♥

kitten

Hittade världens sötaste video hos Foki igår. Måste bara visa =)



/veronica ♥

colourful

Färglada är mina favoriter bland H&M's nyheter.


Sommarens sötaste linnen, 79,50


Klänningar i marin stil. Blå och röd med axelband i rep och rep i midjan, 149:-


Klänning i fin modell och fina färger. Billig som tusan med, finns även i svart och vitt, 99:-

/veronica ♥


fjärilar i sängen

Hos Jotex hittar man nu somriga påslakanset med fjärilar på. Jag hade gärna bäddat med något av dessa:


Flerfärgat, 149:- för 2 delar
Rosa & grå, 49,90 för 2 delar (max 2 per person)

/veronica ♥


bikinis

Style by Tyra har fått in härliga färgglada bikinis. Jag bara älskar bikinin Twisted som finns i rosa/svart, gul/svart och blå/svart. Överdelen kan användas på 3 olika sätt, twisted, svart, eller färgad. Priset är 349:-



/veronica ♥

sommarfötter

Fina blommiga wedges från Melba i 3 färger (finns också i denim).



/veronica ♥


partyheels

Fina skor med annorlunda namn från Nelly.

Rudolpha, 449:-

/veronica ♥

helgen

Dåligt av mig att inte uppdatera något i helgen men det har inte funnits några idéer eller någon inspiration. När jag igår tänkte skriva ett par rader ville verkligen inte blogg.se vara med.
I helgen var det planer på att rensa och packa men det blev inget med det. I stället såg min helg ut så här: i fredags kikade vi på film och jag somnade snabbt. Filmen tittade jag klart på igår morse och sedan slappade vi innan vi tog oss ut. Vi åkte sedan en sväng och avslutade med en tripp till Skara. Sedan hem till Mickes föräldrar där vi grillade hamburgare.
Igår kom Micke upp i tid men jag låg och drog mig en stund. Jag fixade en "bilsticka" (usbsticka med min musik till bilen) och sedan tog jag min första tur på egen hand. Jag åkte upp till kinnekulle och träffade en kompis som är där i helgen och kör mc. Efter det åkte jag hem till Mickes föräldrar där det igen blev grillat.

/veronica ♥

marabou sensation

I veckan köpte jag två nya chokladkakor från Marabou och har nog hittat mina favoriter för tillfället. Marabou Sensation Bluberry & Milk och Marabou Sensation Strawberry & Cheesecake.



Marabou Sensation Bluberry & Milk: Mjölkchoklad fylld med blåbärssås och mjölkkräm
Marabou Sensation Strawberry & Cheesecake: Mjölkchoklad fylld med jordgubbssås och kexbitar i mjölkkräm

Båda smakerna är helt fantastiska. Len mjölkfyllning och smakrik bärsmak. Yummy!

/veronica ♥

flatmates

Vid vissa tillfällen vill man gå ut i högklackat men gå hem i flats. För det hittade jag ett par fantastiska skor som är billiga och smidiga för just det. Ihopfällbara ballerina för 199kr paret. De finns i 7 olika färger och hittas hos Metronista. Lite sugen på ett par är jag.
Dessa är mina favoriter:


/veronica ♥


just the right shoe - spring 2011

Igår fick jag mail från Webbpresenten om att de fått in 14 nya samlarskor från Just the Right Shoe. De är jättefina och jag hoppas några dyker upp här i Götene snart. Här är mina favoriter;

♦ Edgy                ♦ E'lan
♦ Experienced     ♦ Infatuation
♦ Flambe            ♦ Lillies of the Valley

/veronica ♥

sommarlack

Eleven.se har nu fått in Mavalas 6 nya vår- och sommarlack. Kollektionen Art Color's innehåller 6 somriga nyanser. Namnen är efter semesterorter och lacken som snabbt föll mig  i smaken är South Beach Pink och Blue Curaçao även om alla sex är fina.

45 kronor styck

/veronica ♥


frusen fika

Igår förberedde jag lite fika till mitt underbara team på jobbet. Det blev frozen cheesecake (faktiskt första gången jag gjorde detta). På lunchen var jag inne på ica och hittade där jordgubbar som jag skivade upp och hade på toppen. Jag gillade min frusna fika och teamet verkade uppskatta den med.

suddig mobilbild

/veronica ♥

sommaroutfit

Igår på lunchen var jag inne på Lindex en snabbis. Klänningen jag skrev om i måndags satt inte som jag önskat men jag kom inte tomhänt därifrån.


Jeansshortsen från Rachel Zoe's kollektion slog jag till på. Snygga och sköna.


Jättefint enkelt linne i ganska tunt material. Baksidan är i samma material som fickan, alltså lite satinaktigt. Det är också lite starkare orange i verkligheten än på bilden. Inte randigt heller, varför blev det så..?

3 par trosor slank med i påsen också.

/veronica ♥

veronica till veronica?

Fick ett tips av Hanna om en tunika hos Gina Tricot som heter just Veronica. Jag gillade båda färgerna och priset på 199:- är bra med.


/veronica ♥

carribean

Var tvungen att testa Marabous nya choklad "Carribean" idag. Det är mjölkchoklad med kokos och banan. Jag tyckte den var god och somrig men väldigt söt.
Smaken är limited edition och finns alltså bara under begränsad tid.



/veronica ♥

rachel zoe for lindex

Tog mig idag äntligen en titt på kollektionen Rachel Zoe designat för Lindex. Den kan med tre ord beskrivas med: romantisk, blommig och volanger. Hittade självklart en del fint.


♦ Jättefin klänning med drapperat liv och och volankjol i satin. Denna är perfekt till vårfesten som är på jobbet om 4 veckor. Kan jag tappa ett par kilon och få lite färg så ska denna bli min. Kanske ska in och testa den imorgon, 399kr
♦ Blommig långklänning med avskärning under bysten och reglerbara smala axelband, 299kr
♦ Lång blommig klänning med stråveck och broderade partier, jättefin till sommaren, 399kr


♦ Rosa linne i blommig spets med knytband i midjan, 149kr
♦ Vitt linne i blommig spets med knytband i midjan, 149kr
♦ Rosablommig top med knappar fram till, snyggt avskuren under bysten, 199kr


♦ Korta jeansshorts med snygga slitningar, 249kr
♦ Vita Espadrillos med kilklack i rep, tyvärr fungerar inte slingbackmodellen på mig, de kasar bara ner, 199kr

/veronica ♥


sanctum

Nu var det längesedan vi såg film men nu ikväll var det dags igen. Vi såg Sanctum som handlar om ett dykarteam som befinner sig i en avlägsen del av Papua Nya Guineas regnskog. De är där för att utforska otillgängliga undervattensgrottor. Allt är dock inte helt problemfritt och efter att en storm utbrytit så ställs teamet på prov.



Även om filmen är snyggt gjord så är det ingen höjdarfilm. Den blir ganska snabbt förutsägbar både i händelser och relationer.

/veronica ♥


körkortspresenter

Igår hos svärföräldrarna fick jag lite presenter för att jag fixat körkortet. Så snälla!


En fin berlock till mitt Thomas Sabo-armband


En mugg med cupcakes på, asken den kom i kan också användas till förvaring.

Tack så mycket!

/veronica ♥

valborgsgrillning

Igår grillade vi för första gången i år. Det var jag, Micke, Mickes syster och hennes kille och Mickes pappa.


Vi grillade Scans "grillspjut" och hade till det fetaostsallad, grillpotatissallad, grillsås och vitt bröd.

Till maten dracks en del vin och efteråt blev det glass.

/veronica ♥