gott nytt år


Gott Nytt År till er alla. Hoppas ni får en riktigt trevlig nyår!

/veronica ♥

zombieland

Idag sov jag länge och det blev ett mellanting av frukost och lunch i form av varma mackor. Till det kikade jag på Zombieland. Filmen handlar om två väldigt olika män som funnit egna metoder till att överleva efter att zombies tagit över. De träffar snart på två systrar som även dom har sitt egna sätt att överleva.



Hur kan jag ha missat den här? En fantastisk zombiefilm som är rätt rolig och blodig. Woody Harrelson är helt fantastisk och gör näst intill hela filmen på egen hand. Jag ser verkligen fram emot uppföljaren som planeras till 2013.

/veronica ♥


förberedd för 2012

Igår fick jag hem nästa års kalender från personligalmanacka.se
Jag har beställt ett par år nu och är supernöjd. I år valde jag en egen bild på framsidan och det fick bli våra söta kissar när dom var små.



Man kan nu också beställa skrivböcker med egen framsida och insida. Det får nog bli en sån längre fram med. Supersnabb leverans med, beställningen gjorde jag 26e december och fick den som sagt igår. Perfekt att man också kan välja startdatum om man vill ha den efter skolår eller liknande.

Nu är det dags för mig att skala räkor till kvällens förrätt!

/veronica ♥

presents for myself

Förutom dom superfina glittriga pumpsen köpte jag lite mer till mig själv i julklapp.


Din Sko


Lindex

Det blev också ett mysset från H&M som jag inte hunnit ta något kort på. Har bott i det då min One Piece är för trasig =( Vill ha en ny..

/veronica ♥

vår?

Vintern har inte ens hunnit komma men vårkläderna trillar redan in. Idag har jag kikat på H&M's påfyllning som visar fina plagg.


Rosa klänning med vippig kjol som jag hade velat bära till skyhöga svarta klackar, 199:-
Blå klänning i samma stil, 299:-
Oversize-top i lila som jag hade haft till shorts och kilklackar, 99:-


Gillar klänningar som ser ut som två plagg. Gillar både den marina och den beige/svarta, 199:-


Slappa somriga i fina färger och lätt glansigt tyg, 69,50


I dessa 13 cm höga klackar står man stadigt på jorden, vill beställa nu då jag är övertygad om att dessa kommer ta slut fort, 299:-

/veronica ♥


redo för gymmet (nästan)

Idag hittade jag ett par nya träningsskor på rean. Det blev ett par Reebok från Team Sportia och det var nästan halva priset.



Jag hittade också två linnen och är nu ute efter ett par byxor eller två. Tänkte ta mig en titt på stadium i veckan. I nästa vecka blir det gymkort och på ett halvår ska man väl lyckas att komma i form.

/veronica ♥

victoria's secret

Min julhelg avslutades idag snörvlande i soffan till Victoria's Secret Fashionshow. Älskar den showen och ett måste att avsluta året med. Tyvärr hade jag hoppats slippa den här härliga förkylning jag tror min bror delat med sig av. Men men, det är bara att lida ut och hoppas den är över till nyår.



/veronica ♥

lite snäll har jag nog varit

I år bytte jag i stort sett endast julklappar med Micke. Jag hade köpt till min systerson och Carros dotter men vi vuxna hoppade över julklappar. Tänkte i alla fall visa vad jag fått. Jag är jättenöjd med alla mina paket!


Filmen Trolltyg i Tomteskogen, så bra =)


En berlock till mitt Thomas Sabo-armband


Två nya skor till min samling, "Urban Influence" & "Lilies of the Valley"


En sprits och 4-pack med "isbollar"


Två spel

Jag fick också ett inramat kort på min systerson. Det är en stående julklapp och jätteroligt att se hur utvecklingen är.

/veronica ♥


god jul

Då var julafton här och snart bär det av till Göteborg. Jag vill bara önska alla som kikar in här en riktigt God Jul!
Här är jag troligtvis tillbaka på måndag.



/veronica ♥

it made my heart beat

Jag hade ju redan köpt mig själv ett par skor i julklapp men det fick bli ett par till. Hittade ett par fantastiska pumps i en nyöppnad butik här i Mariestad. Billiga och såå fina. Det blev ett riktigt impulsköp och jag får se om invigningen kanske blir på nyår.


My Dress, 349:-

/veronica ♥

vårskor

Redan börjar vårens skor trilla in. Idag hittade jag två superfina pumps från Nelly. Tror jag saknar både beiga och blå och dessa var väldigt fina. 12 cm klack, de blå i mocka och de beiga i skinn.


Nelly, 599:-

/veronica ♥

 


julmuffins

Gårdagens bak resulterade i julmuffins. Jag har gjort dom ett par år tidigare och dom finns nog med på bloggen två gånger innan med. Denna gången gjorde jag dom i mindre format. 60 minimuffins blev det. Ett gäng fick följa med till jobbet idag och jag tror dom gick hem. Det är alltså muffins smaksatt med pepparkakskrydda, på toppen är det vit choklad och lingon.



