nutra•fruit test

I februari skrev jag om nyheten nutra•fruit från Palmolive. Jag såg verkligen fram emot att testa läckerheterna. Det tog dock väldigt lång tid innan jag fick fatt i en av dofterna men så igår, då hade äntligen ica här hemma fått in kiwi. Jag var bara tvungen att slå till och nu är även den testad.
Alla tre duschcremerne är helt underbara, man känner sig ren, fräsch och fruktig när man kommer ut ur duschen. Allra bäst gillar jag den som doftar Granatäpple.


Men både Mandarin och Kiwi är härliga dom med.


Alla tre kommer ha en plats i min dusch under lång tid, dom är svårslagna.

/veronica ♥


christina aguilera

Christina Aguilera har äntligen kommit med lite nytt material. Jag såg hennes nya video på aftonbladet och vet inte riktigt vad jag tyckte vid första lyssningen. Videon har premiär idag och du kan du se här. Låten heter Not Myself Tonight och finns på albumet BI-ON-IC som släpps i sommar.



Det jag dock med en gång tänkte på när jag såg videon var madonna och då först och främst videon Human Nature från mitten av 90-talet. Den videon kan du titta på här:


Vissa självklara likheter tycker jag. Vad tycker du?

/veronica ♥

wood wedge

Äkta läder, trädetalj, öppen tå och snörning. Waffle Lace Up Wood Wedges finns i 3 fina färger på topshop. Alla tre är fina men jag gillar de svarta lite extra för kontrasterna.







Vilka hade du valt?

/veronica ♥


plastskor

När jag var på Urban Outfitters i London hittade jag superhäftiga skor i plast signerade Vivienne Westwood. De är gjorda i plast och jag kan tänka mig att man får känslan av att vara en barbiedocka med dom på fötterna.


Lila slingbackpumps med svart hjärta


Slingbackpumps i peach med blå kula


Slingbackpumps i grått med guldfärgad kula

Jag hittade nu på hemsidan även dessa signerade Vivienne Westwood dock inte gjorda i plast. 12 cm hög träcklack med svarta remmar. Sjukt snygga.


/veronica ♥

anna anka

Ikväll blev det en ny dos av Anna Anka. Nu när jag sitter och funderar på varför jag tittar på skiten kan jag inte komma på en enda anledning. Hon är helt makalöst rubbad. Under första säsongen av Svenska Hollywoodfruar så var hon ju lite kul i alla fall, men då var det i lagom dos. Jag hoppas innerligt att människan försvinner från alla medier efter denna serie. Så underbart i presentationen med; "affärskvinnan Anna Anka"... vad tusan har hon gjort? Mer än att prata avsugningar i tv då.. Att folk tittar på henne kan ju inte handla om att dom tycker om henne. Själv tror hon att hon är en stooor kändis medans jag tror att folk tittar på henne för att inse om hon faktiskt är på riktigt.



Ojoj vilket bittert inlägg. Men ibland måste man.
Tacka vet jag Maria Montazami som jag gärna hade sett en timma i veckan. Hon är ju ödmjuk, lite vilsen och bara riktigt skön. Tummen upp för henne!

/veronica ♥

fortfarande ont

Ryggen värker fortfarande. Det är dock absolut på bättreingsvägen men jag blir hemma minst en dag till.
Jag har i alla fall världens bästa sambo som både tvättat och lagat mat idag medan jag legat på soffan hela dagen. Dessutom så låg det en ask med Marabous nougathjärtan i soffan när jag vaknade och klev upp. Så fint =)



/veronica ♥

maxi

Miss Selfridge har riktigt fina maxiklänningar i olika färger och mönster. Jag vill ha flera stycken. Har du inte vägen förbi en affär så kan du beställa från hemsida. Till sverige kostar det £5 extra per order.
På dagen bär jag helst klänningen avslappnat med sandaler och jeansjacka. Till kvällen är det bara att slänga på dig ett par klackar och lite härliga accessoarer.


Animal


Randig


Svart


Blommig


Blå animal


Denim

/veronica ♥

t-shirt tävling

Jag är nu med och tävlar om fina t-shirts från Phoenixtshirt.com De har fina t-shirts för både killar och tjejer med massa härliga tryck. Helt perfekt tävling nu inför våren. De jag helst vill ska bli mina är dessa; 


Grå Hello Kitty - Jag vill ha världens sötaste kisse över mitt bröst


Röd Little Miss Trouble - Sött tryck i väldigt fin färg


Tim Burton's Alice in Wonderland - underbart tryck från en av årets toppfilmer

Jag bär helst mina t-shirts med jeansjacka (H&M), stuprörsjeans (H&M), solglasögon (topshop) och höga sandaletter (din sko).



Gå du in och tävla med, det kan du göra här.

/veronica ♥

backpain

Imorse gick jag hem från jobbet.
Jag tog två steg ner i en trappa och det bara högg till. Det gör ont på vänster sida mellan skuldra och ländrygg. Det riktigt skär i ryggen och gör ont vid varje andetag. Det som underlättar lite är att ligga eller stå utsträckt.
Pratade med vårdcentralen och blev ordinerad vila och värktabletter. Så nu ligger jag hemma på soffan och försöker glömma av smärtan medans jag slötittar lite på Hells Kitchen säsong 6.



/veronica ♥

legion

Idag kikade vi på filmen Legion. I filmen får man möta en grupp främlingar på en avlägsen diner som tillsammans tvingas försvara mänskligheten. Gud har tappat tron i människan och skickar sin trupp av änglar för att utrota planeten. Människans hopp vilar nu i gruppens händer tillsammans med ärkeängeln Michael.

Detta var en riktigt bra film. Den innehåller action, lite skräck och science fiction. Det är en välgjord och spännande film. Den innehåller dessutom en rad bekanta ansikten, bla ser vi Tyrese Gibson från Transformers, Kate Walsh från Private Practice, Dennis Quaid från bla Cold Creek Manor samt i rollen som ängeln Michael ser vi Paul Bettany från bla Da Vinci Koden.

Om en timma blir det Svenska Hollywood som man inte får missa!

