lite shopping

Igår var ju jag och Carro i Lidköping och shoppade lite. Jag hann inte fota allt nu då batteriet i kameran dog men här kommer lite saker jag fick med mig hem.

Diadem


Torrschampo


Tre par örhängen

Allt är köpt på Åhlens. Det dyker upp fler inlägg i morgon eller ikväll.

/veronica ♥

lite trött

Nu har Carro och Kenny gett sig av mot Göteborg. Det har varit en trevlig helg men nu är jag riktigt seg. Idag har vi mest slappat och tittat på film. Igår var jag och Carro på Taste här i Götene och åt. Micke och Kenny kom bort lite senare.
Detta åt jag; Oxfilémedaljonger med pepparsås och klyftpotatis. Det var riktigt gott.


En och annan drink slank ner med.


Nu ska jag och Micke snart titta på mer film =)

/veronica ♥

hemkomna

Nu har jag och Carro kommit hem efter en tripp till Lidköping. Ungefär 4 timmar i affärer blev det och vi kom båda hem med lite påsar. Vid två gick vi och tog en shoppinglunch, en jättegod grillad macka. Killarna har bara suttit och spelat hela dagen. Nu blir det att slappa lite och sedan ska jag och Carro ut och äta, det blir en tjejdag idag.
Visar det nyinhandlade i morgon.

/veronica ♥

fury

Älskar den lilla metalldetaljen på klacken. Skorna kommer från Shoes by Teddy.

/veronica ♥

fin mobil

Jag är verkligen superduper nöjd med mobilen jag fick av min underbara sambo för ett par månader sedan. Trots det kan jag inte låta bli att bara sitta och titta på en av Sony Ericssons nya familjemedlemmar; Sony Ericsson X8

/veronica ♥

ny kavajer

Förutom partykläder har H&M fått in finfina kavajer. Jag vill jättegärna ha den första och hoppas den kan finnas i butik. Ska in och se mig om i morgon.



/veronica ♥

H&M heels

Hittade några superhärliga klackar jag gärna vill ha från H&M!

12,5cm höga i mockaimitation och glittrig kilklack - 399kr (me like alot!)

Klackar i mockaimitation med 13,5cm klack och 3cm platå - 399kr (älskar dom rosa!)

/veronica ♥

imorgon

I helgen kommer Carro och Kenny upp och hälsar på, i morgon eftermiddag dyker dom upp och jag längtar. Ska bli superkul att ses. Vi har inga direkta planer men lördag blir nog en tjejdag med lite shopping och sen hittar vi på något på kvällen. Killarna får underhålla sig med tv-spel =)

/veronica ♥

party news

H&M har idag fått in helt galet mycket nyheter. Väldigt mycket är som skapta för jul och nyårsfester.

Toppar 99kr - 199kr

Klänningar 149kr - 399kr

Det finns massa mer på hemsidan så kika in. Det kommer fler favoriter från mig med men de får sin egen plats.

/veronica ♥

mysskor

Idag hämtade jag ut ett paket från H&M. Där fanns en enkel tunn topp med knappar och ett par myspysiga skor. Skorna fyndade jag på barnavdelningen för ynka 99:-



Skaftet kan man variera lite

/veronica ♥


hemlagat

Till middag idag blev det riktigt hemlagat.

Köttbullar, mos och sås är allt gjort av mig och på tallriken finns med lingon och gurka. Gott gott och lätt som en plätt.

/veronica ♥

choklad

Igår testade vi Marabous nya Limited Edition choklad. Den heter Vinter Vit - "Vit choklad med smak av vanilj".

Jag hade jättehöga förhoppningar på denna då jag älskar choklad och är ett fan av den vita varianten. Tyvärr var detta ingen höjdare, klart att en bit gick ner men resten ligger kvar hemma. I vanliga fall vill jag sluka hela chokladkakan men nu fick jag inte den känslan. Jag vet inte vad som förstörde men jag tyckte den smakade smör.. Smör + chokad = sant/falskt.
Har du testat den? Vad tyckte du?

/veronica ♥

kyckling och pasta

Till middag idag blev det ännu ett recept från min Arla kokbok och idag bjöds det på Ungersk kycklingpasta. Det var superduperlätt och gick på 10 minuter, gott var det med. Perfekt en dag man inte orkar stå någon lång stund i köket.

