victoria secret

Jag kikade på Victoria Secret fashion show lite tidigare idag, eller kikade och kikade, jag satt som klistrad. Jag tycker showen är underbar. Påkostat och läckert, härliga underkläder och snygga brudar. Dessa kvinnor måste vara några bland dom absolut snyggaste på denna planet, jag kan bara drömma om att vara hälften så snygg. Det är nog många som håller med mig. Det är nästan så jag börjar undra varför jag tittar, lite småångest får man men jag kan inte låta bli att titta. Heidi Klum imponerar stort med att komma i de där kläderna ca 6 veckor efter födsel..
Det är ett givet "måste se" varje år. Här är lite smakbitar! Njut =)



Kanske inte så svårt att lista ut att mina favoriter är Miranda Kerr och Marisa Miller.

/veronica ♥


naglar

Igår blev det en liten tripp till "stan" efter jobbet. Där fyndade jag lite fina trosor på H&M på rean. Det blev också strumpor, ny foundation (Maybelline's Pure Mineral Liquid Foundation) och lösnaglar. Tidigare använde jag alltid lösnaglar, gjorde egna i akryl, eller limmade på och målade i roliga mönster och färger. Men för 1 år sedan så gav jag mig tusan på att jag skulle hålla mig undan lösnaglar. Jag har inte bitit utan de har bara varit så sköra att de går av hela tiden. Jag höll ut och mina riktiga fick växa ut. De har fungerat bra och med stor hjälp av Depends myrraolja. Finns för en billig peng på bl.a. Åhlens och Kicks. Den är superbra och väldigt drryg. En droppe på varje nagel som sedan masseras in. Naglarna blir inte superhårda men mycket tåligare, det är dessutom bättre då den går in i nageln och inte lägger sig ovanpå som många förstärkare gör.

Nu på vintern är det dock värre. Mina naglar blir sämre och jag orkar inte smörja in. Så igår köpte jag naglar. Färdiga med fransk manikyr. Jag testade Brodway nails som jag köpte på Åhlens.



Jag tycker dom blev ganska bra.



Det gick dessutom jättefort!
Jag har egentligen planer på att gå till salong. Hade varit kul att få långa fina som håller lite längre. Men det är ju ganska dyrt. Dessutom vet jag inte riktigt vilken salong osm är bra och prisvärd här i området. Men jag ska leta och nästa år kanske det blir av!

/veronica ♥


höga klackar och knalliga färger

Nu sitter jag och drömmer. Det är trots allt ganska härligt med en vit vinter. Istället för att det är grått, regnigt och blött. Men brrr vad kallt, 11 minusgrader i morse, man är inte så sugen på att kliva utanför dörren. Men om ca 10 dagar bär det av till solen. Det ska vara ca 20 grader på Gran Canaria nu och det duger bra nu i vintermörkret.
Det får mig att drömma om sommaren. Enligt mig bästa årstiden. Då kommer alla härliga skor fram, i knalliga färger och med höga klackar. Jag längtar redan och har redan hittat några härliga skor som åker upp på shoppinglistan inför sommaren!



Och ja, jag gillar rosa =)



Just nu är det bara is överrallt så jag får stappla omkring som bambi på hal is om jag ska ge mig på hög klack. Nåja, jag får hålla ut några dagar till och sedan får jag njuta av att kunna vifta fritt med tårna!

/veronica ♥


nyårsklänning?

Nu är det inte långt kvar till nyår. Jag vill så gärna ha en ny fin klänning till nyår. Jag vet ännu inte riktigt vad vi ska hitta på men fin vill man alltid vara. Jag har letat ihjäl mig efter en ny klänning men kan verkligen inte hitta något jag är nöjd med. Nu är det inte många dagar kvar och jag har en känsla av att jag får återanvända något jag redan har. Kanske bara piffa till med lite nya accessoarer istället. Blir dessutom billigare. Behöver alla pengar jag kan få ihop då jag åker till Gran Canaria 9 januari =)
Jag har i alla fall hittat en hel del fina klänningar (och billiga) på nätet men det är lite sent att skicka efter nu.
Dessa kan jag dock tänka mig att ha på nyår.