/veronica ♥


nyheter på halens

Halens har fått in lite nyheter och jag hittade två härliga klackar denna gången.


Röd klack med liten platå fram till, annorlunda modell för 499:-


Glad om somrig espandrill i kilklacksmodell för 299:-


Dessutom denna härliga blommiga klänning för 499:-

/veronica ♥

helgen som gick

I lördags så åkte vi på konfirmation. Det var Mickes kusin som konfirmerade sig och efteråt blev det bjudning. Det var helt underbart väder och vi kunde sitta ute hela dagen. Där bjöds på en underbar buffé av potatissallad, sallad, vitlöksdressing, kycklingklubbor, fläskfile och bröd. Riktigt gott. När alla ätit upp så åkte vi hem en snabbis men åkte sedan tillbaka för att fortsätta festa. Jag fick dessutom inviga mina nya skor i lördags vilket var trevligt =)

Söndagen innebar då att jag låg i fosterställning i soffan i princip hela dagen. Jag fick i mig lite grillchips och på kvällen blev det pizza och glass. Helt galet att jag fortfarande känner mig halvsliten och kommer nog inte vara människa förrän imorgon. Helt katastrof, det blir värre och värre för varje år.
Nu står Micke och diskar, så snart han är klar blir det lite mat (läs mackor) och godis och mys i soffan. Förhoppningsvis åker en film på med.

/veronica ♥

roliga prylar

Hos Roliga Prylar kan man hitta massa roliga saker. Här är några av mina favoriter (undantaget från läppglansen jag skrev om här).


Sjukt häftigt ölglas 239:-


Söt mjölkkanna i samma annorlunda utformning som ovan 229:-


Fin dörrstopp som jag vill placera i hallen, finns i rött och svart 99:-


Rosa högklackad telefon 449:-


Papperskorg i form av en shoppingkasse, lite roligare att ha framme 89:-


Dessa vill jag inreda vår blivande "tvättstuga" med 659:-


Mugg med texten Queen of Fucking Everything (denna har jag på jobbet) - 89:-

/veronica ♥


rosa på melba

Melba har fått in lite nyheter och hittade två rosa heels jag gärna vill ha. Båda kostar 549:-


Melinda heel - nitar och dragkedjor


Girly heel - fina detaljer och hög klack

/veronica ♥

den är min

Jag har vid i alla fall två tillfällen bloggat om en underbar väska från Lindex. Den är i vitt tyg med tryckta blommor, en riktg sommarväska. Igår efter jobbet åkte vi in till Lidköping en sväng och jag var tvungen att passa på.


Nu längtar jag till lite mer värme så jag kan slänga på mig jeansjacka och inviga min fina väska.


Jag fyndade dessutom denna fina top/tunika. Den var nedsatt från 249:- till 99:-. Som hittat. (Även denna på Lindex)

Idag blir det iväg på konfirmation och efter det kanske lite fest.

/veronica ♥

the thaw (arctic outbreak)

Till maten idag såg vi en film som heter The Thaw (i butiken hette den Arctic Outbreak). Filmen handlar om ett forskningsteam i Arktis som upptäcker en frusen mammut. Glaciären smälter och samtidigt som mammuten tinar så vaknar en prehistorisk parasit till liv inne i djuret. Forskarna får nu ett stort problem där vissa är fast beslutna om att skydda omvärlden medans andra inte är lika övertygade.



Filmen är helt ok, men inte så mycket mer. Den är förutsägbar men samtidigt bra gjord. Den är lite småläskig och absolut inget för dig som inte gillar småkryp. En timma efter att filmen är slut kliar det fortfarande på hela kroppen. I brist på annat kan denna ses men prioritera den inte.

/veronica ♥

fredagsmys

Idag är det fredagsmys som gäller. Till middag idag blev det smaskig tacos och till det en film (omdöme kommer snart). Dessutom är det så klart helt rätt dag för lite gott.


Chokladen har jag varit på och nallat av. Micke har gett sig i kast med ostbågarna. Däremot klarar sig nog chipsen ett tag till. Jag var supersugen i affären men jag är proppmätt efter middagen.


Lite daimglass är alltid gott och det går alltid ner.

/veronica ♥

sveriges värsta bilförare blev...

Johanna med co-driver Jonne.

 

Är det någon som tittat på detta?
Jag har visserligen inget körkort men tror jag hade kunnat köra bättre utan. Helt galet, men underhållande.

/veronica ♥

h&m paket

Idag fick jag ett litet paket från H&M.


Där fanns det 2 par längre linnen (ett svart och ett vitt) samt ett par korta svarta leggins. Basplagg är alltid bra att ha.


Jag fick också ett härligt turkost nagellack i färgen Aquatini som jag redan har åkt på. Det skriker sommar!




Helt oväntat så låg dessutom skorna jag beställde som var lovad leverans till juli. Jag är superglad. Så fort det är tillräckligt varmt för att lufta fötterna åker dom på.

Psst. Igår kunde jag inte låta bli att beställa lite till från H&M. En topp, en klänning och ett par byxor kommer om några veckor. Det var i alla fall ett bra pris med lite rabatt.

/veronica ♥


glass

Idag slog vi till på lite glass när vi var och handlade. Det blev Klings Hasselnöt (extra fin gräddglass med hasselnötter & rippel).





Glassen var god men den smakade inte så mycket hasselnöt som jag förväntat mig. En smaskig och len gräddklass. Det som var bäst var nog nötbitarna.

Nu blir det ett avsnitt Fringe och efter det sängen.

/veronica ♥

lasagne

Idag efter jobbet tog vi vägen förbi en av Mickes mostrar. Där satt vi i solen och mös. Lite vin blev det och vi var inte hemma förrän vid sju. Nu har jag i alla fall fått fixat min lasagne och den kan nog ha blivit smaskig =) Micke tog sig en liten bit och den var klart godkänd.



Nu tittar jag på Anna Anka som fortsätter sitt sökande efter en assistent.