Jag vet inte hur gott det ser ut men det smakade bra och jag slänger med receptet här.

Ingredienser
:
1 grillad kyckling
ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
2 purjolökar
2 vitlöksklyftor
2 1/2 dl Kelda® matlagningsgrädde
1 dl mild ajvar relish
2 msk färsk timjan eller 1 tsk torkad

Gör så här:
Koka pastan. Skär purjolöken i strimlor på längden. Lägg dem i pastavattnet när det återstår någon minut av koktiden. Ta bort skinn och ben på kycklingen. Skär köttet i bitar. Skala och hacka vitlöken. Koka upp grädde och ajvar relish i en kastrull. Lägg i kycklingen, vitlök och timjan. Låt koka någon minut. Servera såsen med pastan.

Lite senare ska vi testa en nyhet vi hittade i affären som jag inte kunde låta bli...

/veronica ♥

me like!

Melba har massor av fina höstskor jag vill ha.


Holly 499:-


Jane 499:-


Tina 549:-


Linda 649:-


Sandra 699:-

/veronica ♥

spelkväll

Igår blev det inget bloggande alls. När jag kom hem slängde jag mig på soffan en stund och sedan blev det mat. Igår gjorde jag tonfiskpasta från min Arlabok, receptet kan du hitta här. Jag slängde också i paprika och kryddade lite extra. Det blev gott och gick väldigt snabbt.
Därefter ville Micke spela spel, han hade fått hem brädspelet Talisman och ville testa. Det spelade vi lite väl länge egentligen. Vi satt i ungefär fyra timmar och det var riktigt kul. Kanske blir det en omgång till ikväll. Micke vann med en tärningsplupp, retsamt.


/veronica ♥

xo xo

Kvällen avslutas av lite härlig Gossip Girl maraton. 4 avsnitt har hunnits med och om en liten stund är det dags att knyta sig så man orkar med en jobbvecka till.


/veronica ♥

lazy

Idag har det återigen varit en lat dag men det har varit skönt med en helg helt utan planer. Bara slappa och inte göra nåt. Det känns ibland som varje helg är sådan men det är alltid något inplanerat.
Idag gick vi upp vid tio och spenderade sedan några timmar i soffan, jag kikade på lite serier och Micke satt vid datorn. Därefter körde jag ett miniryck och städade lite på toaletten och körde en disk.
Nu har precis Kicki lämnat oss, hon var här på en fika och det var supertrevligt. Var väldigt längesen vi träffade henne nu.
Nu ska vi fixa korv stroganoff och sedan blir det fortsatt mys i soffan!

/veronica ♥

snabba cash

Idag såg vi filmen Snabba Cash, på Mallorca i september läste jag boken. Filmen handlar först och främst om tre karaktärer. Vi har JW som kommer från Norrland men spelar en överklasskille och hänger på stureplan. För att finansiera sitt liv så kör han bland annat svarttaxi. Den handlar också om Jorge som åkt i fängelse, efter att ha tagit hela skulden för stora knarkaffärer, och gör en storslagen rymmning. Sist ut har vi Mrado som är medlem i serbiska maffian och ansvarig för garderobsverksamheten.

Detta är en bra film... om man inte läst boken. Då jag läst boken är jag inte jätteimponerad utan känner att det är otroligt mycket som saknas vilket jag i och för sig kan förstå. Men det är så mycket som inte alls är som i böckerna, händelser som saknas och händelser som finns med är på ett helt annat sätt. Filmen är helt klart godkänd och skådespelarinsaterna är bra.
Om du inte läst boken - se den. Om du läst boken kan du hoppa filmen.

/veronica ♥

på väggen

Idag har vi inte gjort så mycket, dåligt uppdaterat har det blivit här med tyvärr. Jag hade tänkt att rensa ut bland all "skit" man har men det blev inte av. Däremot har jag fått upp lite på väggarna. Vi har bott här i ungefär ett år men har inte fått upp något tidigare. Micke vill helst inte ha nåt uppe men lite ska man allt ha. Idag blev det hallen som fick en omgång, där satte vi upp en spegel, min fina almanacka och en gästtoffel med just tofflor i.


