give-a-ways

När vi ändå var nere i Göteborg  förra helgen gjorde vi en snabb visit hos min älskade Carro som fick en flicka i somras. Med mig till henne hade jag också två små paket.


Söta små sockar från Lundmyr of Sweden


Fin dörrskylt. Jag såg först bara texten "Här bor en prinsessa" men det är ju strålande att hon kan använda den även när hon blir äldre och vill vara ifred från mamma och pappa =)

/veronica ♥


versace



Här ser ni mitt bidrag i H&M's tävling där man kan vinna en outfit från Versace. Rösta genom att klicka på bilden och gilla =)

/veronica ♥

sibirien

Jag har tidigare inte varit något fan av Ecco men nu i vinter vill jag jättegärna ha ett par. Det är modellen Siberia som fallit mig i smaken. Lite kärlek på fötterna!


Den i beige gillar jag bäst men även de svarta är fina.

/veronica ♥

cute candy

Förra helgen blev det smågodis, det har tyvärr blivit en lite onödig vana till helgerna numera. Måste bara visa den fina burken vi köpte i på Willys.


Söt!

/veronica ♥


me wanna

Igår var vi nere i Göteborg en sväng då min älskade systerson fyllt 3 år. Med oss hade vi såklart presenter och detta fick han av oss.


Jättefint påslakanset med barbapapa från Ellos


Sötaste mysdjuren i form av en kissdroppe och en bajskorv =) Köps här

Är det lite tragiskt att man 29 år gammal vill ha det man ger bort till en 3-åring?

/veronica ♥


captain america: the first avenger

I fredags blev det smågodis (1,3kg var fick vi med oss) och film. Vi kikade på Captain America: The First Avenger. Filmen handlar om Steve Rogers som efter att ha blivit nekad att gå med i armén under andra världskriget istället deltar i ett experiment som förvandlar honom till en supersoldat. Han blir då Captain America som är helt inriktad på att försvara Amerika till varje pris.



Huvudrollen görs av Chris Evans som tidigare tagit sig an rollen som superhjälten Johnny Storm i Fantastic Four. Specialeffekterna är riktigt coola och vi var tvungna att läsa lite om hur de skapat Steve Rogers (Captain America) innan experimentet. De har använt sig av något som heter digital plastic surgery, sjukt imponerande. För övrigt tyckte jag det var en bra film. Mycket mer action än i exempelvis Green Lantern och det gillas ju såklart. Den höll också ett bra tempo filmen igenom och blev aldrig seg. Detta är mer vad jag vill ha ut av en superhjältefilm.

/veronica ♥


green lantern

I söndags blev det filmmys och tacos. Vi kikade på Green Lantern som handlar om Hal Jordan, en testpilot som lever ett ganska bekymmerslöst liv. En kväll blir han mot sin vilja rekryterad till ett medlemskap i en utomjordisk styrka. Han får övermänskliga krafter som Green Lantern. Hal tvivlar på att han är rätt man för jobbet men när utomjordiska krafter hotar världen finns det bara två val: att fly eller att slåss.



Huvudrollen spelas av Ryan Reynolds och han gör väl en helt ok insats. Jag är dock ändå inte så imponerad av filmen utan hade velat ha mer action. Filmen var bara ganska lång och utdragen och slutfajten tyvärr inte jätteimponerande. De effekter som fanns kan jag dock inte klaga på men över lag tyckte jag att detta var en ganska medioker film.
Nu hoppas jag att någon av dessa filmer kan bli något bättre och ge mig lite mer action: Captain America: The First Avenger (2011), The Avengers (2012), Batman: The Dark Knight Rises (2012), The Amazing Spider-Man (2012), Iron Man 3 (2013) och Man of Steel (2013).

/veronica ♥


terra nova

Bland höstens alla seriestarter hittade vi nu i höst Terra Nova. Man får följa en familj som år 2149 flyttas 85 miljoner år tillbaka i tiden. Dit har människan tagit sin flykt då jorden som vi känner den idag håller på att dö ut.