/veronica ♥

snö =(

Nu snöar det igen. Det är visserligen för varmt för att det ska lägga sig men det är så trist. Näst intill hela dagen har det snöat.
På jobbet här säger dom att det är aska från vulkanen och vem vet, hihi. Tråkigt är det i alla fall nu när man känt att  våren är på gång. Här finns vitsippor och knopparna har kommit på buskar och träd.
Just nu vill jag bara ha blå himmel och sol!
Är det Eyjafjallajökull som spökar?
/veronica ♥

cupcakes

Jag har hittat en underbar sida via denna blogg. Det är Crumbs Bake Shop i USA som har de mest underbara cupcakes. Jag sitter just nu med haklapp framför datorn ;-) Här är några som låter helt fantastiska.


Oprah's Celebration Cupcake - Pink


Vanilla Coconut


Candy


Cherry Blossom


Chocolate Covered Strawberry


Oreo


Cookie Dough


Fudge Chocolate Chip

Nu känner jag ett starkt kurr i magen och ett ännu starkare sug efter min och Carros lilla dröm - att skaffa ett eget mysigt fik.

Bilder lånade från Crumbs

/veronica ♥


ingen mjölk

Jag skulle gjort Lasagne idag, fyra lunchlådor skulle det bli. Självklart hade jag dock missat mjölken till min ostsås och ingen av oss orkade med att åka till affären. I morgon får vi köpa lunch ute och efter jobbet blir det matlagning.
Nu har jag slötittat lite på halv åtta hos mig och nu blir det Dating in the Dark, det måste vara något av det sjukaste i tv-väg på sista tiden. Samtidigt är det ju galet roligt. Tittar du?

/veronica ♥

sommar på ellos

Ellos har fått in många fina kläder. Jag har inför våren och sommaren helt fastnat för tunikor och klänningar och jag kommer nog klä mig i det allt som oftast. Lite kyligare väder så är det bara att slänga på sig ett par leggins under. Ett par klackar till gör pricken över i:et. Här är några urav dom saker jag vill klicka hem.


Söt top med spetsmönster och rosett


Turkos blus i längre modell


Midnattsblå maxiklänning


Maxiklänning i quiltat mönster


Brun kjol som även kan bäras som klänning


Ljusröd plisserad klänning


Mörk aprikosfärgad tunika


Ljus aprikosfärgad tunika


Dimrosa tunika med fint hålmönster


Rosa klänning med volangkjol och rosett


Svart cardigan i kort modell


Lång grå cardigan


Sjävklart några skor med =)


Leopardmönstrade ballerina


Bruna sandaletter


Svart sandalett med träsula


Svart pumps med peeptoe

/veronica ♥


nitar

Har fastnat för de underbara nitklädda pumps som finns på dinsko just nu. De finns i vitt och svart och kostar 399:- Jag gillar bäst dom vita.





/veronica ♥

marabou

Marabou har just nu en tävling där du designar förpackningen till en ny chokladsmak. Tävlingen hittar du här.
Jag har precis designat min och hoppas att du går in och röstar på den! Mitt namn på chokladen är Fantasy och jag kör på fjärilstema.



Temat är Söderhavet och smaken är under framtagande. Kul tävling tycker jag.

/veronica ♥

secret diary of a call girl

Under tiden jag strök idag så har jag sett på serien Secret Diary of a Call Girl. Jag är inne på tredje säsongen. Den handlar om Hanna som också är Belle, en call girl i toppklass vars mål är att tjäna så mycket pengar hon kan. Man får lära känna Hanna/Belle och hennes förhållande till jobb, vänner och familj. I huvudrollen ser vi Billie Piper.



Serien är vitsig och kul, en riktig tjejserie trots att Micke sitter här och skrattar han med. Har du möjlighet så se den.
Nu är det dags för glass (vaniljglass med krossad choklad och chokladsås) och ballar av stål.

/veronica ♥

flowers and butterflies

Idag har jag fått strukit och hängt upp dom nya gardinerna. I vardagsrummet blev det ljusa längder med blommor i pastellfärger.




I sovrummet ljusa gardiner med fjärilar och även här lite blommor.




Känns skönt att ha fått det lite ljusare i lägenheten. Mer vårigt helt enkelt.
Skitsvårt att ta bilder med motljus, därav är bilderna inte så jättebra. Vet helt enkelt inte hur jag ska gå till väga..

/veronica ♥

the daisy chain

Igår blev det enkel middag, korv och pommes. Helt ok mat men måste erkänna att det finns roligare. Fyllde sin funktion i alla fall och höll mig mätt.
Till det kollade vi på the Daisy Chain som handlar om Martha och Tomas som flyttar från London till den Irländska by där Tomas växt upp. Martha är känslomässigt instabil då de två år tidigare förlorade ett barn i plötslig spädbarnsdöd.
Väl på plats så tar paret han om en föräldralös autistisk flicka som heter Daisy. Flickan börjar öppna sig för Martha men det är det enda. Det talas om Daisy i byn och allt verkar inte stå helt rätt till. Saker börjar hända och allt verkar ske med koppling till Daisy.



Filmen var sådär, den var seg och det kunde stundvis gå ett bra tag mellan händelser. Jag vill att det händer mer i denna typ av filmer. Det som var mest upplyftande i filmen var stundvis miljön och även flickan Daisy. Mhairi Anderson som spelar rollen gör det mycket bra och jag ryser vid tanken på flickan.
Jag tycker inte den här filmen var särskilt bra och ska du se den så gör det om du inte hittar någonting annan film som känns sevärd.

/veronica ♥


lipgloss

Jag har hittat flera ursöta läppglans hos Roliga Prylar.


Fairycakes - Söta muffins i smakerna körsbär, citron, viol och kokosnöt (89:-/4-pack)


Gräddglass - Cherry & Berry, Mint Choc Chip och Jordgubbe (79:-/3-pack)


Heaven - Både smakar och luktar chokladpralin (99:-/4-pack)


Icecream - Finns i sex smaker som skickas slumpvis. (29:-/st)


Naughty but Nice - Härliga bakelser(109:-/4-pack)


Tryffel - En chokladtryffel med smaken körsbär (35:-/st)

/veronica ♥


paket från jotex

Igår hämtade vi ut paket från Jotex. Där fanns bland annat en brödkorg, grytvante och grytlapp. Det passar fint i vårt kök som går lite i grönt.



