in time

Idag blev det tacos och film. Vi såg In Time som utspelar sig i en framtid där åldrande inte längre existerar. Människorna slutar åldras vid 25 och har därefter ett års livslängd kvar. Livslängd har blivit en lyx och tid är den främsta handelsvaran. I denna värld lever Will Salas på fattigdomsgränsen vilket innebär att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord tvingas han att fly och tillsammans med en ung kvinna försöker han rentvå sitt namn. Men tiden är inte på deras sida.Jag gillade filmen. Den är futuristisk och innehåller både action och lite spänning. Storyn och idén till filmen är kul och jag kan inte erinra mig om att jag sett något liknande. Bland andra ser vi skådespelare som Cillian Murphy, Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Dom gör alla en bra insats.

Nu är det snart dags för sängen. Morgondagen börjar med tvättid och en omgång på gymmet.

/veronica ♥


zombie apocalypse

Nu börjar helgen lida mot sitt slut. En lugn helg som bland annat bestått av två besök på gymmet avslutas med potatisgratäng, kött och sås. Vi kikar också på filmen Zombie Apocalypse som släptes för tv förra året.
Handling:
Efter att en zombieinvasion slagit ut ca 90% av befolkningen kämpar en grupp överlevande för att ta sig genom USA till ön Catalina.Jag vet inte vad jag ska tycka om den här. Vissa inslag i filmen är bra, exempelvis hur man utvecklat zombiesarna lite mot tidigare filmer jag sett. Skådespelarinsatserna är helt ok. Däremot är filmen ok och inte så mycket mer. Lätt söndagsunderhållning.

/veronica ♥


16 mars 2012

Då var det 5 veckor sedan jag fick till ett inlägg här. Ska återigen försöka uppdatera lite oftare även om det kanske inte blir dagligen.
Men vad har hänt sedan sist då?
Jobbet rullar på, där händer mycket och är intensivt för tillfället. Det suger en hel del enerig för tillfället.
Med träningen har det gått sisådär. Någon vecka efter födelsedagsfirandet åkte jag på influensa så ingen träning pga det. När jag sedan skulle smyga igång så åkte jag på en vaxpropp i örat. Låter läskigt och det var det. Började som lock för örat som vägrade släppa. Tog mig till läkaren som konstaterade just en propp. Hem och preparera örat med revaxör i en vecka och sedan tillbaka för dammsugning. Ja, du läste rätt. Dom dammsög örat med en liten liten dammsugare, lät superläskigt men shit vad skönt efter. Jag hörde så bra!
Den här veckan har jag kommit igång med träningen igen i alla fall. På tiden eftersom jag gått upp det lilla jag hann gå ner. Det har i veckan blivit 2 pass på crosstrainer och en timma spinning. Nu i helgen tänkte jag försöka köra crosstrainer och ett gympass. Lite mer intensivt då jag inte kommer kunna träna förrän på onsdag sedan.
Så helgen min kommer bestå av träning, sen ska jag försöka sätta igång och pyssla lite med mina smyckesdelar och lera jag fick i present. Det har inte blivit något av det ännu tyvärr.

Vi har också hunnit med ett besök i Göteborg. Det var namngivningskalas för världens sötast flicka och väldigt trevligt besök.

Melodifestivalen har jag följt såklart med. Min favorit var helt klart Loreen så jag är mycket nöjd med resultatet och tror hon kan gå långt i Eurovision. Jag ryser när jag hör låten och tycker hon har fantastisk röst.


Nu kommer jag inte riktigt på något mer att skriva. Ska som sagt försöka få upp lite uppdateringar under veckorna. Nu kommer ju dom underbara vår och sommarskorna med så lite sådant får ni säkert se =)
Kram och tack till er som fortfarande hänger kvar!

/veronica ♥