Imorgon ska jag se om jag kan få upp lite i sovrummet och nästa vecka ska vi ha upp en tavellist i vardagsrummet.
Nu blir det snart mat och sedan kanske en film eller lite sällskapsspel.

/veronica ♥

piranha

Idag kikade vi på filmen Piranha, på bio går den i 3D men vi så ju den hemma så några "effekter" fick vi inte se. Filmen börjar med ett jordskalv som öppnar en passage till en underjordisk sjö och släpper där med ut en förhistorisk piraya.

Gillar du silikonbröst, bikiniklädda tjejer och lite blod på det? Då är detta en film för dig. Det är mycket naket, halvnaket, massa tjejer och såklart lite fiskar och vatten =)
Filmen är underhållande men inte så mycket mer. Här och där kan man ana hyllningar till andra filmer, bland annat Jaws och Ghost Ship. Jag tror att det kan vara ganska häftiga effekter om man ser den i 3D men det missade som sagt vi.
Ingen höjdarfilm det här.

/veronica ♥

ecco tävling

Englas blogg kan man nu vinna ett par skor från Ecco. Jag fryser alltid som en tok om fötterna på vintern och hoppas verkligen jag vinner de mysiga skorna Siberia i storlek 38!

För att vinna så ska man svara på frågan "Hur många varianter på modellen Jaffna finns det i Eccos skokollektion?" och rätt svar är 8 varianter (2 modeller i 4 olika färger).
Gå in och tävla du med!

/veronica ♥


kavaj

Jag är supersugen på en svart kavaj. Jag tycker det är skitsnyggt med ett par jeans, en top, höga klackar och till det en vanlig kavaj. Men då är frågan vad jag ska ha? Jag har kikat runt lite och hittat några fina. Så lika men ändå så olika..


BonPrix 249:-


H&M 299:-


Halens 349:-


H&M 399:-


Lindex 499:-

Vilken är finast? Själv har jag två favoriter.

/veronica ♥

vegetariskt

Till middag idag gjorde jag kikärtsbiffar med rostad potatis och morotstzatziki. Jag var riktigt skeptisk när jag gjort röran till biffarna och som ni ser på bilden nedan så ser dom inte så roliga ut. Smeten gick omöjligt att forma till biffar och jag fick istället klicka ut dom på plåten. Men dröm om min förvåning när konsistensen blev precis som den ska.

Detta var supergott och det enda som tar tid är att skala och skiva potatisen, när det är gjort är maten klar på ca 25 minuter.

/veronica ♥


snö

Idag kom första snön i Skara, den försvann dock lika fort men ett vitt täcke låg allt ett tag. Kollegorna blev inte så glada men jag tyckte det var supermysigt =)



/veronica ♥

fisk

Vi är väldigt dåliga på att äta fisk trots att vi båda tycker om det. Idag körde jag ett nytt recept ur tidningen Billiga veckan! som jag tyckte blev bra. Det var superenkel, gick snabbt och var billigt. Det blev en Fiskgryta med tomat och dill.

I korta drag så stekte jag purjolök, hällde över fiskbuljong och mellangrädde. Därefter i med fisk och en stund senare tomat och dill, kryddade gjorde jag med vanligt hederligt salt och peppar. Till fisken blev det pressad potatis.

I morgon blir det vegetariskt!

/veronica ♥

stor cupcake

Idag på lunchen kikade jag in i den supermysiga butiken Saker och Ting. Där hittade jag en jättefin porslinscupcake, frostingen är ett lock så det får bli till förvaring.

Tog kort med min mobilen brevid så man ser storleken

Den kostade 95 kr fanns även i färgerna blå, gul och grön och jag är sugen på att stoppa in näsan och köpa dom med. De fanns dessutom i en mindre modell för 39 kr (tror jag) men de mindre jag köpte i somras får räcka.