/veronica ♥


amazing!

Det behövs inga ord. Vill ha en ny säsong nu!



/veronica ♥

fright night

Efter julklappsshoppingen igår blev det mat och film. Vi tittade på Fright Night som handlar om Charley. Hans vän Ed börjar misstänka att Charleys granne är en vampyr och kanske har han rätt?



Filmen är en remake på originalfilmen från 1985. Jag har inte sett originalet och var ganska skeptiskt till den här. Enligt IMDB så är det en comedy-horror och jag är inte ute efter komedi när jag tittar på vampyrfilmer. Filmen är dock bra, kanske beror det på mina låga förväntningar, kanske inte. Effekterna var bra och helt ok story med. Jag kan ju se några små komiska inslag men inget som enligt mig förstör.

/veronica ♥


hemmapyssel

Jag vaknade ju tidigt idag men känner inte att jag fått gjort så mycket ändå. De första timmarna spenderade jag i soffan med kissarna och tittade på serier. Sedan åkte jag och handla.
Därefter blev lite gjort då jag griljerade min första julskinka, vi har inte smakat ännu men hur svårt kan det vara?
Sedan bakade jag lite men bjuder inte på någon tydlig bild förrän imorgon =) Detta har vi dock provsmakat och var överrens om att det blev lyckat.


Snart blir det middag och lite mer degande i soffan innan det är dags att förbereda sig för morgondagen.

/veronica ♥


klockan 9

Klockan är 9 en söndag och jag är vaken. Lite småkonstigt, ännu mer konstigt att jag faktiskt vaknade klockan 8 och kände mig pigg. Idag gick jag upp istället för att ligga kvar och somna om. Så just nu ligger jag i soffan och kikar på serier.
Igår vaknade jag med ganska tidigt, ungefär 9 fast då med hjälp av klocka. Jag gick upp och tvätta och tog sedan en tripp till Skövde. Där spenderade jag ett par timmar och fick köpt näst intill allt till julen. Ett par småsaker kvar nu.Jag passade också på att köpa lite julklappar till mig själv. Det blev ett par skor, ett mysset och en tröja. Visar när jag fotat.
Nu ska jag se vad söndagen har framför sig.

/veronica ♥


favorit i repris

Jag tror bara detta stått på menyn en gång tidigare men det är en riktig höjdare. Idag fick den göra ett återbesök och till det ett glas rött. Misstänker att jag kommer fredagssomna tidigt i soffan i dag..


Hemmagjorda texmexburgare i pitabröd. På: salsa, mozarellaost, tomat och ruccola. Till: nachochips och hemmagjord guacamole

/veronica ♥


shoes shoes shoes

Varför är skor så underbara! Tänk om man hade mer pengar och större utrymme? Sist i raden över mina förälskelser är dessa vackra ting från Steve Madden. Hög klack, satin, rosa eller svart och fina stenar pryder klacken.


Steve Madden (Brandos), 999:-

/veronica ♥

pasta

Idag tog suget överhanden och jag frångick min kolhydratfria dagar.


Färsk pasta och pastasås med smak av vitlök och örter. I den hittar man lök, paprika, strimlad biff och körsbärstomater. Smaskens!

/veronica ♥

studs

Är smått förälskad i dessa fina pumps från Nelly Trend. Hade helst velat ha ett par i varje färg då det är omöjligt att välja ett par.


Forget your boyfriend, 599:-

/veronica ♥

lätt variation

Jag försöker ju mig på ytterligare en nyttig matperiod och det går väl si och så med det. Helgerna är inte helt lätta men vågen pekar på lägre siffror i alla fall. Man måste ju få unna sig lite på helgerna =) Däremot insåg jag att jag efter en och en halv vecka blev ganska trött på lax. Hur gott det än är så fick det idag bli något annat.


Jag gjorde kyckling i ugn, stekte lök, paprika och champinjoner, till det en klick creme bonjour - vitlök och örter

/veronica ♥


contagion

Den här veckan fick börja med filmkväll. Vi åt gott och kikade samtidigt på Contagion. Den kretsar kring en dödlig sjukdom som sprider sig över världen. Samtidigt försöker ett läkarteam stoppa epidemin.



Filmer i denna genren brukar vara rätt bra och så även den här. Ingen storfilm kanske men helt ok. Hade jag gjort filmen så hade jag dock gjort lite justeringar av slutet. Men sevärd film och jag kommer säkert vara lite småparanoid nästa gång jag går förbi någon som hostar rätt ut...

/veronica ♥


cravings

Tycker det blivit alldeles för lite skor införskaffade den här hösten och vintern. Dessa fina hade varit välkommna in i garderoben.


