chronicle

I söndags blev det film och denna gång Chronicle. Den handlar om tre vanliga tonåringar som efter en upptäckt i skogen får superkrafter. Det börjar harmlöst med bus men utvecklas snart till något mörkare.



Filmen har snygga effekter men det är lite gäspvarning på den här. Jag hade önskar lite tyngre story men tja, den var väl ok men inte så mycket mer än så. Jag är inte så imponerad.

/veronica ♥


mocka


Det andra paret jag fick med mig från göteborg var ett par skönheter i beige och rosa mocka. Det är hög klack, liten platå fram, peeptoe och en härlig rosett.


Scorett, 1099:-

/veronica ♥

för ett år sedan

Tänk vad tiden går fort. För ett år sedan idag tog jag mitt efterlängtade körkort. Har precis läst igenom mina inlägg från förra året då jag var i Säffle på intensivkurs och kommer verkligen ihåg de olika känslorna jag hade under de två veckorna. Jag var nervös, ledsen, frustrerad, arg (på mig själv) och såklart superglad. Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv som jag var innan uppkörningen. Den glädje jag kände efter är faktiskt också svårt att slå och just att jag kände mig så förbaskat stolt och bra. Härlig känsla!
Hela kalaset gick ju på en liten slant men det var värt varenda krona. Om jag tittar tillbaka på året som gått så har jag utvecklats mycket som bilförare och trots att jag inte kör dagligen så kör jag väldigt mycket bättre än 21 april 2011. Med det sagt så har jag såklart ännu mer att lära och tror jag kommer ha det under en lång tid.
Är i alla fall så himla glad att jag åkte iväg och fick tagit mitt körkort!

/veronica ♥

the adventures of tintin

Igår var jag hemma ca nio på kvällen. Tåget från stockholm blev lite sent och efter en tripp förbi mc donalds var vi i alla fall hemma. Skönt!

Tänkte berätta lite om en av filmenra vi sett det senaste. Det var i söndags som det blev lite tecknat. Vi kikade på The Adventures of Tintin som handlar om såklart Tintin, Kapten Haddock, Milou med flera. Filmen baseras på de två Tintin-äventyren Enhörningens hemlighet och Rackham den rödes skatt.



Filmen är fantastiskt bra gjord och det finns scener där man inte ens inser att det är animerat. Filmens story löper med ett bra tempo och det är en hel del action. Trots detta tycker jag den är lite småseg men helt ok och sevärd ändå.

/veronica ♥


svart lack

Jag har ett tag tittat på ett par superfina men lite för dyra skor från Fashion by C. För ett par veckor sedan körde dock Campadre ett erbjudande och jag kunde inte låta bli. De är i svart italiensk läder och designade av Josefin Craaford. Ordinarie pris är 1799:- men jag klickade hem dom för 698:- + frakt. Nu finns dom dock nedsatta hos just Fashion by C för 900:- De finns även i rött.




Campadre är för övrigt en fantastisk sajt som ständigt har prisvärda ebjudanden för både dam, herr, barn och hem. Registrera dig här.

/veronica ♥


sherlock holmes: a game of shadows

Äntligen blev det dags att se Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Återigen ser vi Robert Downey Jr som just Sherlock, Jude Law spelar igen Dr Watson och i denna film hittar vi lite svensk fägring i form av Noomi Rapace. Tillsammans ger dom sig i kast med Professor Moriarty.



Ungefär två år sedan var det jag såg första filmen och den var bra då och även uppföljaren är bra. Jag gillar Downey Jr och Law som Sherlock och Watson. Det är kvicka repliker, härliga actionscener och en bra skådespelarinsats. Se den om du gillar actionfilmer. Denna får tummen upp av mig.

/veronica ♥


korall


Ett par utav skorna jag fick med mig från göteborg var ett par underbara korallfärgade höga pumps. Dessa fick jag av Micke då jag redan hunnit köpa på mig ett par. Riktigt sköna och finns även i svart, vitt, beige, rosa och ormskinn. Jag är liite sugen på ett par svarta med men ska hålla mig lite tror jag.


450:- Bianco

/veronica ♥


standup

Nu är det snart ny vecka och trots att jag varit ledig fyra dagar så går helgerna lite för fort. Vi var alltså lediga även torsdag och fredag denna vecka. Det fick bli lite extra semester för en tripp till Göteborg. Vi åkte ner på torsdagen och checkade in på Scandic Rubinen. Vi kom iväg lite sent men fick två timmar på stan vilket resulterade i lite scrubber och badbomber från Lush samt två skokartonger, en från Bianco och en från Scorett =) Lovar att visa dom i veckan, kanske ett par senare ikväll.
Innan det var dags för mat så tog vi ett glas i baren och sedan fick vi en 3-rätters middag som bestod av:
Förrätt: Två sorters spanska skinkor med melon- & chili salsa
Fisk: Chili & ingefärsmarinerat laxspett, Quinoa sallad med sparris, fetaost, cocktailtomat samt honungs & myntayoghurt
Dessert: Passions & citroncheesecake med rårörda hallon
Riktigt smaskens.
Kvällens nummer bestod av Peter Wahlbeck, Martin Lagos och Niklas Andersson.


En fantastiskt rolig kväll hade vi och avslutade med en öl på Rockbaren. Detta resulterade i en rejält sliten Veronica på fredagen och de där löst hängande planerna om Ullared alternativt besök hos familj/vänner fick stå över då vi bara ville hem så fort som möjligt. Först idag känner jag mig som människa igen.
Så en trött och lite dyr helg men det var det värt!

/veronica ♥


blått

Suktar lite efter klackarna nedan, båda paren från Zara.


549:-


399:-

Imorgon bär det dock av till Göteborg med hotellnatt och standup på kvällen. Fredag blir det hem igen. Jag hoppas vi hinner med lite shopping och kanske kommer jag hem med ett par nya skor.

/veronica ♥

mission: impossible - ghost protocol

Börjar kortfattat berätta lite om min påskhelg. I torsdags jobbade jag full dag och efter spinningen så blev det utgång här i Mariestad. Långfredagen blev det middag hos Mickes föräldrar och i lördags blev det vin hos ett par vänner.
Igår tog vi det lugnt, efter en tripp till Skövde blev det tacos och film. Vi såg Mission: Impossible - Ghost Protocol som är 4e filmen med Tom Cruise i huvudrollen som agenten Ethan. I den här filmen blir han och IMF beskyllda för att ha sprängt Kreml. Den amerikanske presidenten aktiverar då något kallat Ghost Protocol vilket innebär att staten klipper alla band med organisationen. Ethan och hans team måste nu rentvå organisationens namn samt förebygga en terrorattack,



Filmen är en action rakt igenom. Det är en enkel film utan massa "lull lull" och är väldigt lättsam underhållning. Den innehåller explosioner, biljakter, skottlossningar och svindlande höjder. Säga vad man vill om Tom Cruise men han är allt en bra skådespelare i alla fall. Helt ok och sevärd film.

/veronica ♥