/veronica ♥

matinspiration

Idag när vi handlade mat köpte jag boken Arla Köket Vardag - lättlagade favoriter på max 30 minuter. Bak på boken står det "Vad ska vi laga till middag ikväll? Hur många gånger har du fått den frågan utan att ha något bra svar?.." och det stämmer så jäkla bra. Så är det för oss jämt. I boken finns det massa härliga recept och jag känner mig inspirerad. Nu ska vi bara se om vi kan få en ny spis av hyresbolaget med, på en av plattorna som används ofta (den näst största) tar det t.ex. 40 minuter att koka upp vatten. Blir tokig.
Här är lite bilder från boken;



Idag testade jag för övrigt ett nytt recept (inte från boken) men blev inte alls nöjd. Hoppas det blir bättre med denna bok. I morgon och på torsdag står också nya recept på listan och ingredienser handlades idag.

/veronica ♥

predators (2010)

Idag efter jobbet tog jag bussen hem och gick sedan och handlade för dagens matlagning (som aldrig blev av). När Micke kom hem åt han sin matlåda från dagen och jag stoppade i mig ett par digestivekex.
Till det såg vi Predators. Det var inte en remake på filmen från 1987 vilket jag först trodde. Filmen handlar om en grupp människor som vaknar upp i en djungel. De inser snart att de är jagade av något, men vad?

Filmen var ok men tyvärr inte så mycket mer. Skådespelarna gjorde bra insatser och den var snyggt gjord. Handlingsmässigt hände det dock inte så mycket spännande. Jag gillar Alien vs Predators bättre.

/veronica ♥

köttfärs och potatis

Idag har jag fått tvättat 4 maskiner, dammsugit, plockat lite och bäddat rent i sängen. Gott som tusan att få det rent och fräscht lagom till jobbveckan.
Det senaste har vi varit jättedåliga på att laga mat men nu får det bli ordning igen. Idag testade jag ett recept jag hittade i gratistidningen Billiga Veckan! som publiceras av Ica. Det blev Gulaschsoppa med köttfärs, det var riktigt lätt att göra och helt ok i smaken. Nästa gång jag gör detta blir det med mer kryddor och jag ska också se till att ha kummin hemma som jag nu inte hade. Detta kommer att göras om med viss modifikation, lite mer spicy vill vi ha det. Till det körde jag skivad baguette med philadelphia vitlök en stund i ugn.


Nu är det snart dags att knyta sig och förbereda sig för en ny vecka.

/veronica ♥

cleaning day

Idag hoppade jag upp halv åtta trots att jag tänkt att sova lite längre. Micke släppte in kissarna i sovrummet vid sju och den ena vägrade låta bli mina fötter så det var bara att gå upp.
Nu har jag fått lite mat i magen och kikat på ANTM och 2 avsnitt desperate housewives. Micke ska snart åka in till jobbet en snabbis och fixa lite och jag tänkte ta mig en snabb städning så det blir lite i ordning.
Sedan blir det nog soffan igen! Underbart med slapp söndag.

/veronica ♥

trevlig dag

Nu har vi kommit hem, eller vi kom hem för ett par timmar egentligen. Vi var nere hos min syster strax efter ett. På plats fanns min bror och hans tjej, pappa och farfar. Så klart var ju min syster, hennes kille och födelsedagsbarnet på plats med. När vi kom dit så blev det fika, allt var hembakat och väldigt gott.

Därefter lite paketöppning och vid fyra drog vi oss därifrån.

Då åkte vi med min bror hem och fick se hans nya lägenhet. Jättemysig lägenhet hade han och god mat bjöds det på också. Han och han tjej skulle iväg på annat håll så vid halv åtta åkte vi därifrån, ca två timmar senare var vi hemma i värmen.
Snart är det nog dags för sängen. I morgon har vi inga planer men städning och tvättning står nog på tur. Här behövs i alla fall en dammsugning och lite småplock.

/veronica ♥

kalas i göteborg

Nu har jag precis tagit en dusch och fått lite mat i magen. När som helst åker vi ner til Göteborg för att fira min systerson som fyllde år förra helgen. Dagen blir därför så gott som utan inlägg.

Paketen är både hårda och mjuka så blir både syrran och grabben nöjda =)
Skriver ett par rader senare ikväll.