Have2have, 498:-

/veronica ♥

idolfinal

Då var det dags för idolfinal. Jag har ett par säsonger hoppat idol och bara sett lite uttagningar, det roligaste =) I år har jag dock sett nästan alla avsnitt och de flesta fredagarna med. Ikväll är det final och för mig är det givet att Amanda ska ta hem segern. I och för sig kanske hon vinner på att komma tvåa då det i de flesta säsonger gått bäst för dom som inte vunnit.
Jag tycker i alla fall hon är riktigt skön och gillar verkligen hennes röst och sätt. Jag tror dock hon har en röst som man antingen gillar eller inte. Jag är en av dom som gillar =) Ikväll får jag nog tom ringa och rösta.



Vem tycker du ska vinna?

/veronica ♥

mys

Jag har varit supernöjd med den OnePiece jag fick i julklapp förra året. Tyvärr har den nu gått sönder och hålet är liite för stort för att laga på något bra sätt. Jag är ju självklart rätt nere då detta är bästa plagget någonsin. Dessutom är det kyligt och jag behöver den nu som mest!
Det är dock lite mycket pengar så jag har kikat på alternativ och hittat ett hos Gina Tricot.


Tro det eller ej men det lutar åt den blå

/veronica ♥

home alone

Så var man ensam hemma då det är sambons tur att gå på julbord. Misstänker att det blir en något lugnare tillställning än min med tanke på veckodag. Jag ska dessutom agera chaufför så dom får tänka på tiden =)
För min del blir det bara till att ta det lugnt ikväll och snart är det dags för min dagsranson med lax. Det går bra förresten!

/veronica ♥

glitter

Fint i vinter med ett par riktigt glittriga skor. I min skogarderob så saknas ett par såna. Här är 3 par i olika modeller från Schuh.


Pumps, £65


Boots, £90


Wedges, £68

/veronica ♥


trött på trassel!

När man ska ha upp sina hörlurar till sin mobil så hinner man praktiskt taget komma till sitt mål innan man trasslat upp sladden. Igår beställde jag en liten rosa donut som man lindar sina lurar runt. Nu håller jag bara tummarna för att den kan hjälpa mig =)


79:- VooDolls (hittas under kategorin "Daily Life Saviours")

/veronica ♥

christmas-wishes

CoolStuff har just nu en tävling där man kan vinna fina presentkort! För att delta ska man blogga om vad man helst velat ha i julklapp från CoolStuff.
Jag kikade in under deras julklappskategori, ställde in kvinna, min ålder och gjorde en sökning. Inte helt oväntat hittade jag fina saker och kan inte riktigt bestämma mig för vilket jag helst vill ha så jag visar båda mina val.


Bling bling kontorsdelar (Pennställ, 129:-/USB-mus, 199:-/Penna 79:-)
Perfekt att pimpa skrivbordet med!


Chokladfontän, liten 349:-/stor 499:-
Behövs det någon kommentar? Vem gillar inte choklad =)

/veronica ♥

stickat

Stack in huvudet på Vero Moda efter jobbet och kom ut med en ny tröja.


Lite längre modell som fungerar lika bra till leggings som jeans. Den får invigas imorgon.

/veronica ♥

ska man slå till?

H&M kör igång med rejäl rea nu och ett par stövlar jag kikat på finns nu till halva priset.


Ljusbruna i läderimitation med 8,5 cm klack.
Från 499:- till 249:-

Hittade ett par mysiga innetofflor med!


Stickade med pälskant och rejäl sula.
Från 149:- till 99:-

/veronica ♥

weekend summary

Tänkte kort sammanfatta helgen då det varit lite frånvaro här.
I fredags var det julbord med jobbet. Vi började med lite förfest här och vid sju var det dags. Maten serverades ca åtta och den var helt ok. Det fanns mycket och välja på men vi var många som skulle hämta så kön kändes som en evighet. Kul var det i alla fall även om det nog slank ner lite för mycket alkoholhaltiga drycker i min hals. Men vad gör det =)
Både lördag och söndag blev därav rätt matta dagar som spenderades i sällskap av dator och tv. Hur kan en helg bara försvinna?


Avslutar med den fina hemmagjorda Cake Pop jag fick av min kollega.

/veronica ♥

lila

Hittade ett par jättefina pumps hos Nelly som hade varit perfekta imorgon till mitt linne. Me like!


Sugarfree shoes, 499:-

/veronica ♥

ca 2kg

Siffran är vad jag gått ner sedan i måndags, alltså på 4 dagar. Nu är det nämnligen dags igen. De där kilona jag gick ner för ett år sedan har jag gått upp igen.

Detta har jag ätit varje dag:

Frukost: Liten yogurt (innan åt jag ingen frukost alls)
Lunch: Nutrilett Smoothie Hunger Control


Middag: Ugnsstekt lax, smörstekt sparris, kokta suger snap peas och en klick Creme Bonjour - Vitlök och örter

Det kanske verkar enformigt men är riktigt gott och har gått bra. Får se vad det blir nästa vecka. Imorgon blir det dock min undantagsdag. Då är det julbord (och lite fest) men såna dagar måste man få ha.

/veronica ♥