Vi fick också gardiner till vardagsrum och sovrum som förhoppningsvis kommer upp i helgen. Så fort det är fixat kommer bilder.
Jag hade också beställt köksklocka men den kommer lite senare.

/veronica ♥

vad hände med vädret?

I stort sett hela veckan har det varit klarblå himmel sånär som på ett par enstaka bomullstussar. Idag blåser det halv storm och himmlen är täckt av moln i olika grå nyanser =(


taget från vår balkong

Micke behövde göra lite helgjobb så han har åkt hemifrån.
För mig väntar frukost och till det blir det ett avsnitt av Americas Next Top Model samt Gossip Girl.

/veronica ♥


dresses

Lindex har fått in jättemånga fina klänningar. Idag fick jag dessutom en liten clubrabatt i form av 30% på valfritt damplagg. Nu måste jag ju slå till på en fin sommarklänning. Men vad ska man välja?


Somrig turkos klänning med hyskor och hakar fram


Havsblå klänning i bomullsvoile med strasstenar framtill


Blåmönstrad klänning med paljetter och stenar i halsen


Svart klänning med stor variationsmöjlighet


Pixelmönstrad tubklänning


Underbar rosa tubklänning


Stark rosa klänning med fina mönster nedtill


Princessöt klänning i ljus ljus rosa


Draperad klänning med nitar i kahki beige


Grön maxiklänning med brottarrygg

Vilken hade du valt?

/veronica ♥


fredagssnacks

Idag köptes lite gott till ikväll (helgen).


Jag slog till på en marabou schweizernöt och en påse med fruxo (superlängesen jag åt dessa).


Jordnötsringar blev det för Micke. Ny påse kommer den numera i också. Vad gillar du den? Underbart söt liten ekorren på påsen =)

/veronica ♥

tex mex

Idag kör vi på lite "lyxigare" mat som vi försöker göra på fredagar.
Jag har gjort en texmex-burgare med varma Mexican Pita bröd, ruccola, mozarellaost och Rio Grande Salsa. Det serveras med nachochips och hemmagjord guacamole. Burgaren är gjord av nötfärs, ägg och texmex burrito spice mix (Santa Maria).



Det var helt sinnessjukt gott. Något av det bästa jag ätit på länge. Dessutom gick det snabbt och var lätt att fixa.

/veronica ♥


bloggtips

Underbart! Jag fick precis ett tips av Carro att den underbara härliga Maria Montazami har börjat blogga för Amelia. Detta är något jag definitivt kommer att följa! Bloggen hittar du här.


Kommer du att läsa?
/veronica ♥

crazy

Jag gillar Brandos. De har ett stort utbud av alla skor du kan tänka dig. Sneakers, heels, wedges, sandaler osv. De har även skor i alla regnbågens färger och mönster. Jag har plockat ut en rad skor som verkligen är iögonfallande.


Welcome Aboard - Söta med marint tema


Flick Flak - Röda i plysch, lack och paljetter


Itsy Bitsy Betsy - Rutiga med nallar och stor rosett


Love Games - Rutigt, randigt, nallar och hjärtan


Toodleloo - Smårutigt med annorlunda klack


Rocko - Gula med lp-skivor och plastklack


Muerte punk - Dödskallar i silver och blå rosor


Devils Plaything - Turkos klack, djävul i ormskinnsmaterial


Oh no - Galet mönster på turkos bakgrund och kilklack


Mombassa Punk - Lila, rosa, dödskallar och stor röd ros


Killer Cupcake 3 Bow - Cupcakes, rosetter och rosa klack


Zombie Stomper - Grönt monster matchas med rosett i satin

Vilka hade du gått omkring i?
Mina favvisar är nog "Devils Plaything" och "Killer Cupcakes 3 Bow"

/veronica ♥


finally!

Jag har äntligen fått rensat ur mina garderober. Det tog en och en halv timma och resulterade i 3 pappkassar med kläder. Två kassar är ren skit, och en är hela och rena kläder som Carro har första tjing på att se om hon hittar något i. Vi gör alltid så när vi rensar, perfekt återvinning av kläder.
Däremot åkte jag på riktig ångest när jag inser hur många par jeans och fina toppar jag inte kommer i för några j***a kilon. Nu ska dom väck!
Dom kläderna finns alltså kvar och målet är att jag ska i dom och det snabbt.



Nästa steg i min utrensning är väskor och skor. När jag går igenom mina skor tänkte jag passa på att visa vad min skogarderob faktiskt består av. Där är en hel del fina klackar och några helt oanvända faktiskt..

/veronica ♥

varm macka

Idag blev det väldigt simpel men god mat efter jobbet. Vi slog till på lite varma mackor. Superlätt, snabbt och gott. Jag körde på skinka, tomat, ost, basilika och salt & peppar.



Nu är jag mätt och seg. En nypa frisk luft och sedan tar jag tag i garderoberna. På tiden!

/veronica ♥

blåsapa

Världens sötaste apa är denna lilla blåsapa.



Du sätter nageln i hans lilla bananskål och trycker, då blåser han på din nagel och hjälper till att torka dom. Helt underbar och jag har länge tänkt att köpa en. Du kan köpa den hos Roliga Prylar och den kosta just nu 69:- (ordinarie pris 99:-).

/veronica ♥

ben & jerry's

Har precis testat Ben & Jerry's Peanut Butter Cookie Dough. Ny glass på pinne från den framgångsrika duon.
Smak: Vanilla Ice Cream with Peanut Butter Cookie Dough & Peanut Butter Swirls, Dipped in Chocolate & Crumbled Chocolate Cookies.
Bara att läsa vad den innehåller får det att vattna sig i munnen och den gör dig inte besviken. Tyckte den var helt fantastiskt god och jag kommer nog bli beroende i sommar. Kakbitarna och chokladtäcket är supergott. Var lite skeptisk till choklad och jordnötssmör tillsammans men det blir en ljuv romans i munnen. Rekommenderar den verkligen, enda nackdelen jag kan hitta är priset då man verkligen märker att det är en "lyx"glass.




lite sne =)

Nu ska jag göra lunchlådor. Det blir en laddning med köttfärsås och spagetti som räcker torsdag och fredag. Jag håller dessutom på att tvätta. Alltid lika trist men såå skönt när alla kläder är rena och fräscha. Klockan åtta bjuds det på Anna Anka och så länge jag inte sätter mig ner efter matlagningen kanske jag kan börja rensa idag (jag håller tummarna).