Ellos:
mörklila med justerbar längd 499:-
svart oneshoulder med lätt drapering 249:-



Ellos:
cerise i lättballongform 249:-
svart med silvernitar 399:-



H&M:
cerise med stödskenor för passform 199:- (på rea)
svart med spetsklädd bustier 199:-



Halens:
röd i plisserad modell 499:-
blå med fina rosetter nedtill 599:-



Lindex:
röd med tyll nertill 249:- (på rea)
svart oneshoulder med ärm och vidd upptill 699:-



Favoriterna är nog den lila från Ellos och den blå från Halens.

/veronica ♥


söta sockar

Måste visa mina nya fina sockar jag köpte på H&M när jag var med min bror och shoppade på julafton.
Superfina med Hello Kitty på!



/veronica ♥

min jul

JULAFTON
Väl nere i Göteborg efter en ca 2 timmar lång bussfärd blev jag upphämtad av min bror. Alltid lika kul att träffa honom. Jag och brorsan började med att åka till Allum, ett köpcentrum i Partille där pappa bor.
Han hade inte köpt några julklappar så vi började med det. Det bästa var att jag fick peka ut vad jag själv ville ha =) Väl hemma så blev det lite fika med massa god choklad. Kalle Anka blev det självklart klockan tre och därefter förbereddes maten. Nu till julklapparna.
Min bror fick en mössa och lite euro jag och pappa fixat till hans nyårsresa till Berlin. Pappa fick en cd-skiva, en bok om hur bra han är, choklad och kaffe.
Jag fick av min bror ett lila underklädesset samt ett jättesött läppglans som fanns gömt i en rosa discokula.
Av pappa fick jag en väderstation jag önskat mig.





Resten av kvällen spenderade vi i soffan. Min bror åkte till en kompis och jag och pappa kollade på lite James Bond

JULDAGEN
Jag sov läänge, eller till tolv. Åt lite frukost och gjorde mig sedan i ordning. Jag och brorsan åkte till mamma och var där ca halv fyra. Ca en halv timma senare kom min älskling också dit. Det dröjde inte så lång tid förrän det blev julbord här också och sedan mer julklappar. Min bror fick en liten lyckodocka som ser ut som en voodoodocka. Mamma fick en lavendel-skrubbtvål, presentkort på Kicks och en liten bok om mammor. Mammas man fick presentkort på KappAhl och en bok om Puckon (människor som gjort riktigt knasiga saker.
Jag fick av min bror ytterliggare ett underklädesset, detta i svart. Av mamma och hennes man fick vi en riskokare som stod med på önskelistan.

Kvällen här bestod sedan av vin och lite spel, vid två-tiden var det dags att knyta sig.

ANNANDAG JUL
Idag åkte vi till min (halv)syster och hälsade på hennes familj. Den består av henne, hennes sambo, min underbara systerson på drygt ett år och deras lilla kisse. Där blev det fika och mer julklappar.
Min systerson stod här i fokus och han fick en leksak, en tröja, en bok och en handdocka som såg ut som Nalle Puh.
Min pappa fick en jättefin årsalmanacka med bilder på syrrans pojk och jag fick ett jättefint inramat kort. Fick ett förra året också så det ska bli kul att se hur han förändras. Sedan åkte vi hemmåt, det tog ca 3 timmar men då gjorde vi en liten avstickare förbi "Gyllene måsen", supergott efter all julmat.

Detta blev ett ganska långt inlägg men det mest pga lathet och att all tid ägnats åt familjen i jul.
Idag har jag och min going bara legat på soffan, film och fajitas har det blivit.
Snart dags för sängen och tillbaka till jobbet imorgon.

/veronica ♥


god jul!