/veronica ♥

talika lipocils expert

För ett par veckor sedan beställde jag från Campadre till nedsatt pris Talika Lipocils Expert.
Det är en gel som med naturliga ingredienser skall ge längre mörkare och mer böjda ögonfransar på 30 dagar. Undersökningar visade att längden ökade med 36%, färgen intensifierades med 50% och böjen på fransarna ökade med 50%.

Jag fick ge 215kr och på andra ställen kostar den 359kr. Då jag tyckte det var ett bra pris tänkte jag att jag ska ge det ett försök och kör igång på måndag. Den ska användas morgon och kväll och jag lovar före och efterbild om en månad. Efter en månad skall det användas en gång om dagen men jag får se om jag fortsätter. Det beror på resultat och hur dryg den är. Hoppas den fungerar bra i alla fall, jag håller tummarna.

/veronica ♥


drink on my finger

Hittade via en av Perez Hiltons bloggar en jättefin smyckeskollektion. Det är diamantprydda ringar designade att föreställa olika drinkar. Kan tänka mig att dom kostar på lite men de är jättefina!


blueberry daiquiri


white tonic


whiskey on the rocks


mojito


cosmopolitan


blue ocean

Ringarna kommer från
Piaget och bilderna har jag lånat av Luxist

/veronica ♥


grrr

Fick ju hem ett par fina skor från Nelly igår. De invigdes idag och var toppen att gå i. Nu hittar jag ju dock ett par till jag villa ha. Bruna fina i mockaimitation. Det är väldigt bra pris på dom med så jag får se om jag vågar beställa hem dom, får se vad älsklingen säger..

/veronica ♥


radiance

Med i månadens nummer av Cosmopolitan fick man ett prov av Britney Spears nya parfym Radiance. Jag har nu testat den och älskar den faktiskt. Tycker den luktar supergott och jag ska nog önska mig en liten flaska i jul. Luktar hennes andra parfymer också så här gott? Har nog aldrig luktat på dom andra..

Toppnoter
Saftiga vilda bär och mjuka, daggfriska blomblad avslöjar en himmelsk, lockande arom.

Hjärtnoter

En ren vit bouquet av tuberose, jasmin, apelsinblomma och iris - en oförglömligt kvinnlig aura.

Basnoter

Förtrollande kashmirträd och strålande ambra sveps in i sensuella vågor av mysk.

/veronica ♥


höstmys

H&M har i sina nyheter fått in massa mysiga vinterplagg. En del med ull i vilket jag tycker är synd för jag kliar ihjäl mig om jag får det på kroppen.


Mönstrad cardigan 299:-


Tröja med sjalkrage och knapp 299:-


Tröja med lös passform 199:-


Cardigan med huva och en knapp 399:-


Randig tröja i lös passform 149:-


Bastopp med knäppning i nacken 149:-


Tröja med knappar 249:-


Mörkgrå tröja med kabelstickning 299:-


Mysdress i velour 149:- per del

/veronica ♥


nya wedges

Idag hämtade jag ut mitt paket från Nelly. Det innehöll ett par jättefina svarta wedges som är på pricken sådana jag varit ute efter nu i höst. Till det fina priset 329 kr blev dom mina. Nu ser dom svarta ut att vara slut men de finns också i beige och grått. Dom ska invigas i morgon!

Jag har fått lite hintar på Nellys hemsida att det skulle vara lite dålig kvalitet på sulan men då får jag lämna in dom till skomakaren.

/veronica ♥

kalendrar

I paketet jag hämtade ut från Jotex idag fanns det två fina kalendrar eller säger man kanske almanackor? Den första är en årskalender i plåt där man flyttar små magnetiska ramar för att välja dagens datum och månad. Finns även i blått med texten Dream.


Den andra är även den i plåt men istället en adventskalender som får hängas upp i december. Den finns även i rött (och verkar bara vara rött som finns kvar).


/veronica ♥

paket

Hämtade ut paket idag efter jobbet.

Visar lite senare vad som fanns i. Väntar även på två paket till varav ett det kom avi på idag. Kul kul!

/veronica ♥

gynning

Idag fick jag hem boken Ego Woman i pocketformat från Adlibris. Jag gillade första boken och hoppas denna är lika underhållande!