Serien är jämförd med en blandning av Lost, Jurassic Park och Avatar. Jag vet inte om jag håller med men jag tycker den är bra. Den innehåller action, dinosaurier, drama och relationer. Lite härliga ingredienser nu i höst. Värt att nämna är också att Steven Spielberg varit med och producerat.

/veronica ♥


copies

Här är lite mer som fanns i väskan när jag kom hem från Kreta.


Väska


Lila solglasögon

Inte så äkta men jag är nöjd ändå.

/veronica ♥


jewelry

Lite smycken fick följa med hem från Kreta.


Ring i trä med handmålade blommor


Smycken i silver med små små stenar. Örhängen, halsband och armband. Det enda som saknades var en ring men detta fick räcka.

/veronica ♥

posters

Härliga posters att pryda hemmet med från Mrs Murphy.




199:- st, Favoritsaker

/veornica ♥

zara

Love love love. Mina absoluta favoriter är de svarta och bruna stövlarna.


Alla från Zara

/veronica ♥


kitty

Hittade i taxfreen på Landvetters flygplats en jättefin plåtask från Pez. Asken är rosa med Hello Kitty-motiv och innehåller 4 HK-pez och 6 godisförpackningar. Den står nu på hyllan med min "HK-jättepez" och min "HK-tuggummiautomat".




/veronica ♥

koko

Kvällen har jag spenderat ensam i soffan då älsklingen är iväg på jobb. Inget kul alls om du frågar mig. Min ensamma tid har jag spenderat i soffan med pizza, delicatobollar, antm och gossip girl. Dessutom har jag testat ny choklad. Center Koko - Mjölkchoklad fylld med kokosflingor och mjuk toffee.


Den var såklart god. Det är ju choklad och de flesta sorter är ju faktiskt goda =) Däremot så föredrar jag originalet och jag tror att den hade varit godare om kokosen var i fyllningen. Lite som bounty.

/veronica ♥

booties

Här kommer ett av mina köp på Kreta. Skor fanns det en del och även stövlar och boots. Det fick bli ett par boots med klack.


Mina för ynka €20. Som hittat!
Jag har fler saker att visa och någon bild från Kreta kommer med upp i veckan.

/veronica ♥


kort om kreta

Nu är vi hemma igen efter vår tripp till Kreta. Tänkte skriva några rader (blir nog fler än jag tänkt men men).
Förra lördagen bar det av. Planet skulle gå 18:00 men när vi kommer ner till Landvetter (ca 15:00) får vi reda på att planet är försenat till 22:00. Ingen bra start men det blev bara bättre. På plats i Chania ca 3:30 var det ungefär 23 grader. Vi  blev körda till hotellet som låg i Kato Stalos och började med att plocka upp lite och sedan sova ut för att börja första dagen på stranden.
Dagarna var varma och vi hade 3 riktiga soldagar, 2 dagar hade vi lätt molnigt och 2 dagar med täta moln. Varmt var det alla dagar och vi hade nog mellan 24 och upp över 30 grader. På kvällarna blev det aldrig under 20 grader. Badade gjorde vi med. Härligt men blåsigt och höga vågor, det var dessutom röd flagg hela veckan men vi fick bada vid livvaktstornen och inte gå ut för långt. På fredagen var det en man som drunknade så man ska ha respekt för havets krafter.
För övrigt så var det underbar mat, goda drinkar och då särskilt frappe som är en kall kaffedrink, jag tog min med baileys i =)
Hotellet vi bodde på var enkelt men bra, personalen var helt underbar, det bästa jag någonsin varit med om. Hotellet var väldigt personligt och både servitris och bartender gav världens bästa service. Nästa år blir det en tripp till samma ställe.
Lite shopping blev det också, smycken, en väska och ett par skor fick följa med hem. Jag fotar och lägger upp inom kort. På tal om kort så tog vi ganska lite bilder denna resa men det kan nog finnas något att visa.
Underbart härligt har vi i alla fall haft det och jag längtar redan till nästa tripp.

Ska nu bli lite bättre på att uppdatera igen, åtminstone försöka få upp något varje dag.

/veronica ♥