Nu sitter jag på en buss på väg hem till Göteborg. Det är alldeles vitt utanför, supermysigt! Det känns verkligen som jul faktiskt. Igår så öppnade jag och sambon våra julklappar eftersom vi firar på var sitt håll idag.

Han fick:
En hemmagjord tavla föreställande Bob Marley
Om Gud av Jonas Gardell
Seinfeld säsong 1och 2
2 biljetter till Big Comedy

 
Jag fick:
En ny sko till min samling (Just the Right Shoe) "Unquenchable"
En jättefin Hello Kitty-klocka (armbandet är dock lite litet så vi ska se om det går att byta eller köpa nytt, älskar urtavlan i alla fall =))
Och ett superduperfint halsband av Efva Attling (homo sapiens fast även kedjan är i silver istället för med läderrem)





Jag är verkligen toppenglad =)
Nu känns det skönt att komma hem och träffa familjen ett par dagar.
Nu blir det nog till att titta på ett avsnitt DH.
Återigen; ha en riktigt God Jul!

/veronica ♥

dan före dopparedagen

Nu är det inte långt kvar. För en gång skull har jag oerhörda julkänslor med, jag tror det är all snö som gör det. Det är så fint, alldeles vitt och alla små lampor överallt. Känner mig nästan som ett litet barn igen, alldeles förväntansfull.
Jobbar halvdag idag så nu är det dryga 2 timmar kvar av dagen. Sen ska jag in till stan med min sambo. Han ska shoppa alla sina klappar idag. Jag trodde att jag var klar men fick ett infall igår och insåg att jag nog måste handla något till älsklingens föräldrar och syster. De är så oerhört snälla och generösa så någon liten klapp ska jag se om jag hittar.
Sedan blir det en lugn mysig kväll i soffan, lite glögg och paketöppning =) Hoppas verkligen han blir glad för klapparna, jag är mer spänd över det än vad jag själv kommer att få. Det spelar inte jättestor roll (bara lite).
Imorgon bitti avgår bussen till Göteborg och hem till pappa. Då blir det julafton 1 av 2. Juldagen spenderas med min mamma. Har en känsla av att det kommer bli en bra jul.

Dagens vill ha är förresten ett superfint skohorn.

 

Detta finns på tingshop.se Tyvärr är det slutsålt för tillfället och har inte letat runt något mer. Men jag håller ett öga på det, vill ha det svarta.

Dessa härliga är ett alternativ också, rosa fint skohorn.



Finns att hitta på favoritsaker.se

/veronica ♥

anna anka

Nu har jag precis kikat på avsnitt 4 av "Anna Ankas Jul". Jag har tyvärr missat de tre första avsnitten men ska nog kika på TV3 Play.
Jag kan inte låta bli att älska denna människa. Hon säger precis vad som faller henne in utan att ägna det en tanke i förväg. Säkerligen är mycket planerat för att skapa lite rubriker. Jag tror trots allt att hon är smartare än vad hon ska framställas som. En kollega till mig kunde inte släppa att hon sa att "Carmen Electra ser ut som ett sprängt rövhål"... Herregud, kan man säga så?? Hahaha. Ibland skulle man vilja plocka ner henne på jorden. Men det finns ingen som kan säga att hon inte är underhållande =)

Förresten så skar jag upp min vita limetryffel idag. Dom blev supergoda. Mycket nöjd med det lilla julbak det blev i år.



/veronica ♥

choklad

Jag fick för någon vecka sedan en liten smakbit på en kommande chokladkaka från Marabou.
Det är en ny smak i serien "Sensation". Jag var lite tveksam till den nya smaken "kanderade mandlar och havssalt" men den var toppengod.
Längtar till den dyker upp i butikshyllan. Rekommenderas verkligen varmt!