/veronica ♥

ps. Micke har förresten köpt ny dator idag, detta öppnar ju för att jag kan få min nya mobil om ett par månader =)


steve madden hos brandos

Brandos har ett litet urval av skor signade Steve Madden. Jag har hittat fyra underbara klackar jag gärna prytt mina fötter med.


Contour - 1299:-


Arleen - 999:-


Regaal-L - 1299:-


Quickk - 1099:-

/veronica ♥


fringe

Det blev inga lunchlådor lagade idag. Det blev inga garderober rensade.
Istället så har vi sett fyra avsnitt av Fringe. Jag har aldrig sett serien innan men den är faktiskt ruggigt bra. Måste se till att titta på första säsongen någon dag.



Har du sett Fringe? Gillar du den?

mobilsmycke

Jag har hittat världens sötaste mobilsmycken. Dom kostar dessutom bara 39 kr styck. Mitt största problem är att jag inte vet vilket/vilka jag vill klicka hem.













Bilder lånade från Fröken Mini Design (där du också kan köpa dom fina mobilaccessoarerna).

/veronica ♥

rent

Nu är det rent hemma, vi har dammat, dammsugit och torkat golv. Rent och fräscht. Balkongen står öppen och släpper in härlig vårdoft.
Kände mig ganska pigg för en liten stund sen men blev nu helt slut. Hade tänkt att ta ett ryck i garderoberna och se vad som ska sparas, slängas och ges bort. Men jag får se.
Nu börjar det bli dags att stoppa en macka i magen och lunchlådor ska fixas. Men först... en powernap på soffan =)

/veronica ♥

metallblommor

Nu är dom mina, iof ett litet tag kvar men ändå. Jag har precis beställt ett par skor från H&M, det är inte leverans förrän mitten av juli men sist jag kollade så var dom slutsålda i min storlek så jag är överlycklig att dom kommer in igen. Jag blev helt förälskad så fort jag såg dom och förstår inte varför jag inte klickade hem dom med en gång.
Jaja, bättre sent än aldrig.


Såååå fina =)

/veronica ♥

the road

Idag blev det film igen, ibland är man inne i en filmperiod och det känns lite som vi är där igen. Idag har vi sett filmen the Road. Den handlar om en far och son som vandrar genom ett grått och förstört Amerika. Himlen är mörk, det är kallt och allt liv är utrotad, så när som på några enstaka människor ut med vägen. Det är dock en kamp på liv och död då människor har börjat attackera varann för kläder, mat och till och med köttet på deras kroppar. Det enda de ensamma två är en pistol, en rostig shoppingvagn och varandra.



Detta är en fantastisk film men, man måste gilla denna genre. Jag kan tänka mig att folk som inte gillar denna typ av film kan tycka den är långtråkig men jag gillade den. Man fascineras av hur människans tankesätt kan bli vid en katastrof. Filmen är riktigt snyggt gjord, man tror verkligen att jorden gått under. Viggo Mortensen är dessutom riktigt bra i rollen som förstörd far och Kodi Smit-McPhee är lika bra som sonen.

/veronica ♥

vårmåndag

Idag har det varit en härlig vårdag. Tillbaka på jobbet igen vilket får en att inse att man har en hel vecka framför sig igen. Idag efter jobbet så satte vi oss på balkongen i solen med var sin kopp te, det är så härligt att ha sol på balkongen. Vi har helt rätt läge så vi har sol från tidig förmiddag till ca 18 på kvällen, perfekt.
Nu har vi precis kollat på film (kommer recension snart) och nu är det dom underbara Hollywoodfruarna, bara älskar Maria Montazami mer och mer för varje vecka. Vilken underbar människa!
Har dessutom hunnit laga lite lunchlådor, det blev 4 lådor med klyftpotatis (hemmagjorda) och cevapcici, till det blir det Lätt creme fraiche med smak av franska örter och en dag paprika & chili.


orphan

Idag har det varit en riktigt underbar vårdag och det blev en stund i solen i alla fall. Vi åkte och tog en kaffe i solen hos Kicki, sköönt att kunna sitta ute i en tunnare tröja. När vi kom hem så tog jag tag i Final Fantasy XIII, det var snart en månad sedan så det var på tiden jag fick ett par timmars spel. Lika kul som sist jag spelade. Till middag blev det pasta och korvgryta.. och film.
Idag såg vi en film som heter Orphan. Den handlar om ett gift par, Kate och John, med två barn. Kate är nykter sedan ett år tillbaka och de försöker att lappa ihop sitt äktenskap. Efter att ha försökt att få ett tredje barn som slutade i missfall så bestämmer dom sig för att adoptera. De faller för en nioårig rysk flicka vid namn Esther. Deras son Daniel är skeptisk till flickan men deras dövstumma dotter Max verkar komma bra överens med Esther. Efter ett tag börjar Kate känna att Esther manipulerar familjen och börjar misstänka att allt inte står rätt till. John lyssnar inte alls på Kate utan börjar tro att det är hon som inte mår helt bra. Kate kontaktar barnhemmet och de försöker tillsammans reda ut vart Esther egentligen kommer ifrån.



Detta är en film i kategorin skräck/thriller och den är verkligen läskig. Isabelle Fuhrman är helt fantastisk i rollen som nioåriga Esther. Filmen bygger upp en riktig stämmning och jag sitter på helspänn hela filmen igenom. Filmen är super, jag gillar den verkligen och då mycket på grund av en oväntad twist.. Tummen upp för den här!

/veronica ♥

luftslottet som sprängdes

Igår kväll till en smaskig pizza såg vi tredje filmen i millenium-serien. Luftslottet som sprängdes tar vid där andra filmen slutar. Lisbeth Salander och hennes far Alexander Zalachenko är intagna och vårdas på Salgrenska sjukhuset i Göteborg och Lisbeth kommer att åtalas för mordförsök på sin far. Samtidigt så fortsätter Mikael Blomkvist att gräva i Salanders uppväxt och han planerar att avslöja för alla hur svenska staten och polisen konspirerat mot henne.