/veronica ♥

nya miniskor

Fick mail från Webbpresenten idag där dom meddelade att dom fått in hela 16 nya par från Just the Right Shoe. Så klart vill jag ha flera stycken men helst dessa;


Här kommer resten. Dom är så fina!


/veronica ♥

bakisdag

Just nu ligger jag utslagen på soffan med en dundrande huvudvärk. Festen igår var kul och det blev för mig inte så sent heller men massa rödtjut i magen gör sitt ändå. Dagen blir att spendera på soffan, kanske se någon film sedan och definitivt skräpmat ikväll!

/veronica ♥

9 september 2010

Idag är det lördag och vi fick sovit ut lite. Eller nja, Micke gick upp en sväng klockan sju och släppte då in katterna som såklart väckte mig. Men jag somnade om och gick inte upp förrän tio. Idag har vi varit iväg och handlat en sväng. Tvättmaskinen är laddad för andra gången och snart ska jag in och duscha.
Ikväll ska vi på 40-årsfest, det är överraskning för en av Mickes kompisar och jag hoppas det blir kul.
Dessutom så fyller min underbar systerson 2 år idag så jättegrattis till honom! Längtar till nästa helg då jag får se den stora killen.

/veronica ♥

myspys

Det har en period varit lite surr om dom mysiga "sparkdräkterna" för vuxna från det norska OnePiece och jag vill jättegärna ha en! Dom kostar på lite men jag önskar mig ändå en. Julklapp, födelsedagspresent, what ever.. Vill ha!

Bilder från OnePiece

/veronica ♥


test - findus tacogratäng

Igår köpte vi två gratänger från Findus. Vi fick aldrig i oss någon mat igår utan testade idag Findus Tacogratäng.

1. Påsen
2. Sås och färs
3. Potatis och paprika
4. Färdigt

Jag tyckte tyvärr inte att det var någon höjdare. Smaken var först ganska bra, det smakade taco. Men potatis gjorde rätten sämre. Den kändes väldigt mjölig och lite konstig i konsistensen och det blev lite mycke.
Micke som den allätare han är tyckte den var helt ok.

/veronica ♥

dom växer

Hanna frågade härom dagen om våra katter växt något. Det är klart att dom växt men man tänker mycket mer på det när man ser dom på kort. Här nedan är det ca 8 veckor mellan korten och jag tycker absolut att man ser att dom växer.
Pepzi



Zingo




Dom är fina våra kissemojer (som Micke sa igår) =)

/veronica ♥

vitaminer

När vi var och handlade på Ica idag så kände både jag och Micke oss törstiga och kom ut med var sinn flaska vitaminwater från Glaceau. Jag testade D-fence med smak av Hallon-Äpple. Micke köpte Ignite med smaken Tropisk Citrus.

Vi smakade på båda två och var väldigt eniga om att dom smakade väldigt vattnigt. Själva smaken som fanns där var god men det smakade lite som man blandat en lättdryck och haft på mer vatten än anvisning, tyvärr. Micke tyckte dessutom min var godare i smaken men där tyckte jag om båda två.

/veronica ♥

hjälp mig

Jag har letat och letat efter ett par varma boots nu till vintern men hittar inga. Jag hittade ett par i en webshop men dom fanns inte kvar i min storlek. Jag har mailat och frågat om dom kommer in igen och jag håller tummarna.
Däremot hittade jag nu två par mysiga "boots" på Melba. Men vilka är finast?


/veronica ♥

asos favourites

Asos finns det massa fina skor. Jag fastnar idag för deras fina gummistövlar och booties. Här är några jag vill ha!


/veronica ♥

navelludd?

En kollega visade härom veckan något som måste vara en av de mest onödiga sakerna någonsin. En Belly Button Brush.


Köp den för en hundralapp på Teknikmagasinet eller tvätta naveln istället!

/veronica ♥


bruna stövlar

Trots att jag inte hittade några varma vinterskor i lördags så fick jag allt med något att sätta på fötterna. Jag hittade ett par underbar bruna stövlar med riktigt hög klack, platå fram och till ett kanonpris på Deichmann.



Stövlarna invigdes idag och trots rejäl klack är det sköna att gå i. Blev inte trött i fötterna eller fick något ont. Toppen!