/veronica ♥

julmuffins

Nu har jag varit duktig och bakat.
Det blev finfina julmuffins som ni ser nedan. Det är muffins med pepparkakssmak, vit choklad som glasyr och små lingon på toppen.
Den söta chokladen och de syrliga lingonen gör sig super tillsammans. Receptet hittade jag på kokaihop.se förra julen och det kommer nog bli ett återkommande inslag. Dagens laddning ska med till jobbet i morgon.



Jag gjorde också vit limetryffel som står och stelnar i kylen. Förhoppningsvis blir dom bra och jag kan få upp en bild i morgon.
Annars har kvällen inte gett så mycket. Jag har spenderat största delen av kvällen i köket och älsklingen har suttit och kollat på Fringe. Jag har inte hunnit börja kolla på den serien ännu, har alldeles för många andra favoriter, så han får kolla ensam. Själv tittar jag mest på Gossip girl, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Dexter, Supernatural mm mm. Längtar redan tills Grey's kommer igen efter jul. Just nu följer jag DH men jag har några avsnitt kvar att kolla på, känns aldrig som tiden räcker till.
Nu är det i alla fall dags för en varm snabbdusch och sedan sängen. Kommer säkerligen ta ett bra tag innan man kommer i säng ändå. Men jag längtar redan =)

/veronica ♥


räknar ner

Nu är det inte många dagar kvar till jul. Ska bli så härligt med lite ledighet.
Alla julklappar handlade (nästan iaf), pyntet uppe och julkoordinering gjord, det blir mycket planering kring jul när man har skilda föräldrar och dessutom sambo på annan ort.
Ikväll blir det nog lite julbak, ska ge mig på att baka julmuffins och vit limetryffel. Hoppas jag kan slänga upp lite bilder sedan =)

/veronica ♥


4e advent

Idag är det ju näst intill julafton, förutom att man har ett par dagar kvar att jobba.
Det blev ingen lasagne igår, men hemmagjord pizza var smaskens.
Djuren fick fräscht igår med. Vi har två små söta gerbiler, Peanut och Popcorn, en mamma och hennes dotter. Vi gjorde riktigt fint i akvariet åt dom.





Idag har största delen av dagen spenderats i soffan. Jag och älsklingen har sett på film och slappat. Först såg vi Invasion vilket var en mycket bra film med Nicole Kidman och Daniel Craig, sedan såg vi en inte lika bra film, Slither, rekommenderar inte den. Någon alien-splatter film. Inte riktigt min smak.
Pyntats har det gjorts med, granen har åkt upp och några små tomtar har fått flytta in i lägenheten.
Slog in mina julklappar idag med. Det blev tema "änglar" i år. Fint papper med änglar på, guldsnöre och etiketter med små bokmärkesänglar. (Saknas dock några paket på bilden)




4e ljuset tänt!




/veronica ♥


ny design

Nu har jag gett mig på att försöka göra min layout lite mer personlig.
Jag fick massor av bra tips på: http://designadinblogg.se/

Vad har då lördagen framför sig? Idag blir det en soft kväll med min fina älskling. Snart iväg och handla lite till en god lasagne.
Vad behövs mer göras då?
» Granen ska sättas upp.
» Våra små gerbiler behöver nytt strö.
» Fixa klart en av julklapparna till pappa.
» Slå in julklapparna.
» Tvätt.

Finns alltid massa att göra. Av någon anledning blir man dock alltid kvar längre i soffan än planerat.
Får se hur mycket det blir gjort. Har ju söndagen kvar oxå.

/veronica ♥

för skotokiga

Jag sprang på dessa samlarskor strax efter att jag flyttat. I en porslinsaffär hittade jag helt underbara små samlarskor. De heter just the right shoe Det är små prydnadsskor. De började tillverkas i slutet på 90-talet och kommer i olika årskollektioner. Det är i de flesta fall eleganta högklackade skor i fina färger och former. De är är gjutna i form och sedan målade och dekorerade för hand. Den svenska leverantören heter elmh.nu De går att kontakta för att hitta en återförsäljare nära. De har också en webshop, www.webpresenten.se, där man kan köpa deras skor om det är för långt till närmaste återförsäljare.
Jag har hittills fått fem stycken och hoppas på ytterliggare någon i jul kanske =)
De kommer i en liten skokartong men en historia om just den skon. Nästan ett måste för den som älskar skor!
Nedan ser du dom jag samlat ihop samt den fina kartongen de kommer i.