Jag gillade den här filmen. Jag tycker den var intressant och höll intresset uppe filmen ut. Välspelad och en bra avslutning på historien om Salander och Blomkvist.
När jag har hört och läst så verkar de flesta gilla första filmen och tycker att andra och tredje lite kunde ha kvittat men jag är av raka motsatsen. Första filmen var helt ok men jag gillar bättre de två andra filmerna. Män som hatar kvinnor är dock absolut nödvändig då man där får lära känna karaktärerna. Återigen kan detta bero på att jag hunnit läsa första boken och tycker den slår filmen. De andra två böckerna står fortfarande på tur.

/veronica ♥

limited edition

Jag köpte igår hem choklad, två olika sorter från Marabou. Båda två var supersmaskiga och tyvärr måste jag säga, limited edition.


Mjölkchoklad med passionsfrukt och chili - Riktigt god choklad, smakar dock inte så mycket chili, passionsfrukt passade bättre med choklad än vad jag trott


Chokladpraliner med jordgubbsfyllning - Detta var sååå gott, precis i min smak, len choklad med härlig jordgubbsmak

/veronica


insane

Så, då var vi ju på filmpremiären i fredags.
När vi kom dit till sju var det lite försenat filmen körde inte igång förrän kvart i åtta.
Filmen var sisådär, jag älskar skräckfilmer men svenska skräckfilmer blir oftast inte helt hundra. Filmen handlade om ett motell, bridgeburn hotel, lite avlägset, inte många besökare och ganska läskigt. Jag hoppade till ett par gånger i alla fall så någonstans uppfyllde filmen sitt syfte.



Efter filmen kom Mickes mamma och hämtade oss för att köra oss till hotellet. På plats blev det tvårätters middag, räkröra på toas och sedan potatisgratäng, pepparsås och något smaskigt kött. Maten var god och det fanns gott om drinkar och trevliga personer.
Det var lite kul att vara på samma ställe som filmen spelades in, man kände igen sig litegrann trots att motellet nu är helt renoverat.
Vi fick dessutom Willy vid vårt bord. Underbart trevlig man. Jag tror bestämt Micke blev starstruck för en sekund =)


Willy och Micke (se hur lycklig han är)


Willy och jag tar en svängom

Sammanfattningsvis kan jag berätta att vi i alla fall hade en trevlig kväll.

/veronica ♥

à la london

Lördag 24 april i min underbara hemstad Göteborg kör en nystartad satsning igång. Det är en marknad som kommer äga rum på Pustervik och det är en marknad med riktigt nytänk. Idén uppkom av *bemyhero* som inte var helt nöjda med marknadsutbudet i Göteborg och bestämde sig för att starta en egen.
Tanken är en mix av fina och roliga saker till salu samtidigt som du hör dj-musik spelas och varför inte ta en fika eller en öl till ett liveband. Dröm dig bort till Portobello road eller Spitalfield market. Jag gillar absolut konceptet!
Nyfiken? Kika in här för mer info: alalondon.se, se klara försäljare eller vilka som finns på scen.



Pga familjeskäl kan jag tyvärr inte dyka upp men hoppas att det blir fler tillfällen i framtiden. Är du ledig tycker jag absolut du ska gå.

/veronica ♥


filmpremiär

Ikväll ska jag och Micke på filmpremiär. Det är en svensk skräckfilm som heter Insane. Den har premiär här i Götene. FIlmen är inspelad ca 6 km härifrån på ett motell i Brännebrona. Med i filmen är Lars Bethke, Alida Morberg, Johanna Leamo och David Lenneman.
Det som är lite kul är att efter filmen så kommer det bjudas på mat och underhållning just på Brännebrona motell där skräckfilmen spelades in. Kommer bli kusligt men riktigt kul =)
Här kan du se trailern och läsa mer om filmen.



Vad ska du hitta på i helgen?

/veronica ♥

wedges assigned michael kors

Här är några fina kilklackar från Michael Kors som jag gärna hade låtit klä mina fötter.


Gyllene metall


Teak


Trä och kork


Hög espadrill


Rejäl mocha

/veronica ♥

minerals

Jag testade för ett tag sedan på I.d. Bare Minerals smink. Jag köpte ett startkit med foundation, concealer och "puder". Nu hade min foundation näst intill tagit slut och var i lite akut behov av en ny. Jag hittade sajten EAbeauty och beställde en foundation till bra pris. Det var dessutom otroligt smidigt och snabb leverans. Jag beställde detta i tisdags kväll och idag låg min lilla ask i brevlådan, jag blev såå glad. Jag kommer definitivt beställa mer därifrån. De säljer både smink, hårvårdsprodukter, spraytan och tandblekningsprodukter.



Har ni inte testat I.d. Bare Minerals så kan jag verkligen rekommendera det, man känner sig fräsch i hyn hela dagen och det känns dessutom extra bra att det bara är mineraler. Det ska dessuom ha lite extra effekt om man har problemhy (som jag) då det innehåller zink, fråga mig inte hur det fungerar men jag tycker det gör det.

blommigt

En av vårens trender som är oerhört svårt att missa är det blommiga. Det finns hur mycket som helst att finna och jag har hittat en hel del värt att titta en extra gång på.


Sommrig sjal - Gina Tricot 99:-


Armband i trä - H&M 49,50:-


Örhängen - H&M 29,90:-


Tygskärp - Lindex 79,50:-


Tygväska - Lindex 149:- (älskar denna fina väska)


Blåblommig biking - H&M 99:-/del


Mot rosa grund - Bikbok 199:-


Blommigt fodral - Nelly 399:-


Lila grund - Gina Tricot 199:-


Fint tryck - H&M 99:- (riktigt fynd)


Mot grön bakgrund - H&M 399:-


Träklack - H&M 299:-


Blommor i metall - H&M 399:-


Blåblommigt - Din sko 249:-


Med kilklack i kork - Melba 529:-


Svarta remmar med naturklack - Scorett 450:- (en midsommarnatts dröm)

/veronica ♥

bracelets

Hittade fina armband och berlocker på bracy.se Där fanns två fina armband jag fastnade för, båda två fungerar bra att fästa deras fina berlocker i.