/veronica ♥


nytt i garderoben

Nu tänkte jag visa vad jag fick med mig hem igår. Jag är några plagg rikare och några kronor fattigare men jag är riktigt nöjd. Det jag önskar jag också fått tag på var ett par tjockare/varmare vinterstövlar utan klack eller med kilklack, jag får leta vidare. Jag hade också velat ha isadoras graffitilack i svart och vitt men det var så klart slut överallt. Nu till det roligare, det jag faktiskt fick med mig hem;

Bästa schampot och balsamet köpt på Bellbox


Kneehighs med rosett och spets från Lindex


Två tubhalsdukar, den rosa från Gina Tricot och den svarta från Scorett


Bruna och grå leggings från Cubus


Lite grövre svarta byxleggings med fickor och sömmar på knäna från Cubus


Skjortblus från Vila


Svart skjortblus från Cubus


Mysig lång tröja med stooor krage som även kan användas som luva från Lindex


Lång mysig polo i brunt och kamel från Lindex


Brun cardigan i lösare modell från Gina Tricot

Så klart fick jag med mig något att sätta på fötterna också men det visar jag senare eller i morgon.
För mig är det brunt som gäller i höst om det undgått någon =)

/veronica ♥

godmorgon

Igår blev det ingen uppdatering alls. Fullt upp hade jag hela dagen. Men tänkte sammanfatta min dag lite nu istället. Igår vid nio kom Mickes mamma och hämtade mig, då åkte vi vidare till Lidköping och plockade upp han syster med. Därefter åkte vi till Trollhättan - Överby för att shoppa!
Jag trodde vi skulle vara där några timmar men absolut ingen heldag. Vi betade av affär på affär och klämde in en lunch vid halv ett. Då åt jag potatisgratäng med fläskfilemedaljonger och kantarellsås, smaskens.
Vid fem då köpcentren stängde åkte vi hemmåt. Det blev alltså ungefär 6 timmar i affärer, lite seg i fossingarna.

Helena som skulle sova här var klar ungefär samtidigt men eftersom jag hade en timma kvar innan jag var hemma så fick hon åka hit och träffa Micke innan. Jag var hemma strax efter sex och då började vi med att uppdatera oss om våra liv och insåg att det nog var ca två år sedan vi sågs. Sedan blev det mat, Micke hade köpt potatisgratäng och grillad fläskfile som fick värmas på. Till det lite grönsaker, vitlöksbröd och vitlökssås.
Efter det spelade vi lite TP och sedan fick det bli sängen. Helena gick och la sig som skulle upp i ottan och jag och Micke kom i säng någon timma efter. Det var sjukt kul att ses igen och jag hoppas hon fick en bra natt här.


Dessa påsarna kom jag hem med och jag visar lite senare vad jag köpt.
Ska jag dela in det på butik jag handlat i eller typ av kläder??

/veronica ♥


tomorrow

Imorgon blir det en heldag i Trollhättan med Mickes syster och hans mamma. Då ska det shoppaa inför hösten som redan är här. Hoppas hoppas jag hittar lite nu så att det inte blir som när man vill handla att man inte hittar nåt..

På kvällen så råkar Helena, en kompis från Göteborg, befinna sig i trakten. Vi har inte setts på säkert två år så vi ska ses i morgon eftermiddag/kväll. Tjöta massa skit och så ska hon dessutom sova här.

/veronica ♥

tonight

Idag blev det mys med tacos, jag gjorde köttfärsfyllda tortillas i ugn. De är fyllda med färs, tacokrydda, chunky salsa, paprika, lök och ost. Till det blev det gräddfil, tomat och gurka.


Jag och älsklingen kikade till maten på Fringe och the Mentalist tillsammans.


/veronica ♥

heidi tar av sig vingarna

aftonbladet kan man idag läsa att Heidi Klum efter 13 år som victoria secret ängel lämnar vingarna vidare.

2002 blev hon utnämd till så kallad "huvudängel" och nu är frågan vem som tar över. Då både Miranda Kerr och Doutzen Kroes har bulle i ugn så kan nog Adriana Lima eller Alessandra Ambrósio stå på tur. Vem tycker du?


/veronica ♥