miami


delicate daisies


clueless

legally pink

pearly gates


den fina skokartongen

/veronica ♥

*uppdaterat 2009-12-23*


1 vecka kvar

En vecka kvar till julafton.
Längtar lite smått, det blir en liten mysig julafton med pappa och min bror.
På juldagen firar jag med min mamma, hennes man och min bror. Älsklingen kommer också ner och gör oss sällskap.
Fast våran julafton får bli 23e, då blir det lite klappöppning och mys hemma.
Glögg och pepparkakor och massa tända ljus =)

Lite extra julstämmning redan nu tycker jag det är med all snö där ute. Ruskigt kallt bara, tror det är nånstans runt -7°C. Man drar sig nästan för att gå ut, härligare att sitta inne och titta ut.
Jag tror bestämt att det är dom bästa förutsättningarna för snö under jul på väldigt länge. Jag kan inte komma på när det senast var en vit jul. Jag håller alla mina tummar!

/veronica ♥

julklappar

Idag är jag i stort sett klar med alla julklappar. Jag har min kära lillebror kvar. Vad köper man till en 25-årig kille? Det blev lagom dos med julklappar i år, inte så farligt många.
Det fick bli fokus på min underbara systerson på 1 år och älsklingen här hemma.
Hoppas innerligt att alla blir glada för mina klappar, men jag tror jag har träffat rätt i år. Jag tycker alltid att det är roligare att ge bort än att få. Att få är alltid kul men det är alltid lika kul att se det glada leendet och då vet man att man köpt rätt.
Nu står en hemmagjord potatisgratäng i ugnen, lagom klar till min fina darling kommer hem. Aldrig kul att behöva jobba över men han har lyxen att få maten serverad =)

/veronica ♥


olydig?

Jag bara måste skriva en notering om olydig.se
En kanonsida med hemmagjorda tygväskor i olika storlekar och färger.
De har allt från större neccessärer och väskor till mindre tygbörsar och tampongväskor.
Allt är sytt för hand vilket gör att två produkter inte är likadana.
Det är snabb leverans och de är väldigt hjälpsamma. Det är bara att skicka ett mail om man vill ha hjälp med något eller har några frågor.
Kanske något i julklapp?



/veronica ♥


seriemördare

Idag har jag inhandlat 3 stycken nya böcker. Det blev "Jack Uppskäraren: kriminalfall och legend" av Glenn Lauritz Andersson, "Två nötcreme och en moviebox" av Filip Hammar, Fredrik Wikingsson och den jag tänkte nämna lite mer "Seriemördare: hur blev de sådana monster?" av Charlotte Greig.

Jag har bara hunnit läsa de två första kapitlen ur den sistnämnda boken och den är oerhört fängslande, men varför? Varför är det så intressant med historier om seriemördare och andra brottslingar, jag vet ju att jag inte är ensam om att tycka detta.
Man läser om dessa fasansfulla människor och de hemska saker dom gjort och man kan inte sluta. Man känner hat, illamående, avsky och samtidigt fascination.  Men varför?




/veronica ♥


almanacka

Här kommer ett nytt tips till alla som inte vet vad för almanacka dom ska ha 2010. Jag har nu för andra året köpt almanacka från Personligalmanacka.se
Jag är supernöjd, formatet är perfekt och man designar almanackan enligt egen smak. Enda nackdelen enligt mig är att man inte kan välja personlig bild på framsidan. Men inuti finns det många val som gör att den känns väldigt personlig. Man kan nu också göra en liten lista på födelsedagar och andra aktiviteter som man får tryckta i almanackan. Snabb leverans och absolut prisvärt. Det följer också med en linjal och en plastficka, som man också kan beställa fler utav.
Lite bilder ser ni nedan.