Svart med avtagbar fin kula 250:-


Silverkedja med stor variationsmöjlighet 349:-


Söt glassberlock 29:-


Älskade hello kitty 39:-


Smaskig cupcake 49:-


Superfin kula 49:-


Öppningsbart hjärta med en liten nyckel 149:- (love it!)

Nu blir det nog till att göra sig i ordning och krypa ner i sängen. God natt!

/veronica ♥


bonprix

Jag fick för ett tag sedan tipset om sajten bonprix. Tanken var nog att jag skulle kunna hitta lite skor men hittade istället en hel del annat. Fina sommarkläder till verkligt bra priser!


Cremefärgad klocka 149:-


Lila klocka med massa små remmar 169:-


Fin baddräkt 229:-
gillar egentligen inte baddräkt men denna var väldigt fin


Sommrig tunika i blått och vitt 299:-


Hallonrött linne med prickar 129:-


Linne/Klänning i satin 229:-


Top med halterneck och fint fall 199:-


Vit volangkjol 249:-


Blåblommig långklänning 299:-


Maxiklänning i coolt mönster 299:-


Klänning i tubmodell 249:-


Midsommarklänning med halterneck 249:-


Supersommrig turkos klänning 249:-

ps. Flera av kläderna ovan finns i fler färger. ds

/veronica ♥


cocoo

Nu har jag kikat igenom cocoo.se och fastnar som vanligt för smycken som ser goda ut =)


Jordgubbsglass 195:-


Cupcake i lila form 245:-


Sorbet i strut 165:-


Rosaglaserad donut 195:-


Päron- och vaniljglass 195:-


Hjärtformad bakelse 195:-


Bakelse med hallon i topp 245:-

Nu till halv åtta hos mig =)

/veronica ♥

gooodis

Idag blev det en påse smågodis som åkte med från affären. Fick min underbara röda vän idag :/ och då är suget alltid lite extra stort och jag var bara tvungen...
Nu är jag mätt, både på macka och godis och sitter och tittar lite halvt på masterchef som verkar pågå i all oändlighet.
Ikväll ska jag kika på halv åtta hos mig (kändisvecka), det missar du väl inte? Vid åtta blir det Anna Anka och klockan nio fuskbyggarna.
Nu ska jag kika lite på cocoo.se som ska ha fått in lite nyheter, det kanske dyker upp ett inlägg med lite nya favoriter.
Jag skulle absolut behöve (och vill) rensa ur mina garderober men får se hur det blir med det idag.

/veronica ♥

converse

På converse.com kan man designa sin egen sko. Man väljer allt från modell till färger på sömmar, skosnören och insida. Tyvärr så står det att dom inte skickar något internationellt =(
När de släpper på det så vill jag klicka hem dessa fina egendesignade Chuck Taylor All Star Hi Double Upper Canvas.


/veronica ♥

djurfint

Idag är första dagen på denna arbetsvecka och det känns bra att redan bara ha 3 dagar kvar.
Idag efter jobbet åkte vi och köpte biljetter till ett event vi ska på till helgen, därefter åkte vi iväg och handlade lite mat.
Väl hemma så fixade vi fint till våra små Gerbiler, nu har dom det rent och fint och är sysselsatta till tusen.


rent och fint


båda snuttisarna på samma bild

Nu har jag precis bläddrat igenom nya nummret av Elle som har ett helt underbart omslag med vackra Caroline Winberg.



Nu blir det lite slösurf varvat med ett öga på tv'n. Ikväll bjuds det på halv åtta hos mig, dating in the dark och cougar town.

/veronica ♥

helt slut

Nu är det rent. Jag har diskat, städat badrummet, Micke har dammsugit och om en stund väntar moppning av golven. Jag har dessutom rensat ut bland smink och annat i badrummet och insåg att jag nog gjorde en rätt bra rensning när jag blev sambo. Inte alls särskilt mycket att slängas men lite blev det.
Jag har dessutom hunnit se två avsnitt av Bones och kör under tiden lite tvätt.
Snart så ska jag slänga mig in i duschen och därefter laga lite mat. Köttfärsås och spagetti blir det idag. Förhoppningsvis blir det någon film med och vi har två att välja på, antingen Orphan eller Luftslottet som sprängdes.
Imorgon är det dags att jobba och även om det har varit superskönt med 4 lediga dagar så känns det nu som dom gått väldigt fort.

I veckan ska jag försöka rensa ut bland;
♦ skor (tänkte passa på att visa lite bilder på min "samling" då)
♦ väskor
♦ kläder

/veronica ♥

shutter island

Gårdagen avslutades med ytterliggare en film. Vi såg Shutter Island. Filmen utspelar sig 1954 där Teddy Daniels som är en U.S. marshal får i uppdrag att undersöka ett försinnande av en mentalpatient på Boston’s Shutter Island Ashecliffe Hospital. Teddy och hans partner börjar misstänka att allt inte står rätt till och dessa misstankar förstärks när sjukhuset inte låter honom se de papper som han tror kommer lösa fallet. När en orkan sveper in och bryter all kommunikation med fastlandet börjar Teddy sakta ifråga det mesta, vem hans partner egentligen är, hans minne och till och med sin egen mentala hälsa.



Jag trodde denna film var en skräckfilm vilket jag snart fick lära att det inte var. Detta är rakt igenom en psykologisk thriller, en mycket bra sådan. Skådespelarna gör ett fantastiskt jobb och stämningen i filmen är riktigt ruggig. Jag tappar aldrig intresset och vet inte vad som ska hända om fem minuter. Detta är en mycket bra film som jag rekommenderar dig att se en mörk ruggig kväll för bästa effekt.

Då får man se vad dagen har framför sig, det har inte blivit så mycket städande som planerat men kanske lite till idag. Vi pratade om en liten utflykt idag med men vädret känns inte så kul. Grått och trist är det här.

