grekland!

Nu lämnar jag höstiga sverige för en (enligt mig) välförtjänt semester. Kato Stalos, ca 7 km utanför Chania, på Kreta är vårt mål.



När jag är tillbaka ska det allt bli lite bättre uppdatering här igen. Ha det så bra!

/veronica ♥

angry birds

Gillar du angry birds? Släpp mobilen, plattan eller daton och spela istället med dina vänner. Spelet är för upp till 4 personer. Kinda cute =)


Cool Stuff, 319:-

/veronica ♥

mys för fötterna

Mys på fötterna i höst är bruna converse i ugg-modell.


Schuh £66 (ca 735:-)

/veronica ♥

bad blogger

Jag är för tillfället superdålig på att uppdatera här. Jag känner mig rätt orkeslös och helt utan energi. Veckorna ser näst intill likadana ut. Det är minst 8 timmars jobb och sedan lägger jag mig i soffan med datorn i knät eller så kikas det på serier. Mer av den varan blir det då fler serier har premiär de närmsta två veckorna. Om ca en och en halv vecka bär det i alla fall av till Kreta och jag hoppas då jag får lite ny energi inför hösten. Tills dess blir det lite sporadiskt här. Hoppas du som läser har överseende med det.

Tänkte bara skriva kort om helgen då vi på lördagen hade besök av vänner på middag. Jag bjöd på kycklingfilé som jag gjorde i ugn och fyllde med mozarellaost, örter och vitlök. Till det blev det ris, hemmagjord balsamicosås och sallad. Till dessert blev det vit chokladpannacotta med hallon & blåbär och lite muffins jag slängt ihop.Till maten blev det vin och efter maten sällskapsspel och mer vin. De sista lämnade oss vid två och då däckade vi på soffan. Missade tyvärr att ta bilder men vi hade jättetrevligt!

/veronica ♥


have2have

Hittade mina vinterstövlar idag hos have2have.se. De känns inte som mig egentligen men jag fastnade verkligen för dom ändå. De finns för tillfället inte i min storlek men jag ska spana dagligen. Överväger nästan att ta en storlek större och köpa en tjock sula.. Det står att de är normala i storleken och jag ligger mellan 38 och 39 så 39 kanske fungerar ändå..
Här är dom;



Jag gillar "skon", fodret och att de är varma, allt det trots att det inte är någon klack..

/veronica ♥


orient

Nu har Marabou en ny limited edition-choklad ute i butikerna. Denna gången är det Orient - mjölkchoklad med dadlar pistagenötter och mandel. Jag testade den i veckan.



Den var lite julig och ganska söt i smaken. Min spontana tanke var att den inte skulle vara någon höjdare, men sen är det ju choklad.. Det är inte många sorters choklad som inte faller mig i smaken och jag gillar denna med!

/veronica ♥

kökshylla

I somras skrev jag om att jag påbörjat ommålning av en kökshylla. Nu är den äntligen klar. Färdigmålad var den förra veckan och nu har färgen fått härda.


Före, en hylla i trä som köptes på Ikea för att ha i badrummet för ca 7 år sedan.


Efter, vitmålad och får nu agera kökshylla. Den vita hyllan får nu rymma mina fina cupcakesburkar och även kokböckerna fick nu plats.
Jag är jättenöjd och tycker den blev mycket bättre i vitt.

Nästa projekt är en liten byrå i gammaldags stil som även den ska få bli vit.

/veronica ♥

leoni

Nelly får in skor efter skor. Jag fick ju nyss hem ett par fina till hösten men nu lockar även dessa;


Leoni, 449:-

Det blir nog inget köp men fina är dom.

/veronica ♥

bianco!

Scorett öppnade webshop i augusti och när jag skrev om det hoppades jag också på att Bianco skulle följa samma spår. Nu är det klart! Jag vet inte när det skedde men nu har även Bianco gett oss utan närhet till affär en möjlighet att shoppa lite. Me like!
Kikade in och där fanns lite fina skor som hade passat perfekt på mina fötter.



/veronica ♥

skaldjur

Nu bär det av på kräftskiva. För mig blir det räckor då jag tycker det är mycket godare.



Trevlig kväll allihop!

/veronica ♥

fler webshoppar till svenska folket

Såg igår att Lagerhaus snart öppnar webshop! Den öppnar 12 september men om du går in på facebook och gillar Lagerhaus får du tillträde redan nu.
Denna affär finns ju faktiskt ganska nära mig men det är ändå något härligt med "affärer" på nätet tycker jag. Me like! Kikade in och hittade lite fina saker jag skulle vilja klicka hem =)


Rosa pajform, 89:-
Karamellburk i glas, 69:-
Nya köksbunkar 3st, 39:-
Hjärformade iskuber i plast, 49:-
Ultimata skrivblock att ha på jobbet, 35:-

/veronica ♥


höst från nelly

Det blev ju såklart ett par fina höstskor från Nelly. Efter en del fundering så bestämde jag mig för ett brunt par, de kom till mig igår och det blev dom här:


Ami, 399:-

/veronica ♥

syrener

Gjorde en liten beställning från Yves Rocher för någon vecka sedan och igår kom paketet. Bland annat så fanns där en duschcreme och en eau de toilette med doft av syren. De luktar supergott och jag bara älskar doften av Syrener!


Pur Désir, duschgele - just nu 30:-
Pur Désir, Eau de Toilette - just nu 123:-

/veronica ♥