/veronica ♥


mätt!

Då var man mätt och belåten.
Idag blev det bakpotatis med hemmagjord räkröra och vitlöksbröd. Supergott och väldigt lätt.
Gräddfil, citronmajonäs, dill, rödlök, räkor, krabbsticks och kryddor blir en kanongod räkröra. Bara smaka av allt eftersom.
Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och en nyöppnad alladinask och njuter.
Vilken pralin är din favorit? Körsbär i likör är min favorit, jag är ganska ensam om att älska den ljuvliga lilla pralin. Men fördelen är ju att jag alltid får dom för mig själv.

Älsklingen sitter brevid med spelkontrollen i högsta hugg, han är fast i dragon age origins =)
Dags att tända tredje adventsljuset snart med, missades helt igår då man låg utslagen på soffan.
Men det går lika bra idag.

/veronica ♥


hudvårdstips

Jag tänkte tipsa om en produkt som jag själv först var väldigt tveksam till.
För den som har lite sämre hy och kanske inte känner för eller inte kan köpa någon av alla superdyra produkter som finns på marknaden finns Proactiv.
I standardpaketet ingår en cleanser, en toner, en dagkräm samt en nattkräm. I varje paket följer det dessutom med en liten extra produkt, jag har hittills fått med en ansiktsmask, green tea moisturiser och en Spot Treatment Pen.
Paketet kostar 499 kr och man får ett paket var tredje månad. Jag tycker att produkterna är oerhört dryga så jag får istället paketet var fjärde månad. Du kan också köpa produkterna löst och de finns även för kroppen.
Jag bestämde mig för att testa då jag testat otaliga produkter utan något bra resultat.
Då man har 60 dagars öppet köp är det värt att testa, jag blev i alla fall supernöjd!



/veronica ♥


elsas mode

Tillbaka i soffan igen efter en härlig fest igår. Lite småseg och huvudvärk men det var det värt.
Nu kan jag inte sluta tänka på vad det ska bli för mat. Troligtvis pizza eller kebab, finns inte så många alternativ idag.


Här kommer ett litet boktips när du inte vill göra nåt annat än att krypa upp i soffan.
Elsas mode skriven av Sofi Fahrman.
Sjukt bra bok som jag inte kunde lägga ifrån mig. Fängslande och spännande bok.
Jag har hört ett litet rykte som säger att det kommer bli en trilogi, jag håller alla mina tummar!


/veronica ♥

 

 

 


dragon age origins till ps3

Hej!

Nu sitter jag och min mysiga sambo här i soffan, dagen rinner halvt iväg men så får det vara en lördag.
Ikväll ska vi iväg på lite julfest hos några kompisar så dagen blir lugn.
Jag sitter klistrad vid min dator medans han sitter vid tv'n.
Igår inhandlades dragon age origins till vårt PS3. Jag har inte hunnit testa spelet ännu men omdömet här hemma är än så länge mycket bra. Får se när jag testat spelet.



/veronica ♥


nya skor

Igår var jag och hämtade ett efterlängtat paket från H&M.
Jag satt i en och en halv timme och klickade som en tok när dom släppte sitt sammarbete med Jimmy Choo.
Igår (efter att jag fått ett paket med fel varor) fick jag hem dessa underbara skor;



Vad tycker ni? Fina va?

/veronica ♥


första inlägget

Hej,

Då var det dags för första inlägget.

Jag har länge funderat på vad jag ska skriva om på min nya blogg
Först och främst blir nog innehållet;
- Skor, ett av mina största intressen, de vackraste skapelserna som finns
- Tankar om min flytt från storstan till landet
- Tips och tricks om bra och roliga saker
- Saker jag önskar jag kunde köpa men som plånboken inte tillåter
- Film och kuliga tv-spel

Jag hoppas ni som kikar in vill stanna kvar och läsa mer!

/veronica ♥