/veronica ♥


tidigare idag

Idag var vi tvungna att ta vara på vädret och ge oss ut en sväng idag med. Det är fortfarande grått och brunt ute men solen sken fint. Då kassan är ganska tom så begav vi oss bara ut på en bildfärd som till slut tog oss till hornborgarsjön. Först avnjöt vi en våffla och en god kopp kaffe (dock sjukt dyr).



Sedan åkte vi runt till andra sidan sjön och tittade på tranorna. Jag var fär för första gången förra året och det blev en snabbvisit även i år. Vi är inga fågelskådare någon av oss men det är ändå lite häftigt att se dryga 13000 tranor på samma gång.



ps. Gatuköket var inte öppet vilket kanske var lika bra så det blir pasta och färsbiffar som vi hade i kylen. ds

/veronica ♥

flickan som lekte med elden

Nu har jag och älsklingen precis legat och myst till Flickan som lekte med elden. Det är den andra filmen i Millenium-triologin som skrevs av Stieg Larsson. Filmen handlar om Mikael Blomkvist som i egenskap av journalist blir uppsökt av en ung man som tillsammans med sin tjej gjort ett stort undersökande arbete på en stor traffickinghärva i stockholm. Mikael blir intresserad och väljer att på sin tidning publicera artikeln. Samtidigt återvänder Lisbeth till Sverige och besöker återigen sin förmyndare Nils Bjurman för att göra honom påmind om hennes hållhake. Strax därefter dör Bjurman och Lisbeth blir anklagad för hans mord liksom det unga paret Mikael Blomkvist jobbar tillsammans med.



Jag har tidigare läst första boken och också sett den filmen. Jag tyckte den här filmen var mycket bättre än den första. Den var medryckande och hade en intressant handling. Jag gillar att den här filmen kretsar mer kring Lisbeth Salander (Noomi Rapace) som är helt fantastisk. Nu vill jag genast se sista filmen och det kan mycket väl ske redan ikväll.

Tack vare att vi kollade på film då det borde lagats mat så orkar jag verkligen inte ställa mig i köket. Maten får bli tillagad i morgon istället och nu väntar istället ett besök på gatuköket. Jag har i alla fall storstädat köket så jag tycker jag slipper ställa mig där idag =)

/veronica ♥

fergieshoes

Jag upptäckte precis (genom tidningen intouch) att sångerskan Fergie designar skor. Riktigt fina skor med mycket klackar så klart =)


Womens Traffic $109


Womens Renegade $109


Womens Empower $99


Womens Quixotic $79


Womens Escape $109


Womens Henney $99


Womens Bedaze $109


Womens Safra $89

Skorna kan du titta på här.



/veronica ♥


law abiding citizen

Idag har vi sett på filmen Law Abiding Citizen. Den handlar om en man som får sin fru och dotter brutalt mördade. Tio år senare startar han ett hämndspel som inte stannar vid att hämnas på mannen som slapp undan sitt rätta straff utan också systemet som lät det ske. Hur ska man kunna stoppa en man från att begå mord samtidigt som han sitter i fängelse?



Filmen är mycket bättre än jag förväntat mig. Det är bra skådespelare (Gerard Butler och Jamie Foxx) och en välspelad film. Filmen är en oväntad katt och råttalek och man vet aldrig vad som händer i nästa steg. Filmen är psykologisk, innehåller en del action och överraskningar. Jag gillade verkligen den här filmen och rekommenderar dig att se den.

/veronica ♥

solig lunch

Igår så avnjöt vi en god middag hos svärföräldrarna, det var grekisk buffé och en hel del vin. Lite småsega idag bestämde vi oss för att ge oss ut en sväng. Solen skiner och himlen är klarblå. Riktigt vårväder är det idag. En liten biltur avslutades med lunch bestående av en smaskig räksmörgås (missade totalt att ta en bild men hittade en likvärdig smörgås på nätet).



Nu är vi hemkomna efter att ha handlat lite mat. Nu ska jag läsa lite glamour och slappa i soffan. Ikväll blir det kycklingtacos och film!

/veronica ♥

glad påsk!



/veronica ♥

snabbuppdatering

Nu är man nyduschad och fräsch. Mickes syster kommer och hämtar oss om ett par minuter för middag hos svärföräldrarna. Firar du påsk? Hur?

/veronica ♥

gult är inte fult

Nu är det ju påsk och vad kan passa bättre än en kavalkad av gula saker. Vem var det som någonsin sa att gult är fult? Jag håller inte med.


Ellos 249:-


Gina Tricot 199:-


H&M 149:-


Lindex 199:-


Nelly (Ed Hardy) 949:-


H&M 99:-/del


H&M 69,90:-


Jet Set 498:-


Lindex 39,50:-


Nelly 149:-


H&M (Sonia Rykiel) 49,50:-


Brandos (Esprit) 399:-


Brandos (Converse) 699:-


Din sko 399:-


Ellos 449:-


H&M 299:-


Nu blir det nog lite frunch och sedan kanske lite final fantasy (det var längesen) eller någon skön tv-serie..

/veronica ♥


fika

Nu blir det kvällsfika bestående av två delicatobollar och invigning av de nya teérna. Vi fick äntligen invigt våra muggar från ikea med. Jag dricker smaken "Cranberry, Raspberry & Elderflower" och Micke testade "Cherry & Cinnamon". Micke tyckte bra om sitt och mitt var med supergott. Teérna är fint rosafärgade dessutom.




Jag har köpt världens sötaste servetter med =)
Nu blir det tv-underhållning i form av Americas Next Top Model (säsong 14)

/veronica ♥

påskpyntat

Jag är inte så mycket för påsk men ville ha något litet pynt i år. Det fick bli ett ris. Jag hittade ett med några förisatta rosa fjädrar, köpte två paket med ägg i olika storlekar och färger (rosa och grönt) och några hönor. Jag tycker det räckte alldeles utmärkt och pryder hemmet fint.



   

Nu väntar dessutom lite ledighet och jag kan inte vänta på att få lägga mig så jag kan få sova ut utan att klockan ringer i morgon.

/veronica ♥